På väg in ... :-)

Vi ser fram emot en spännade höst på många sätt och vis och varför kommer vi så småningom berätta här vad det lider :-)

Men det vi redan nu kan avslöja är vad vi väntar hem till butiken och vad tycks om dessa stämpelnyheter ... trumvirvel ...






Visst är de underbart söta! Väntas hem snart och finns i butiken förhoppningsvis under första halvan av september!

Varma hösthälsningar Brunkullorna gm Lotta

Nyheter v.35

Påfyllning med  bazziller i massor av färger!! Nu har vi även fått in en del färger med de läckra bazzillerna - Dotted swiss. Crackle Paint från Tim Holtz åter i lager och nya läckra brads!

 




    

Du hittar de under nyheter v.35

Vi väntar in massor med dekorationer från Prima..............!

 

 

Grunge Flourish Hearts

Du har väl inte missat att vi fått in påfyllning av Grunge Flourish Heart från Stempelglede. Här är ett kort med de helt underbara stämplarna!



Mönsterpapper är från Collage Press, jag har stämplat med en av de små stämplarna som medföljer arket -  det är de svarta "fläckarna" på papperet. Jag har sedan stämplat ett av hjärtana direkt på papperet och sedan stämplat ytterligare ett hjärta på ett vitt ark. Det har jag klippt ut, chalkat med Charcoal och satt 3-D kuddar bakom. Sedan har jag använt Pearl Maker - vit och gjort små pärlor på hjärtat. Minirosorna har jag givetvis glimmermistat!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

/Sara

Knave Of Hearts

Strax före semestern fick jag ett härligt DT-paket fullt med godsaker. Papperserien "Knave of hearts" från Collage Press, ett Clear Album och en massa fina dekorationer.

Jag har tagit mig i kragen och börjat scrappa de där bilderna jag vill ha in i sonens 1-års album. Han är snart tre år och jag har bara kroppat ihop 5-6 lo´s hitills. 

Det här pappret är så dekorativt i sig, ville inte sätta dit så mycket mer än fotot och någon liten dekoration. Jag ville hålla en ganska "Clean" stil. Utmanade mig i stället med att hitta ett nytt sätt att använda punchinella på, till slut blev det så att jag stansade ut en blomma från  pappret Queen of hearts och sedan stansade jag en blomma ur svart punchinella som jag lade ovanpå. Den blå braden har jag doppat i lim och sedan i strösocker, enkelt sätt att fixa egna Sugared brads på i rätt färg :).
Har även använt mig av svart akrylfärg och en textrubons från mitt eget lager.






Ännu en LO till 1-årsalbumet.
Som ni märker är jag inte alltid så noga med vilket format jag scrappar i till ett visst album, här är det lettersize.
Passar inte plastfickorna i albumet gör jag egna hål. Hellre det och att det blir några alster än att jag fastnar för att jag inte känner lust att scrappa i just det givna formatet.



Har använt baksidan av Queen of hearts som cardstock. Bakom fotot sitter ett blad från en rejält gammal kalender.
Blomman kommer från YouDo , gillar dessa skarpt!  För att få in lite mer av den rödorangea nyansen gjorde jag tre små scalloped-pluttar av pappret Lovable. Lite vit akrylfärg och några duttar Pearl Maker, creme.




Här har jag lekt med cardstock och akrylfärg i liknande nyans, distressat en scallopedkant och doodlat lite.
Bakom fotot ligger bitar av pappret Summers day . Blommar från prima, blingblomman i mitten kommer från Chatterbox splendid Treasures. Den gröna jag använt är tyvär slut, men om ni skyndar er så finns några få exemplar av andra färger kvar i butiken. Det är superfina mixer med bling, knappar och filtblommor.




Väldigt ofta är det baksidorna av dubbelsidiga papper jag fastnar för, men här är ett undantag. Finfina Charming passade perfekt till det här fotot. Det syns inte så bra på bilden, men de urklippta fyrkanterna har fått sig en omgång med ett tunt lager vit akrylfärg. Färgerna på pappret är klarare i verkligheten.
Ni som brukar surfa kortbloggar, precis som jag, har säkert lagt märke till dessa utstansade retroblommor som  fått sig en fint spetsmönster på blombladen, som syns lite överallt just nu. Jag ville använda detta fast på mitt eget sätt. Funkar hur bra som helst tillsammans med vitmålat wellpapp.
Jag tycker det är trevligt att skriva journaling direkt på fotot, klammrarna jag ritat runt texten har jag fyllt i med 3D-lack som krackelerar.


Brunkullorna har ju haft tokigt generösa erbjudanden nu under sommaren, så ganska många papper har tagit slut, men jag vet att det ännu finns en del kvar av dessa godbitar. Skynda er in på shopen innan de sista försvinner!!  :)


Supertrevlig helg på er allihopa!
/ Kram Kattta


Nyheter på väg in från.............Rouge De Garance!

 

 

Helt underbara papper i läckra färger!

En liten kattunge....

Nu har jag även dammat av pysselgrejorna lite och åstakommit en LO. Hittade ett gamalt kort sen jag var och vandrade i alperna. Längst upp på toppen vid en "hytta" där de serverade mat så låg denna kattunge och tryckte i gräset. Visst är den söt!!! (Fotade det när solen lyste på balkongen så att jag skulle få med lite skiftningar på den.)





.............nu väntar vi med spänning på alla nyheter från Prima, Graphic45, Bo Bunny mfl..........................


Ha en bra dag och kom i håg att kika förbi i buitken i kväll!


/Sara


Stängt i butiken!

Vi förlänger sommaren lite och har därför stängt nu på lördag den 15:e i butiken!

Tills vidare kommer vi endast att ha öppet onsdagar mellan kl.18.00-20.00.

Ordrar kan hämtas ut då eller enligt överenskommelse.

OBS - Webbshoppen har öppet som vanligt!

Nu laddar vi inför hösten och väntar in spännande nyheter från Bo Bunny, Graphic45, Prima......mfl!

Håll utkik!

/Carin, Anna, Lotta, Sara

En layout med en sötunge!

Den här layouten är tillverkad med en massa fint från Brunkullans shop!

Bilderna föreställer Tettiz gosunge, när hon är igång och busar som vanligt!



Materiallista:
Cardstock från Bazzill (vitt och grönt)
Martha Stewart punch scalloped border
Mönstrat papper från K & Company "In Bloom"
Blommor från YouDo "Orange/Yellow"
Blad från Prima
Stämpel på journaling från Tim Holtz
Pearlmaker guld
Brads från min egna enorma bradslåda ;) Creative Café kommer de ifrån.
Thickers från American Craft (Rootbeer Float, Sprinkles och Lullaby)


Tackar som ödmjukast för titten!

//Annika

Ett kort från mig....

....till en vän som kämpar med en stor livsstilsförändring!

Jag fick ett paket med papper från Brunkullorna och tänkte att det var perfekt att göra ett kort till min vän!



Materiallista:
Stämpel från The Greeting Farm, färglagd med Copicspennor
Cardstock från Bazzill
Mönstrat papper från K & Company "Collage Strip" & "Firecracker"
Prickigt band från stora band-lådan
Minithickers från Papermania
Pearlmaker Gold


Stämplarna från The Greeting Farm är enormt lättmålade och ger en hemtrevlig och mysig känsla till det här kortet, tycker jag iallafall!

Jag återkommer med lite fler alster skapade med saker från shoppen.

//Annika

Till dig

Jag har gjort ett kort som är rätt olikt det jag brukar göra - tycker jag själv i alla fall - men det var kul att utmana sig själv att pyssla lite annorlunda:



Jag har klippt ut rosbuketten ur ett block med journalingpapper och bilder från Crafty Secrets, rosetten har jag knutit med hjälp av min Ultimate Pro och varken urklippta blommor eller romantiska rosetter brukar vara så vanliga på mina alster. Kanske kände jag mig lite extra romantisk när jag gjorde detta kortet, vem vet? På tisdag firar i alla fall jag och maken 3-årig bröllopsdag... :)

Nästan allt material jag har använt är från Brunkullans shop, det enda jag har lagt till är flossen i knapparna och de små alfastickersarna.

Imorgon börjar allvaret på riktigt - alla lärare är tillbaka på jobbet och min lilla Kajsa ska börja skolas in hos dagmamman. Sommaren börjar lida mot sitt slut, men jag hoppas att ni alla njuter av solen och värmen som finns kvar!

Ha det gott!
/ Jeanette

MayBe Baby

Så heter den här underbara kollektionen från Paper Trunk!


Visst är färgerna härliga? Passar så fint till det gröna sommargräset. Jag har använt cardstock från Bazzill och mönstrade papper Kisses och Together. Båda är som sagt från Paper Trunk. Den härliga tygblomman är Petals från Pink Paislee, Enchanting.


Från samma Pink Paislee serie kommer även chipboard alfabetet.


På chipboard arket finns även dessa små söta blommor:


Det bruna prickiga organsabandet passade underbart till! Prickar kan man inte få för mycket av :-)

Gillar ni som jag dessa vackra färgglada papper kan ni nu passa på och fynda dem i shoppen! För ni har väl inte missat att det just nu är 50% på nästan allt! Tjohoo!

Hoppas ni har det fint där ute!

//Alex

Fotoförvaring

Hej på er allihopa!

Hoppas solen lyser lika trevligt på er som den gör på mig, ÄNTLIGEN efter allt regn som varit sista tiden.
I och för sig blir det ju trevlig pysseltid, men ändå :)

Tänkte visa en Fotoförvaring jag knåpade ihop för ett tag sedan. Jag åker gärna på pysselträffar, stora som små.
En sak som är ganska irriterande när det är dax att packa, är alla lådor med osorterade foton. Jag vet aldrig vilka foton som är i vilken låda och oftast inte vilka jag har över huvudtaget... Eftersom jag är osäker på vilka foton jag har så vet jag inte heller vilka jag ska prioritera att packa med.

Därför gjorde jag mig en "Fotobok" speciellt för att ta med på träffar. Storleken är A5.




Jag har använt mig av papper från underbara Rouge de Garance - Adele och från Paper Trunk .
Eftersom den ska kuska runt i pysselträffs packning så valde jag att inte dekorera den med något utstickande som ändå bara kommer att lossna eller gå sönder. Men jag tycker inte att det gör någonting, Rouge de Garances papper är så färgglada och mönstrade ändå.

Innuti satte jag 7 stora kuvert med öppningen mot framsidan för att det ska vara lätt att bläddra bland fotona. Jag behöver inte så många kuvert, min tanke är att dela in fotona i några få kategorier därmed kommer det att bli ganska tjocka buntar ändå. På kuverten har jag klistrat fast utstansade rubriker, som tex "familjen". Sedan har jag bla ett kuvert för "bom" och ett för sonens ettårsalbum.





Nu ska jag ut i solen och samla energi för maratonpysslande i natt.

Kram på er!
/Kattta

RSS 2.0