Vår DrAnnika har träffat GUD...

...och nu håller säkert många med mig medan andra tycker att jag hädar - men det kan jag stå ut med! Han är ju vår pysselgud!! Vem jag pratar om? Tim Holtz såklart!

Vår DrAnnika hade ju den stora turen att få chans att vara med på en av hans workshops när han besökte England i februari och då togs detta fotot på dem - jag var inte med (tyvärr) men kan ändå scrappa det, eller hur?!Jag tyckte det här guuuula, underbara pappret från Scribble Scrabble passade PERFEKT till en sån kreativ duo - klockrent! Sen var jag ju såklart tvungen att grunga till det lite med tillknöcklade tickets, wellpapp och SÅKLART de underbara stämplarna Grunge Collection från Stempelglede - dessa finns i shoppen tillsammans med en bunt andra underbara stämplar från samma tillverkare.

För en sån här lite "stökig" LO kan det vara kul att ha lite olika typsnitt också - jag hade inte tillräckligt med bokstäver i samma färg för hela titeln, så jag blandade hej vilt! :)

Ha en riktigt kreativ dag - lite pyssel gör gott för själen, men det visste ni ju!
/ Jeanette - Tettiz

Gäst-DT

Hejsan!

Jag är alltså Malin, även kallad Lillpiga på de flesta ställen ute i internets stora värld. Jag bor med min sambo Mattias och min Jack Russel-tik Vittra i en villa strax utanför Eskilstuna. Jag är egentligen ingrodd norrlänning med rötter i både Ångermanland och Jämtland men vi ville ge södern en chans och då föll valet på Mälardalen. Mina närmaste vänner bor där och vi har nära till våra jobb.

Jag började min pysselbana 2003. Då pärlade jag men tröttnade efter några år och hösten -07 så "lurade" min syster Liza in mig i scrapbookingens underbara värld. Sedan dess är jag helt såld och tillbringar otaliga timmar i pysselrummet och otaliga slantar på pyssel.

Från att ha kört en ganska avskalad och stundtals rockig stil så är jag just nu inne på vintage, shabby chic och romantik. Jag har svårt att göra något utan bling och blommor. Älskar svart, brunt, vitt och rosa. Har mesta dels gjort layouter men numera även lika mycket kort. Om jag måste välja två saker jag aldrig kan vara utan när jag pysslar så är det min Edge Scraper och mina distresser.

I december så tävlade jag på Brunkullans forum. Tävlingen gick ut på att lifta en designmedlem och jag gick och vann! Mycket hedrande! Så nu är det dags för mig att få visa vad jag skapade ur det fantastiska paketet som landade i min brevlåda, den fullkomligt underbara serien Le Romantique från Graphic 45! Skulle vilja säga att den är väldigt Lillpigisk. ;)
 

 

Ha en underbar vår!

Mvh Malin ~ Lillpiga


Vårkänslor?Underbara Scribble Scrabble-papper (Nana's Trunk Collection) som jag sparat "remsan" nedtill på - tyckte det var så snyggt med det gula och trycket på den, så den passade in bra. Tillsammans med en massa mumsiga dekorationer så blev det ett grattiskort. Dekorationerna hittar du i shoppen - band, rosoor, Pebbles, rubons & bling, tickets, skelettlöv och underbara blad från Magnolia.

Visst får man lite vårkänslor av de härliga färgerna?

Ha det gott!
/ Jeanette - Tettiz

Påskkort

Jag har använt mig av CC Designs nya stämpel, Sweet november, BB chick. Den passar såklart till mycket annat också (tex barnkort, bebis eller bara som sötnos), men den här gången fick det bli en påskhälsning.


Papperen är från Scribble scrabbles serie Bric-a-brac. Det är en härlig serie papper i cremegult och ljust bruna färger. Basen är ett Bazzill craft och de är jättekul att jobba med. De ser ut som vanliga "baksidor" på tex kollegieblock, men kommer tíll liv när man kombinerar med mönstrade papper.
Stämpeln är färglagd med distresser och lite vita detaljer med penna.

Här ser ni lite olika dimensioner i kortet. Dekorationerna är prima flowers, primas self-adhesive embellishments, spets och den nya pärlflossen med olika storlek på pärlorna.
Det rullade hörnet har blivit en av mina nya favoriter, det ger lite extra spänning i papperet. Dessutom kan man se mönstret på baksidan av det mönstrade.
Texten är gjord med dymo.

Ha en skön kväll!
~: Anna :~

Tackkort med Scribble ScrabbleScribble Scrabbles pappersserie Nana's Trunk har verkligen blivit en favorit - härliga papper som man inte riktigt kan välja fram- eller baksida - båda är lika mumsiga! Till detta kortet har jag även använt blommor och bling från Prima, härliga brads från Reprint och tickets från Making Memories. Materialet kan ni hitta i shoppen.

Ha en härlig helg!
/ Jeanette

En påskhare?En påskhare från Doodle Factory kanske? Tillsammans med underbara mönsterpapper från Scribble Scrabble (Nana's Trunk), rosor, satin- och organzaband, rubon/bling från Basic Grey, cardstock/kraft cardstock och roliga Wiggle Eyes från YouDo så blev det ett kort till någon goding. Materialet hittar du i shoppen.

Ha det så bra och glöm inte bort att pyssel är bra för själen - precis som choklad!!! :D

/ Jeanette - Tettiz

Naturlook med kraft och wellpappJag är riktigt svag för kraft cardstock och wellpapp, vilket ni säkert kan ana när ni ser detta kort. ;)

Det blev en enkel grund med dekorationer som jag klumpade ihop - härliga blad från Magnolia, KRAFT - Round Metal Edge Grungy Prim Tag, bling från en förpackning med Basic Greys rubons och bling, ticket från Making Memories och rosor i olika storlekar från Prima.

Nyheterna bara rasar in i Brunkullans shop just nu, så se till att smyga in och kika så att du inte missar något mumsigt!!

Pyssliga hälsningar,
Jeanette - Tettiz

RSS 2.0