Blommigt värre!

Kombinationen Inkido och Pion Design funkar ju alldeles utmärkt, eller hur?!Jag är väldigt förtjust i Inkidos stämplar och nu när jag har fått skapa med Pion Designs fina papper så har jag upptäckt att jag är lika förtjust i dem! Tillsammans med det läckra pärlbandet, nåra rosor och blingpärlor och några bokstavsstickers från Jenni Bowlin så blev detta kortet gjort. Grattiskort kan man aldrig ha för många av och nu efter alla julkort känns det ganska uppfriskande med något annat! :)

Materialet kan ni såklart hitta i shoppen!

Gott nytt år på er allihopa - jag återkommer under 2011 med nya skapelser!

Pyssliga hälsningar,
Jeanette - Tettiz

Lil Birthday Luca från Tickled Pink

Den här otroligt fina stämpeln tyckte jag passade bra på ett grattiskort till en av mina allra bästa vänner - en lite gentleman med ett fång rosor:Materialet jag har använt hittar ni i shoppen - t.ex. stämpeln Lil Birthday Luca, stämplar från Stempelglede - Grunge Collection och Just a Note (förbeställning), mönstrat papper från Pion Design (Från mitt hjärta - Rosenröd) och de superfina Vintagebilderna - Vintage Gentlemen.

Jag har ett till kort på gång, så jag dyker upp här igen inom ett par dagar... ;)

Ha en riktigt god fortsättning på julen!
/ Jeanette - Tettiz

Dörrskylt

Vi har börjat att smyga in "Lillebror" i det stora barnrummet, hittills har det varit Olles rum, men så småningom är det dax att dela rum. Förberedelserna har redan börjat ...   :)

Igår frågade jag Olle om jag fick göra en dörrskylt där det står både Olle & Vidar. Det var okej enligt storebror så jag skred genast till verket.


Bakgrundspappret kommer ur October Afternoons serie "Camp fire"  och heter Tent trailer. Den glada figuren är en stämpel från Doodle factory som jag färglagt med akvarellpennor. Pratbubblan är ett journaling card från Shabby chic crafts. Texten är skriven med små bokstavstickers från October Afternoon samt Glitz.


Hoppas ni har det bra i kallvädret och att julstämningen är på topp!
Själv ska jag slå i paket hela långa kvällen, dricka glögg och tvångsspela julmusik. Härligt!! :)

Jul-jul på er!

/ Kattta


Hemgjort till jul

När jag fick mitt första DT-paket började det genast att klia i fingrarna. Jag hade en sorts plan på vad jag skulle pyssla ihop, men att pappren skulle passa så perfekt hade jag ingen aning om.
October Afternoons serie Modern Homemaker skapar sig själv och de kordinerade baksidorna är perfekta komplement till dessa härliga papper.
Att temat var givet och passade mig utmärkt såg jag direkt och det tog inte lång tid innan mormors julklappar var färdiga.


Hembakade havrekex och fikonmarmelad i hemgjorda förpackningar

Papper ur October Afternoons Modern Homemaker
Bokstavsstickers ur samma serie
Blommor, styckevis och i buntar
"Bingokort" från October Afternoon "Thrift Shop Wild Cards"
Halvpärlor från REPRINT
Knappar från Making Memories "Vintage Findings"
Spets på metervara

Till Fikonmarmeladen har jag använt en urtvättad barnmatsburk och kexen ligger i en cellofanpåse för kort 16,5x16,5 cm.Kittlande stämpelglädje?

Det kan man tänka sig att det blir när man kombinerar två toppen-tillverkare inom scrapbookingvärlden - Tickled Pink och Stempelglede:Lil Christmas Lolita - Evie
Big Hugs - Stempelgledes Just A Note
Scandinavian Snowflake-stans från Martha Stewart
Blad-stans från Martha Stewart
Gardenia med blad - vit
Brun cardstock
Kärleksmums - Maja Design "Ska vi ta en fika?"

+ band och spets

Tickled Pinks stämplar är otroligt detaljerade och roliga att färglägga och man kan göra så mycket med dem - antingen använda hela motivet, eller bara en del - det blir lika fint vilket som! Stempelgledes Just A Note har texter som passar till många tillfällen, och jag älskar att utseendet på dem är lite gammeldags till stilen. Lite grunge. Lite slitet. Mums!!!

Har ni skickat era julkort ännu? Det börjar bli dags... ;)

Pyssliga hälsningar,
Jeanette - Tettiz

Tickled Pink Stamps

Jag har gjort ett julkort med en stämpel från underbara Tickled Pink Stamps! Massor av fina detaljer och ett STORT härligt motiv! En stämplares dröm, nästan...


Här är det bara en remsa med mönstrat papper och resten är cardstock i grönt och brunt. Papperen är chalkade runt om och rivna med Edge scraper. Riktigt maffiga blommor i form av en Gardenia. Texten är från Doodle Factorys Swedish sentiments.
Jag har använt lite 3D-lack och glitterlim på delar av motivet också, tex på ögonen och på klockorna på förklädet.
Motivet är färglagt med Distresser.
På återseende!
~: kram Anna :~

Julkort med Tickled Pink

De ljuvliga stämplarna från Tickled Pink är fantastiska - se bara på Lil Christmas Lolita - Evie:Jag har gjort kortet med ett av de nya papprena (Kärleksmums) från Maja Design-serien "Ska vi fika?" på brun cardstock. Bland dekorationerna finns en ljuvlig vit gardenia och Martha Stewart-punchen Scandinavian snowflake. Bakom stämpelmotivet har jag också satt fast ett halvt tårtpapper som jag har veckat lite grann.

Just detta kortet har inte med hela stämpeln - jag har stansat ut bara en del av motivet här, men jag har gjort ett kort med hela stämpelmotivet på också, så det ska ni snart få se här i bloggen om ni håller utkik! :)

Ha det gott och pyssla lugnt i stugorna!
/ Jeanette - TettizLillpiga skapar av Maja Design Gammaldags Jul

Det stora paketet med underbara Maja Designs Gammaldags Jul som landade hemma hos mig innehöll massor av godsaker! Det här kortet är skapat av pappret Marknad. Grungestämplar från Stempelglede och embossingpulver fick pryda den fins utstansade blomman som jag gjort med Retropunchen som finns i den fysyiska butiken. Blommor och blad, distresser och band & spets finns såklart hos Brunkullan Scrap & Card!
In med er i butiken och frossa i Stempelgledes olika kollektioner och bland Maja Designs underbara papper, ny finns nya "Ska vi ta en fika att köpa?"! Missa heller inte de sprillans nya Stempelgledekollektionerna!

Malin ~ Lillpiga

RSS 2.0