Min tjej

Jag SA ju att jag hade mer papper från Scrap within Reach kvar i mina gömmor, sa jag inte? ;D Här kommer ännu en layout med min lilla tuffla:


Om det är slut på papper nu? Nehejdå, jag har mer! ;) Dessutom regnar det här i Åkersberga, så jag ska nog ta och scrappa lite mer ikväll - får se om det blir något med dessa mumsiga papper...

Ha det gott!
/ Jeanette - Tettiz

Mer Scrap within Reach

...och såklart är motivet för mina scrapövningar Kajsa - IGEN! ;)


De mönstrade papprena från Scrap within Reach har snygga framsidor OCH baksidor och är oerhört lätta att kombinera - det gillar jag! Här har jag använt papper ur serien "Cambridge" tillsammans med några Primablommor, Thickers, alfastickers, brads från YouDo och en Prima Sultan Center. Under fotot har jag skrivit journaling med en svart penna.

Jag har fortfarande lite papper kvar ur serien, så vi får se vad jag hittar på med dem... ;)

Ha en skön helg!
/ Jeanette - Tettiz

Happy Moments


Jag samlar på glada stunder - ja, så är det ju! Denna layout gjorde jag under min Englandsvistelse, då jag besökte vår DrAnnika - då kunde jag samla på mig MÅNGA glada stunder! :D

Layouten är gjord med kraft cardstock i botten, mönstrat papper från Scrap within Reach, fjärilar i olika storlekar - stansade i mörkbrun cardstock och Thickers + minialfastickers. Klart! :)

Ha det så skönt i sommarvärmen!
/ Jeanette - Tettiz

Snabbpysslat

Det är alltid lite roligare om man kan "piffa" till vinflaskan innan man ger bort den. Det går snabbt och göra det och det är en fördel i det fina vädret. Till denna flasketikett har jag använt papper från October afternoon, stämplar från Heroarts (både blomma och fjäril). Stämplat har jag gjort med distresser och sen har jag använt uteepulver för att få lite "bubbligt" blankt på blomman. Fjärilen har jag stämplat på vanligt vit kartong som jag sen har gnuggat in distresser för att få till färgskiftningarna. Textstämpeln kommer från DoodleFactory Swedish sentiments. Har man det arket så har du texter till i stort sett alla tillfällen.Önskar er en fortsatt trevlig sommar!

/Gunilla


Absolutely Fabulous

Ja, det vet ni väl att vår Annika är - titta bara:


Vit cardstock, mönstrat papper från Scrap Within Reach, blommor och bling från Prima, Thickers och minialfastickers, samt såklart de sedvanliga distressdynorna och edge scrapern för att få kanterna sådär härligt ruffiga.

Men visst är det vackra Annika som glänser på denna layout - allt bling till trots?!

Soliga hälsningar,
Jeanette - Tettiz

Genevieve från Kraftin' Kimmie Stamps

Jag har fått den stora glädjen att bekanta mig mer med Kraftin' Kimmie Stamps - närmare bestämt den här tjejen:


Det är underbart att det har kommit lite fler stämplar med attityd - det behövs som ett komplement till alla söta stämplar - men don't get me wrong, jag gillar söta stämplar också!! :D

Material:
* Scrap Within Reach - Cambridge; Aldridge
* Vit och mörkbrun cardstock
* Minirosor i vitt och brunt
* Pebbles från Prima
* Egenhändigt rullade rosor
* Dymo
* Distress Stickles - Antique Linen

Ha det riktigt skönt i sommarvärmen!!
/ Jeanette - Tettiz

Snabbscrappat

Ibland har man lust att svänga ihop något pyssligt, men ingen lust att sitta och pillra med samma alster i timmar, sådär som det lätt kan bli i bland.

Jag har ett gäng foton som jag har undvikit att scrappa hela vintern pga att jag vill att fotona ska vara det som syns. Inte att dekorationer eller färgkladd ska bli det som fångar ögat.
Häromdagen fick jag sån lust att snabbscrappa, sätta mig vid pysselbordet och slänga ihop något lite snabbt i väntan på nästa arbetspasss ute i finvädret på gården.

Hade det inte varit för att gesson (vit grundfärg) tagit en stund på sig att torka, skulle detta ha varit min absolut snabbaste LO någonsin.
I vanlig ordning hade jag problem att få till rättvisande färger, här ser det väldigt grått och platt ut, men det är snyggt klargröna och orangea färger på papprena i verkligheten.

Har använt mig av papper från Lily Bee Design, "Charm" & "Trinket" .

Bakom fotot har jag målat lite med Gesso. Stansade ut en medaljong från pappret "charm" och chalkade med nya Distress ink färgen Rusty hinge . Några knappar, stansade bokstäver och så var det klart. Och några streck och prickar med en penna förstås, som alltid.


Nu ska jag nog sätta mig och snabbscrappa lite till, idag är det tråkväder och fullt legetimt att sitta inne en stund :)

Ha en kalasbra dag på er!
/ Kattta

Underbara Drucilla!

Ni har väl inte missat de nya fina Kraftin' Kimmie-stämplarna? Jag är totalt fast och gillar dem massor! De är coola, roliga och helt annorlunda mot alla söta, gulliga stämplar som vi oftast får se (och köpa).
Här är Drucilla som är galet cool med sin voodoo-docka (!). Till de flesta av Kraftin' Kimmies stämplar följer det med ett litet tillbehör och Drucillas tillbehör är det fina hjärtat nere till höger.
Papperen är jättefina i rött och ljusblått med lite bruna inslag och kommer från Scrap within reach. Drucilla är färglagd med mina favortifärger, Distresserna!
Hoppas att ni njuter av värmen precis som jag, och tänk på att bunkra upp med lite nytt pyssel till de regniga dagarna ;-)
~: Anna :~

Låt oss rulla

=) Här kommer en layout från mig där det har rullats å rullats å rullats lite till.. =)Jag har använt: Papper från Scrap within reach, Primas naturpapper, Kraftpapper, wellpappBokstäver från Pink Paislee Primas orkidé.Tack för titten..
Ha en bra dag!
/Mahlin

RSS 2.0