VALBORG!

Onsdag den 30/4 är butiken stängd för lite valborgsfirande men vi öppnar som vanligt igen på lördag. Förhoppningsvis har vi hunnit packa upp lite nyheter till dess också.  Välkommen på lördag och ta det lugnt med raketerna!

Lite fortsättning från Örnsköldsvik....


Även jag hade lite tid över på lördagen att pyssla lite. Deltog i en skiss-tävling och vad kunde passa bättre en ett kort på min lilla son!Victor Övik


Cardstock: mörkbrun bazzill
Mönsterpapper: Webster (har använt både fram och baksidan)
Dekorationer: Brads- Bo Bunny har jag satt i blommorna, fjärilen är från REV, stickers - Pink Paislee ("ett") Ögonblick (chipboard + att jag textat med en brun penna) Sen så har jag chalkat runt varenda liten pappersbit. Det var det som tog mest tid!

/Sara

Tack Susanne

Som ni läst i tidigare inlägg så tappar vi nu en fantastiskt kreativ person i vårt härliga DT-gäng - nämligen Susanne som valt att kliva av sitt uppdrag hos oss. Vi vill bjuda er på några riktiga godingar som Susanne inspirerat oss med under sin tid som DT hos Brunkullan Scrap & Card (klicka på respektive alster för att se det förstorat):

Sköt om dig Susanne och lycka till!

Kram Lotta och Sara

Pysselträff i Örnsköldsvik

Sara och jag är precis hemkomna från en supertrevlig helg vid kusten, i Örnsköldsvik och en stor pysselträff för scrappare, stämplare och pärlare anordnad av föreningen High Coast Scrap. Tusen tack vill vi säga till föreningen!

Ett alster är resultatet som jag lyckades knåpa ihop under helgen:

Kram
[Papper: Cardstock från Bazill och mönstrat papper från MajaDesign Dekorationer: Blommor och blad och guldigt band Stämpel:Whipper Snapper Designs]

Motivet har jag färglagt med MCP-teknik och ProMarkers - och dessa finns även att köpa hos oss i vår butik!

// Lotta
TUSEN TACK SUSANNE för att vi fått äran att ha dig som medlem i vårt design-team! Nu när du valt (även om vi försökt att övertala dig in i det längsta att stanna kvar hos oss) att kliva av ditt uppdrag hos oss vill vi önska dig lycka till! Och vi lovar att vi kommer att fortsätta vara flitiga besökare på din blogg för att hämta inspiration - för du inspirerar oss i massor med dina alster!

Många kramar från Lotta och Sara

Inspiration till bebiskort

Whipper Snapper stämplarna är galet söta. Pappret jag använt kommer från Scribble Scrabble. Det rosa fina bandet som går lodrätt är från Creative Imaginations och är självhäftande, smart. Du finner allt material hos Brunkullan utom stjärnbradsen och spetsen (det gick inte göra ett tjejkort utan spets...)

susanne_bebiskort

Vill också meddela att jag slutar som DT för Brunkullan, så detta är mitt sista kort för dom...
Det har varit mycket övervägande fram och tillbaks hur jag ska göra. Det är INGET personligt gentemot Sara & Lotta. Men jag känner att jag kan inte ge dom det som önskas, då är det inte fair play att fortsätta anser jag. Sedan är det svårt ibland att skapa med material man inte valt själv. Men samtidigt så har det varit jättekul och jag tackar Sara & Lotta för förtroendet att de trodde på mig.
Tack gulliga ni : D

~*~ Kram Susanne ~*~

Scribble scrabble blev Scenic Route.

oho..
Nu har jag väl hållit er på halster tillräckligt..
Nå, jag har lyckats schabbla bort bilden av min gröna Lo och kameran den är väck.. så det blir inget Scribble scrabble grönt just nu.. DÄREMOT..  tänkte jag ge er lite inspiration till vad man kan hitta på med Scenic Routes läckra pappersserie Lynde..

Du hittar pappren här...
Scenic route i butiken


324202-229


324202-228

Simma lugnt! och trevlig helg allihopa!

/Mahlin

Papper från We R Memory Keepers

Dubbelsidiga i härliga färger. 5 papper ur varje kollektion Explore och Promenade. Laddas upp i butiken inom kort.


journeymeadowe

Nyheter i butiken

Vi har fått hem nya stämpelmotiv och även påfyllning från WHIPPER SNAPPER DESIGNS och de ligger nu i webshoppen!

image225

Sedan så är vi så glada över att GLIMMER MIST:en från TATTERED ANGELS äntligen är här! Vi har tagit hem 26 härliga kulörer av denna fantastiska spray som får dina LO's och kort att skimra och glittra. Flaskorna innehåller 60 ml (någon 120 ml) och kostar från 58 kr.

Fler inspirationsbilder och tips finner ni på: http://glimmermist.blogspot.com/

Mvh Lotta


Pellefant

eller iallafall ett uuursött elefantpapper från Scribble scrabble har jag fått att leka med! =)
Jag tyckte minsann att den söta elefanten förtjänade att få vara motiv på ett kort, så denna gång har ni faktiskt ett kort från mig..

mahlins

Jag passade på att bygga upp elefanten lite tredimensionellt. 3 eller 4 lager blev den tillslut.

Jag har använt: Vit bazzill, Scribble Scrabble - Blue & Green från Circus Baby Collection. Elefantpappret kommer också från Circus Baby Collection och heter Elephants & Monkeys. Silverpapper. Det gröna läckra bandet är ett Mellon Berry - Paper Ribbon från Creative Imaginations. Den glittriga gröna ramen kommer ur den urläckra chipboardförpackningen Twinkle Type - Jade från K&Company.  Jag har även blingat till med lite silver stickles och thickers (daquiri) från American Crafts!

Kom snart tillbaka för det kommer även en LO från mig i läckert Scribble scrabble-grönt!

Trevlig helg!
/Mahlin

Kortinspiration...

...med underbart våriga papper från Scribble scrabble!  Har ni sett dem i shoppen? Jag fick galen pyssellust och försvann ner till mitt pysselrum direkt när jag kom innanför dörren :-).
När jag fick papperen och de andra sakerna slumpade det sig så att jag hade 2 st 30-årskort att göra till 2 födelsedagar på 3 dagar. En tjej och en kille. Härligt!
Jag började med tjejkortet, och stämpeln från Whipper Snapper design kändes PERFEKT till ett 30-årskort! Finns det nån som kan motstå de härliga partyråttorna?

image216

Mönstrat papper: Scribble scrabble Stämpel:  Whipper snapper design Text: Vita thickers Platform som jag har blingat med guldigt glitterlim Paper ribbon: Mellon berry Snöre:  brun Floss 
Råttorna är färglagde med distresser och ballongen och nosarna har fått lite 3-D lack på sig. Jag satte lite glitterlim på tänderna i smajlen också, men det syns inte så bra på bilden...

På kilkortet har jag använt samma papper som tidigare men förändrat upplägget lite och även bytt ut thickersen mot några som heter Vinyl. Till halvcirkeln på högerkanten har jag använt "halva pärlor" i ljust grön färg.

image217 
Spec:en på det här kortet är exakt som på det förra men jag har använt baksidan på det mönstrade papperet. Papper ribbon är från samma serie som på det förra.... ;-) Så med ganska enkla medel kan man göra kort med stor variation!
Nu ska jag ut i det härliga vårvädret och jobba i trädgården, men sen är det nog time att vara i pysselrummet igen!
~: kram Anna :~

Nyheter i butiken

Stor KÖPVARNING utfärdas för de makalöst underbara nya mönstrade papperna från CRATE PAPER som landade här i Östersund igår:

image209image210
image211image212
image213image214

Här är några smakprov och fler mönster och motiv hittar ni i butiken!

Även Scenic Route landade hos oss igår och de är precis lika underbara de också:

image215

Sedan så har vi fått påfyllning av fotofix, Zots och lim och även akrylklossar.

Hälsningar Lotta & Sara


RSS 2.0