BOKDenna bok är beklädd med Sticky back canvas. Kanterna är chalkade för att få en liten "använd look". Blommorna är stämplade med Chestnut roan och färglagda med Distress Fired Brick. I mitten av blommorna sitter halvpärlor.
Till insidan har använts papper från Pion design, Minnenas Ateljé-Ros, och sedan stämplat med den underbara stämpeln: Vänskap får själen att blomstra...
Fjärilarna är urklippta från Pion designs papper, Minnenas Ateljé-Bårder och är sticklessade för att de ska få en glimmande effekt.


Insidan av boken med den vackra stämpeln: Vänskap får själen att blomstra...

Ask


Elisabeth har altrat en vacker ask av en Magnum glass-låda. Pappret som använts är Treverk från Papirdesign.
Till "nitar"- Dimensional Pearls, Espresso. Hörnen och nyckelhålet är klippt ur svart cardstock, som målats med Espresso för skimmereffekt. Text: Minnen samt fjäril ur papper från Pion design. Övrigt: egna dekorationer.

Detaljer.

Bröllop


Altrad tårta av vita askar. Spets pryder kanterna på locken och till nedre kanter har använts Martha Stewart punch. Runtom har använts tyll och ovanpå det prickigt band där hjärtan är fastsatta, samt pärlband. Röda rosor, halvpärlor och vita sidenrosor är utsmyckade runt kanterna.


RSS 2.0