Semesterinspiration!

Snart vankas det semester för mig och många fler! Några kanske redan har inlett sin ledighet?
Så här kommer ett lite semesterinspirerande kort! ;-)Material från Brunkullan Scrap & Card:

[Röd och vit Bazill cardstock. Motivstämplar från Penny Black - "OoH La La" och BamPop - "sjungande pratbubbla". Mönsterpapper från Heidi Swapp - Runway Droplets (den svarta biten till vänster med hål - en dies från mönsterarket) & Bird Flourish. Journaling ticket från Tim Holtz. MM Journaling Book - Ledger (den gröna biten till höger med vågig kant).
Knappar från Maya Road - "Foundation buttons bright". Texten är skriven med Snowdaysalfabetet till QK-tången.
Lite 3D lack på bokstäver, noter och baskern.]

O förresten! Ni glömmer väl inte att skicka in ett alster till brunkullan@gmail.com med ert favoritmotiv från Penny Black?!

Ha det fint och pyssla på allihopa! :-)

Kram Carin

ErbjudandeLänk till butiken: BRUNKULLAN SCRAP & CARD

Penny Black - vilken är din favorit?

Vilken är din favoritstämpel (favoritmotiv) från Penny Black? Skicka in ett alster med ditt favoritmotiv så publicerar vi det här på vår blogg och alla publicerade bidrag belönas med en hemlig gåva! Skicka till: brunkullan@gmail.com och skriv gärna några rader och berätta varför just det motivet är din favorit.


Jag har såååå svårt att bestämma mig för bara ett motiv då de är helt ljuvliga allihop - men den här stämpeln ligger i topp tre (eftersom jag inte kan bestämma mig bara för en!) för mig. Motivet tycker jag passar till många olika tillfällen och så blir jag bara så glad av det:


[Papper: Cardstock från Bazill och mönstrat papper från My Minds Eye Dekorationer: Jacks stansade med QuicKutz och knappar som jag "lånat" ur min mormors syask Stämpel: Stämpel från Penny Black: Ecart, Splits, Pirouette]

Ha det bra och hoppas att just DU delar med dig av ditt favoritmotiv (och det behöver inte vara ett motiv som vi har i lager i butiken just nu!).

// Lotta


Färgexplosion!

För en tid sen landade några underbara färgsprakande papper i min brevlåda - gissa om jag blev skaparsugen? Kolsvart, härligt rosa och sen ljusgrönt - WOW! När jag satte igång med kortet visade det sig att det inte gick att ha nåt stämplat med... Jag ville att hela pappret skulle synas.... Så det blev Glimmer mist-sprayade blommor och text utstansad med quickutztången. Sen - inget mer! Ni får avgöra om det räcker ;-)Papper: PaperTrunk "Jellybean collection" Blommor: Reprint Text: Studio och Maddie Anne med Crackle accentsJag har gjort ett enkelt bröllopskort också, det bygger på den härliga textstämpeln från BertaStamps! De härliga mönstrade pappren är från Scenic Route "Loveland". De är jättefina och min bild gör inte det rättvisa... Den röda stommen är sprayad med glimmer mist Candy Apple red och glittrar i guld.Dekorationer: Ribbon slide från Maya road Blommor; Reprint (sprayade med Glimmer mist)

Nu ska jag göra som resten av Sverige (?) och titta lite på EM-matchen Sverige-Ryssland. Heja Sverige!!
~: kram Anna :~

Penny Black

Nu är de äntligen här, de underbara stämplarna från Penny Black! De ligger ute i butiken nu, nedan följer ett litet axplock!På onsdag den 18 juni har vi ett midsommarerbjudande för er som handlar i den fysiska butiken: Vi kör 30% rabattALLA Magnolia stämplar! OBS - Lördagen den 21 juni är den fysiska butiken STÄNGD för midsommarfirande. Webbshoppen är öppet hela tiden men vi packar inga ordrar under helgen.

Sara & Lotta

Virka på/till ditt alster

Fick inspirationen och iden till att virka runt bakgrunden till stämpelmotivet när jag bloggade runt och av en slump hamnade på en norsk kortmakerskas pysselhemsida för en tid sedan. Som tur var jag och hälsade på mina föräldrar just den helgen och jag passade då på att "knycka" några virknålar och även lite garn av min kära moder.

Har gjort ett kort till en nyfödd liten flicka, Nelly:[Papper: Cardstock från Bazill och mönstrat papper från My Minds Eye Dekorationer: Blommor från Creative Imagninations, eyelets från WRM, chipboardkrona grungeborad från Tim Holtz som jag först färglagt med ProMarker och sedan embossat Stämpel:Rachelle Anne Miller]

Kram Lotta


Pappersfest och ett erbjudande att klura på!

Vi ger nu härliga rabatter på mönstrade papper. Köp tio stycken mönstrade papper betala endast för 5, 7 eller 8!


Tag 10 mönstrade papper och betala bara för 5, 7 eller 8 - vi bjuder på de billigaste papperna. Viktigt dock är att erbjudandet enbart gäller inom respektive "grupp" - köp tio papper från "betala för 5"-gruppen och tio från gruppen "betala för 7"-gruppen och så vidare. För papper från Maja Design som kostar 12 kr/st gäller erbjudandet enbart vid köp av 10 stycken Maja Design, dessa papper går alltså inte att kombinera med andra tillverkare.

Hoppas att ni hittar härliga papper som passar för alla sommarens bilder och tillfällen som "kräver" ett handgjort kort!

Hälsningar Lotta och Sara

Ytterligare ett kort från Annika

Precis innan mitt enorma tentaplugg drog igång så trillade det in lite fina papper från mina DTmammor! Papprena är så fina att jag egentligen helst skulle vilja rama in dem som de är!

I ärligheten namn har jag fortfarande sparat det papper som papppar som en tavla *rodnar lite*

I helgen gjorde jag det här kortet med pappren jag fick. Jag har stämplat en paketfilur, färglagt med PMpennor, 3Dglossat några detaljer och sedan använt de fina Graphic45pappren!Körsbärspappret är bara såååå fint och jag tror att en investering i fler snart kommer att bli verklighet!

Materiallista för kortet ovan:

Cardstock från Bazzill
Papper från Graphic45, Times Nouveau Collection
Knappar från stora knappburken *pekar mot pysselhyllan*
PM-pennor
3Dlack, fluid chalk, vit penna, kantrivare
QKalfabetet Biography

Det kommer nog bli mer med de här pappren, de är långt ifrån slut än :) Stay tuned in a Brunkullan-blogg near you!

/Annika

Sommarinspiration

Måste bara berätta om hur förälskad jag är i de underbara papperna från Graphic45 och förra veckan rann inspirationen på mig att skapa ett kort med papper ur kollektionen "Baby 2 Bride". Jag fick också tillfälle att använda den makalöst vackra stämpeln "Maribel" från Stempelglede som jag varmt kan rekommendera - motivet gör nästan hela kortet bra det![Papper: Cardstock från Bazill och mönstrat papper från Graphic45: From This Moment och Unchained Melody Dekorationer: Blomma från Prima, eyelets från WRM, brads från Bo Bunny, die cuts från My Minds Eye, chipboardbokstav grungeborad large alpha från Tim Holtz som jag först färglagt med ProMarker och sedan emossat Stämplar:Maribel från Stempelglede och ros från Inkadinkado]

Papperna passar alldeles utmärkt till bröllopskort eller dopkort som det brukar vara högsäsong för just den här härliga tiden på året. Just nu ger vi dessutom 25% rabatt på nästan hela sortimentet i vår butik - både i webbutiken och i den fysiska butiken här i Östersund - så passa på att fynda dessa underbara papper och annat smått och gott!

Kram Lotta

SommaryraFör att fira studenter, sommaren och solen så sommaryrar vi med 25% rabatt på nästan alla produkter i vår butik, både på webben och i fysiska butiken här i Östersund.

Rabatten omfattar ej beställningsvaror så som exempelvis Cuttlebug, Revolution mfl, redan nedsatta produkter (markerade med röd text och nytt reapris angivet) samt cardstock från Bazill. Rabatten omfattar ej heller NYHETER vecka 23 och framåt! Promarkers rear vi ut för 25kr/st!

Rabatten räknas av i den personliga orderbekräftelsen som vi vill att du inväntar innan inbetalning till vårt bankgiro. Vi ber också om överseende med att orderhanteringen kan ta lite längre tid än normal under denna erbjudandeperiod.

Varma hälsningar från Lotta och Sara och hela gänget som utgör Brunkullan Scrap & Card

Make a Wish!

Nu har jag också testat glimmermisten, den berömda! :-) Den var lite lurig att applicera men det blir ett häftigt och effektfullt resultat! Man kan med fördel spraya på papperet i handfatet eller t o m badkaret! (Beror på hur långt ifrån man vill hålla sprayflaskan) Här hemma glimmar det fint lite varstans nu..*s* :-) Om man håller flaskan långt ifrån blir fördelningen lite finare och mer glimrande. Håller man nära blir det en mer "splash effekt". Som dom andra tjejerna har berättat blir papperet gärna fuktigt och "krullar ihop" sig lite. Men det går fint att använda embossingfönen för att torka papperet och sedan böja till det. Eller så kan man styrka lite lätt på det med en tygbit på.

Tyvärr syns effekten lite dåligt på kortet! Men det är sprayat på den gula ramen runt det bruna mönsterpapperet. På ramen bakom motivstämpeln och på blommorna! Jag ville få blommorna att se ut som solrosor! Det passade ju extra bra när glimmermisten heter "sunflower"! :-) Men på närbilden syns det ganska bra iaf!

image276

image277


Material från Brunkullan Scrap & Card:

* Mönstrade papper från Crate Paper

* Cardstock från Bazill

* Blommor från RePrint - gröna och gula toner

* Glimmer Mist - Sunflower (men finns i ca 26 olika färger/nyanser)

* Felt fusion - floral green

* Motivstämpel från Whipper Snapper Design
*
Knappar från Basic Grey

Motivet är färglagt med akvareller. Bokstäverna är utstansade med QK-tången, Chopsticks alfabet.

Så har ni inte provat glimmermisten ännu så är det hög tid! Det kan bli speciella och häftiga effekter på era alster! :-)

Det var allt för nu! Ha en fortsatt toppenkväll i sommarvärmen!

/Carin


RSS 2.0