Sommaryra - 50%!



*Erbjudandet gäller ej: Bazziller, presentkort, förbeställningar, frakt och nyheter from v. 31

OBS - Erbjudandet gäller ordinarie pris!


Rabatten räknas av i den personliga orderbekräftelse som vi vill att du inväntar innan betalning görs!


Fraktfritt för ordrar över 800 kr EFTER avdragen rabatt!


Med reservation för slutförsäljning. Vi ber även om överseende med att orderhanteringen kan ta något längre tid än normalt.


 

Vi önskar alla en riktigt trevlig yra!

Anna, Carin, Lotta, Sara


Hängsmycke

Före semestern fick jag ett härligt DT-paket innehållande Serien "knave of hearts" - Collage press och en massa mumsiga tillbehör. 

Jag har ganska länge tänkt att jag vill göra ett altrat hängsmycke, när jag såg pappret Witty fick jag genast en idé.
Det syns lite dåligt i webshopen, men  framsidan är ett gigantiskt bingo card i mustiga beigebruna färger med inslag av rött.

Det första jag gjorde var att klippa ut rutan som hade samma siffra som mitt födelseår och monterade den på en bit från pappret queen of hearts som har en ursnygg svart och ljusblåmönstrad baksida.
Sedan embossade jag med flera lager grovkornigt clear UTEE embossingpulver. Innan det sista lagret svalnat skyndade jag mig att trycka med en ren gummistämpel för att få ett snyggt avtryck i det "lackade".
Tyvär syns det inte på bilden, men nedre högra halvan har ett mönster intryckt i embossingen.



Här på bilden är inte smycket helt färdigt. Jag har inte bestämt mig än om jag ska sätta dit ett gäng med matchande pärlor och kanske ett hänge, eller om jag ska ha det så här och använda det som ett tillbehör att fästa på andra smycken.

Vacker med Paper Trunk

Det här kortet på min dotter har jag länge velat scrappa, men det har helt enkelt inte klickat. Till slut så gjorde det! Det som krävdes var dessa vackra papper från Paper Trunk :-)


Visst är färgerna härliga? Och de passar så fint till lilltjejens body! ;-)

Papprena är som sagt Paper Trunk, kollektionen Socialite. Bakgrundspappret är baksidan på Fashionista. Jag fullständigt älskar den färgen! Det prickiga heter Posh. Från baksidan på samma papper har jag skurit dessa svarta längder. De gjorde jag lite hål i. Älskar att göra hål i papper! :-) Swirlsen och rutan bakom rubriken har jag klippt ut från pappret Gala. Förutom den lilla gröna som kommer från Jet Set som blev över efter min fjäril (se inlägget nedan).


Ok, det här måste vara den största blomman jag sett! Den kommer från Prima och är helt underbar! Gröna "flingan" i mitten kommer från feltalfabetet Playroom från American Crafts. Samma alfabet som i rubriken.


En liten matchande knapp och grönt organsaband passade fint till i mina hål.


Jag har själv lagt till några halvpärlor, men allt annat fanns i mitt DT-paket och finns därmed i Brunkullans sortiment.

Vet inte hur det är med er, men själv har jag haft det lite segt på scrapfronten på sistone. Med fint väder och min man på semester har det knappt funnits nån tid över! Men jag hoppas att jag har lyckats inspirera er att plocka fram era scrapsaker nu!

Ha det bra så länge!

//Alex

En ny fjäril har hittat hem till mig :-)

Jag börjar med att säga att jag älskar fjärilar! Jag har några stycken här och där i lägenheten och använder dem ofta som dekoration när jag scrappar. Så ni kan gissa hur glad jag blev när jag såg en stooor fjäril i mitt DT-paket! Ännu gladare blev jag när jag fick reda på att jag inte skulle behöva skicka in den till Brunkullan :-D Så nu har jag altrat den så den passar in i mitt turkosa kök! Så här blev den:


Den sitter så fint där på min vägg! :-) Fjärilen är en chipboard från Doodlebug. Mina kakel är 10x10 så ni kan få en uppfattning om hur stor den är. Jag har klätt den med papper Jet Set, kollektionen Socialite från Paper Trunk. Cirklarna har jag gjort av journaling spots Doodled Journaling Tags från Shabby Chic Crafts. Jag har bara klippt bort själva journalingytan i mitten. Allt det hittar ni i shoppen! Jag har själv lagt till lite blingstenar.

Hoppas ni har det fint! Min mammaledighet börjar närma sig sitt slut. Börjar jobba den 3/8! Puh! Måste passa på och njuta maximalt av de få dagar jag har kvar! :-)

Kram på er!

//Alex

Long time no sea

Kunde inte låta bli att lägga in en liten ordvits när jag gjorde detta kortet, vad sägs?



Sjögräset har jag klippt av små spillbitar och fiskbenet är från Doodle Factory, har lagt till ett par småsaker själv men annars kommer det mesta från shopen - inte minst det fina bakgrundspappret från 3ndy papir och den förtjusande söta sjöjungfrun från the Greeting Farm.

Hoppas på att det fina sommarvädret ska komma tillbaka nu när jag har semester, men tröstar mig med att om det inte gör det så är det ju pysselväder! :D

Pyssla på!

=o)  Muffin


Arvida & Verner

Hörde att juli/augusti-numret av tidningen Scrapbooking m.m. kommit ut nu så då är det väl fritt fram att visa upp vad jag publicerats med i det numret. Fick ett överdådigt underbart fullspäckat dt-paket från Brunkullan i vintras med massor av godsaker från Graphic 45 och Tim Holtz. Utgick ifrån Webmosterhelenes skiss i tidningen och gjorde min egen tolkning av den.

Fotot föreställer min farmor och farfar som gifte sig någon gång på nittonhundratjugotalet. Har använt svart cardstock från Bazzill som grund. Dragonfly Duet är rivet och skrapat i kanterna, och därefter chalkades kanterna med färgerna dark brown och charcoal. Knycklade ihop hela arket och drog med distressdynan vintage photo över papperet. Skar till pappersrutor i storleken 5x5cm som jag chalkade med dark brown och därefter fördelade enligt originallayouten på vänster sida av layouten. Spetsen fick duschar av glimmer mist i färgen mimosa, gillar verkligen "saffranseffekten" med mörkgula minifärgdroppar här och var. Gjorde egen wellpapp av svart bazzill som jag fäste tagen på, och jag fäste tagen med en egengjord liten hattnål. Distressade ett gammalt psalmboksblad, rullade ihop det och knöt ihop det med svart fransband. Fotot är sandpapprat i kanterna för att ge en sliten look. Rubriken i svart blingbazzill sprayades med glimmer mist i två olika nyanser; Gold och Mimosa.


Mönsterpapper: Graphic 45 - Botanicabella Collection - Dragonfly Duet - Fashionista Collection - En Vogue - Fashionista Collection - Tre Chic - Fashionista Collection - Debutante
Dekorationer: Tag från Graphic 45: Communique - Communique Tags
Glimmer mist från Tattered Angels - Mimosa och Gold
Spiral mini clips - 7Gypsies Hinge clips - Tim Holtz
Philosophy tags - Tim Holtz
Snaps - Tim Holtz
Blomma - Bazzill bling
Egengjord hattnål, spets, psalmboksblad, punchinella, fransband
Rubrik: QK Washington
Verktyg: Mönsterpräglare ("wellpappsveckare") från Clas Ohlson

Ha det så gott, nu kommer sommarvärmen tillbaka! /Evelina

Grattiskort med Greeting Farm

På det här kortet har jag lekt med ett underbart mönstrat papper från K & Company och en bedårande stämpel från the Greeting Farm:



Cardstock från Bazzill, blommor/minirosor från Prima och färglagt med alkoholbaserade färgpennor. "Grattis" har jag skrivit dit med brun journalingpenna.

 

Det allra mesta materialet kan ni hitta i Brunkullans shop - och nu är det väl superläge att passa på att beställa lite när det är FRAKTFRITT!!! :-D Hade jag inte gjort av med alldeles för mycket pengar i England så hade jag också shoppat - believe me! ;-)

 

Pyssla lugnt!

/ Jeanette


FRAKTFRITT

Hej!

Nu när sommarvädret har blivit lite sämre och det blir mer tid och inspiration över
till pyssel tänkte vi erbjuda er fraktfritt på ordrar över 200kr (inom Sverige)
fr o m 9/7 -- 12/7!

Skynda er att beställa massor av fina pysselsaker inför kuriga
sommarkvällar och kommande höst!

Ha en fortsatt fin dag/kväll!

Kram

Carin, Anna, Sara & Lotta

Receptbok för sommarens mums

Med de härligt somriga papprena från Rouge de Garance så knåpade jag ihop en receptbok, som jag ska fylla med mina sommarfavoriter - marinader, sommardrinkar, grillsåser, tilltugg mm.



Jag har gjort sidorna i minialbumet lite olika stora så att några sticker ut - på så vis får man se mer av dessa underbara papper! :D

Förutom Rouge de Garance-papprena har jag använt Bazzill-cardstock, blommor och minirosor från Prima, lite bling och stämpel ur Grunge Collection. Bokstäverna som bildar "mums" är utstansat med QK Chemistry-alfabet och "sommar" är alfabetsstickers av okänt ursprung.

Jag har mer sommarpyssel att bjuda på, så se till att du kikar in här de närmaste dagarna! ;-)

Soliga hälsningar,
Jeanette


Scrappa miljövänligt ;-)

Jepp! Det kan du göra med papprena från Paper Trunk. De görs nämligen av återvunnet papper! Visste du det? Det gjorde nämligen inte jag. Men det fick jag reda på när jag fick mitt DT-paket från Carin. Åååh vad jag behövde nåt så här härligt för att kicka igång mig igen! Dröjde inte länge innan jag satt och klippte i dem! Det här är vad som blev till:


Mönsterpapprena kommer som sagt från Paper Trunk, kollektionen Socialite. Det randiga heter Society. De gröna "swirlsen" runt fotot och den blåa rutan under rubriken har jag klippt ut från Privileged. Det prickiga är baksida på samma papper. Visst är färgerna ljuvliga???

I mitt paket fanns underbara tags från Clear Scraps. På en sån skrev jag journaling med en guldpenna.


Grönt organsaband, vackra minirosor och blommor från Prima och YouDo passade fint till.


Chipboardramen som fanns med i mitt paket har jag målat med vitt akrylfärg och sen chalkat med lime. Alfabetstickers köpte jag från Brunkullan för inte så länge sedan, men hittar dem tyvärr inte i shoppen nu.


Vad bra det kändes att göra den här! Tack snälla Carin för ett inspirerande paket!

Hoppas att ni också gillar den! Material hittar ni så klart i Brunkullans shop.

Ha det bra!

//Alex

Merrily

Nu börjar sommarlunken stressa ned mig så att jag får ro till att sätta mig och pyssla lite. Har gjort en somrig LO med ett enda mönsterpapper, Pebbles Inc Skipping Along Collection Merrily. Tyckte att det blev riktigt fint att stansa ut bården och monogrambokstäverna i mönsterpapper! Rosa är ju inte riktigt min favoritfärg, men jag kände för att göra en ordentligt somrig och romantisk LO om lilla Mollys dop förra sommaren.




Alfabetet är quickutz Magnolia och bården är quickutz Flourish CC-BDR-001

Grattiskramar

Hej i sommarvärmen!

Hoppas ni har det mysigt och roligt en fin lördag som denna!
Tänkte bara smita in och visa er ett litet grattiskort som jag gjorde
till min kusins sambo förra helgen!



Motivstämpel från The Greeting Farm, mönsterpapper från Collage
Press, cardstock från Bazill, blommor & rosor från Prima, Candy Dots,
lite spets och sidenband! Har använt Grunge Collection från Stempelglede
runt kanterna. (Påfyllning kommer från Stempelglede om ett tag!)

Ha en fortsatt mysig lördag! Hoppas det blir mer pysslande snart!
Det börjar faktiskt klia i fingrarna! ;-)

Kram Carin

RSS 2.0