Väska med G45

Kan inte få nog av de härliga papperen från Graphic45, så lucky me att mitt senaste dt-paket var totalt fullmatat med dessa!

Minikapsylerna är sååå coola, och Tim Holtz olika metalldekorationer är också helt i min smak! Har använt grunge-stämplarna från Stempelglede (inte i lager just nu) och stansat ut dem med Retro flower punch (medium).

Gick lös på tagsen med både distressdynor och glimmer mist, jag bara älskar effekten det blir! Härligt slitet, smutsigt och ruffigt!



Mera blommor i butiken.......

 

massor med minirosor och andra blommor hittar du under nyheter v.12-13.

 

Ett babykort till!

Eftersom Graphic 45-serien Baby 2 Bride passar så himla bra att göra babykort med, så har jag knåpat ihop ett till sånt. Denna gång har jag använt de underbara stämplarna från Stempelgledes söta kollektion "Welcome Baby" - både den lilla musen med klossarna och Babytexten kommer från det arket..



Jag har stämplat på akvarellpapper med vattenfast dyna, målat med vattenlösliga färgpennor, vatten och pensel och sen har jag dekorerat med spets, utstansade retroblommor, knappar, bling från Kaisercraft, bokstavsstickers och en bit vitt satinband. Tagen som texten står på kommer även den från Graphic 45.

Det är tur att det är många som får barn nu, så jag får användning för alla mina babykort!! :-D

Ha en skön avslutning på helgen!
/ Jeanette

Minialbum "Kajsas 2008"

Nu har jag under en lång period suttit på min (pyssel)kammare och pillat ihop ett minialbum (Luggage tag album från Basic Grey) med hääärliga Graphic 45-papper. Det tog sin lilla tid, men nu äntligen kan jag visa er det färdiga resultatet:



















De allra flesta dekorationerna; bl.a. Thickers, punchinella, knappar, spets, delar av filtband, blommor och tags kommer från Brunkullan.

Nu är det väl dags att börja på ett 2009-album också, eller...? :-D

Ha det gott allihopa - här i Åkersberga värmer vårsolen och jag blir alldeles glad i magen!

/Jeanette

Liten tjuvkik på vad som händer i butiken

Vi har tapetserat, målat, borrat och monterat i vår butikslokal sedan vi flyttade in där i höstas. Och i lördags så skruvade Carin ihop 12 nya snygga stolar och ett fint bord - pricken över i som vi är så glada över att de äntligen är på plats.



Nu kan vi äntligen komma igång med kursverksamheten och information om våra kurser som vi har att erbjuda finns på www.brunkullan.se i webshoppen under kategorin "Kurser". Mer information och exakta datum kommer inom kort.

På lördag anordnar vi en liten minimara i butiken mellan klockan 09.00 och så länge vi orkar och vill - skicka intresseanmälan till [email protected] om du vill veta mer - först till kvarn!

Fortsatt trevlig kväll!

Kram Lotta

P.S Måste bara visa er vad Carin och Anna pysslade i butiken i söndags också ... mycket sopor och emballage blir det :-)


Kolla in på...

....forumet!

HÄR pågår den tredje och sista marstävlingen!

Vi vill se alla era schnygga alster!!!

Prima paintables

Fick ett ark med Prima paintables i mitt senaste fullmatade DT-paket från Brunkullan, så jag tänkte visa upp ett alster där jag använt denna sorts papper.

Jag lånade Kattas distress ink Dusky Concord och färgade in vänstra nedre hörnet rejält med denna dyna. Förstärkte det lila i papperets snurklor med tombowpenna och drog ut färgen med vatten. Fyllde i vissa av snurklorna med svart tombow och drog ut med vatten för en sotig look. Sprayade med gul glimmer mist och stämplade mina motiv (Ängel från Crafty Secrets och Zarahs dikt från Easer). Ängeln målades med tombows i grå nyanser samt gult på banderollen, och fick ett lager med stickles platinum på vingarna. De svarta blommorna fick pistiller av lila egenhändigt gjorda hattnålar.


Kortet gjordes till utmaningen "styvmorsviol" på HighCoastScrap i Övik 14-15 mars.

Stort kort!

I veckan dök de upp en hel hög härliga papper hos mig! Det var Cosmo crickets nya serie Girl Friday! Underbara dubbelsidiga tjocka papper i härliga färger. Allt är såklart färgkombinerat så det är bara att skapa!!
Jag fick en beställning på ett stort kort till en cool man i veckan, och tänkte att jag skulle testa att använda de nya papperen. Kortet är 9"x 9" och med grå stomme. De mönstrade papperen går i petrol och ljust gul samt orange (obs baksidorna, framsidorna är mer rosa och röda ;-) ) . Det här är resultatet:

´

Papper: Cosmo Cricket - Girl Friday Text: Pink paislees Fashion script yellow Brads: YouDo (stora!) Ljusblå Spets, Glitterstenar/Droppar i remsa, Texten är täckt med Glossy accents och detaljer med Stickles glitterlim. (Stämpeln privat.)

Ha en toppenhelg och passa på att skapa lite om du hinner!
~: kram Anna :~

Mera nyheter.....

................mönsterpapper från Pink Paislee och blommor från Prima Marketing...............

   



      
   





...........och mycket mer hittar ni i butiken under nyheter  v. 12

Nyheter i butiken!

Nu "väller" det in nyheter till butiken! Nyss hemkommen från pysselträff i Övik så jobbar vi så fort vi kan med att packa upp alla varor. På onsdag 18/3 kommer vi att ha stängt i den fysiska butiken men på lördag har vi öppet som vanligt men med en massa nyheter på hyllorna!

Ett litet smakprov från Rouge De Garange:


 


Du hittar dem under "NYHETER V 12*

Glad Påsk!

Hej allihopa!

Här kommer årets två första påskkort!



Påskstämpel från Magnolia -Tilda med påskägg, "Glad Påsk"-stämpel
från Doodle Factory, blommor från Prima, Mönsterpapper från Cosmo
Cricket - baksida på "Umbrellas". Lite bling och band.





Samma motivstämpel som ovan. "En doft av vår"-stämpeln är från Doodle
Factory. Mönsterpapperet är härliga PaperTrunks kollektion
MayBe Baby - You & Me. Deras papper är så fina att man knappt behöver
dekorationer! ;-) Ramen runt texten är grungeboard från Tim Holtz
som jag penslat med crackle paint.

Ha en fortsatt fin dag i vårsolen! Här i Östersund är det underbart
idag!

Kram Carin

Butiken stängd

Hej!

Lördagen den 14/3 samt onsdagen den 18/3 är den fysiska
butiken
stängd på grund av mässa.

Ni som är i Ö-vik på pysselmässa i helgen kan träffa oss på plats och
frossa i fina pysselsaker!

Missa inte heller de nya underbara stämplarna från Stempelglede -
Grunge Hearts! Dom går att förbeställa i shoppen!

Vi ses igen lördagen den 21/3!

Ha en fortsatt skön helg!

//Brunkullorna

Förbeställning - Grunge Flourish Hearts - senast 15:e mars.

Ett helt nytt ark med underbara stämplar från Stempelglede finns nu att förbeställa i webbshoppen. Leverans under april/maj. Vi kommer även att ta emot förbeställningar under mässan i Övik. Om du vill vara en av de första att få hem dessa stämplar så gör din beställning senast söndag den 15:e mars kl. 16.00 för att garanterat vara en av de första att få hem stämplarna. 

Här har ni ett smakprov på ett kort som Gunhild själv har gjort:







Arket innehåller 7 st stämplar och hjärtana är designade i samma storlek så att de går klippa ut och passa in med varandra med de olika bakgrunderna.

Nyheter - på väg in till butiken

Hej hopp!

Här kommer några frestande rader om vad vi väntar in för läckerheter under våren! Hoppas att du inte missat nyheterna som redan ramlat in så som påskstämplar från Magnolia, underbara papper från Cosmo Cricket, PaperTrunk, Graphic 45 och Marks Paper Company!

Nytt i butiken är också massor med produkter signerade Tim Holtz och ännu mer kommer!

Är du på plats och pysslar tillsammans med oss och HighCoast Scrap i Örnsköldsvik i helgen får du första tjing på de superläckra dekorationerna från Chatterbox nya Artsy.licious som det också dreglas över i senaste numret av tidningen Scrapbooking m.m. Nästa vecka släpps dekorationerna även i webshoppen.



Missa inte heller de två helt underbara papperskollektionerna från franska Rouge de Garance (Marie Antoinette och Adele) som förhoppningsvis landar här i Jämtland och Östersund redan under denna vecka. På väg hem är också papper, dekorationer och blommor från underbara Prima Marketing - väcker enormt "ha"-begär :-)!

På väg hem är också spännande pappersnyheter från Collage Press - missa inte dessa!

Håll utkik här i bloggen för här kommer vi att presentera alla nyheter som är på väg in under våren!

Hälsningar Brunkullorna
Anna, Carin, Sara och Lotta

Små drömmar...

...burna av kärlek flyger långt!

Här kommer ett litet kort som jag knåpat ihop ikväll!
Har gått loss ganska bra med Grunge Collection (dom är bäst!)
Papperna är från Cosmo Cricket - Umbrellas och G45 -Shutter Speed &
Antiquity.





Ha en fortsatt fin kväll!

Kram Carin

Marstävling del två!


Inspireras av nedanstående fotografi och gör valfritt alster!

Bilden är lånad av Linda på Med tiden som hjälp


Skynda in i forumet och tävla vettja!

/Evelina

Grattiskort och LO med Graphic 45

Hej allihopa!

Den här gången tänkte jag överraska er med att INTE visa upp något babykort, utan jag smäller högt med ett grattiskort och en layout faktiskt! :-) Grattiskortet har jag gjort med Kajsas kusin Max i åtanke - han fyller år i maj, så det är till att vara ute i god tid, men det gör ju inget.



På layouten så är det lilla Kajsa själv som får vara i blickfånget. Hon blev jättedålig efter sin senaste vaccination, med hög feber, och hon var dålig länge. Här sitter hon och leker med mina färgpennor på sin madrass, det var en lagom aktivitet när man var sjuk, verkade hon tycka.



Alla mönsterpapper jag har använt är från Graphic 45s "Playtimes Past" - helt underbara papper! Både dova och klara färger, och skillnaden ser man ju på kortet och layouten. Jag älskar verkligen att pyssla med dessa papper, speciellt som även jag har fastnat för "vintagestilen".

Ha en fortsatt skön söndag - nu vankas det god middag här hemma!

/ Jeanette

Playtimes past

Jag känner en tjej... som är helt underbart sprallig, lekfull, vacker och eftertänksam på samma gång. Min extrasyster Åsa! Hon har varit en del av vår familj sedan innan jag föddes, en frisk fläkt och älskad vän till oss alla. Nedanstående foton är från hennes 50-årsfest i somras, dit hon bjudit in över 100 gäster som spexade, talade och besjöng denna underbara människa dagen lång.

Playtimes past från Graphic 45 passar helt perfekt till Åsa. Rustika papper i lekfull tappning, med massor av glimt i ögat.


Mönsterpapper: Graphic 45 Playtimes Past
Dekorationer: Blommor och blader från Prima, smyckesdetalj, halvpärlor, spets, tag från G45
Stämplar: Stempelglede Grunge collection och Inkido



Pyssla lugnt! /Evelina ♥

RSS 2.0