Staffli kortStaffli kort i form av en snögubbe. Till detta har använts vit cardstock som stomme samt papper från Pion Design, Väntan på Tomten ll, Vinterfågel. Alla kanter har skrapats med edge scraper. Massor med Frosted Lace och Silver stickles har använts för att dels få en frostig och glimmande känsla. Glossy Accent har dragits på kvistarna där fåglarna sitter. Rutigt band har snögubben fått som halsduk. Till ögon är det brads i matchande färg som satts fast och till mun pearl stickers.

   

Kort sett från sidan.                          Detaljer.

ASKVacker altrad ask med julmotiv. Papper som har använts till detta kommer från Ladybug and Friends.
Överst till höger en fin stämpel med julhälsning. Asken blir utmärkt att samla julposten i.Stämpel finns i butiken.

Strut


En strut som är gjord av papper designat av Pysselgumman, Pion design. Väntan på Tomten ll, Stjärnhimmel.
Tomten och God Jul som är dekoration på framsidan kommer från Klippark, Väntan på Tomten ll. Kanterna är chalkade med Distress ink, Vintage Photo och på julgranen har det använts Frosted Lace stickles för lite skimmer effekt. Längst upp sitter en skir spets som blir en vacker avslutad kant.

Fars dag

Här är ett Fars dags kort som är gjort av Bo Bunnys underbara papper Timepiece. Grattis-stämpeln är monterad på ett extra insatt/bigat papper för att få en 3d effekt.
Kanterna är chalkade med Distress Black Soot och Vintage Photo. Gångjärnen är utstansade av Tim Holtz Hardware Findings. Halvpärlor blir en effekt i ena hörnet. För att få en gammal känsla har använts snöre till att knyta på olika ställen.

Detaljer.

Tea Bag


Här har skapats ett alster av en Tea Bag modell som är gjord av papper från Maja Design, Gammeldags jul. Storleken är en kvadrat på 10 x 10 cm där flikarna vikts mot mitten. Stansat med Martha Stewart punch och använt grå organza band till kanterna. Kanske kan denna modell användas till att hänga runt en glöggflaska med pepparkakor i.Söt metal charm ängel pryder framsidan.

RSS 2.0