Stämplat på glossypapper

Jag har roat mig med att stämplat med Tim Holtz stämpel på glossypapper, sen har jag tagit och duttat på med distresser ovanpå motivet. Så roligt och det blev en fin glans på motivet, men det syns tyvärr inte riktigt bra på bilden. Papper som jag använt kommer från Graphic45 och Collagepress. Blomman är från Ladybug and friends. Allt material hittar du in shopen.Kram på er alla och ha en riktigt bra vecka!

Gunilla

Förvaringsalbum

Hej på er!

Har ni som jag, suttit och jagat sneaks från CHA hela långa helgen? :)


Tänkte visa ett förvaringsalbum jag gjort till alfabetet från förra årets QK-gift set "Santas Workshop".
Det rymmer endast alfabetet och siffrorna, de stora albumdiesen har fått en egen förvaring, de små figurdiesen bor i ett album tillsammans med mina Nestabilities.

Jag utmanade mig själv att använda julpapper, det är ju trots allt en julutgåva, men det färdiga alstret skulle passa året runt. Övrigt material hör till kategorin Man-tager-vad-man-haver, CD plastfickor mm.

Detta är resultatet:
Bakgrundspappret är mörkbrunt med vita prickar, baksidan på ett papper ur Making Memories julserie "Mistletoe".
Det ljusare brun/vit rutiga pappret är baksidan på College Press - Joyride - "oh what fun" .

Den vita ramen är stansad i Bazzill Bling med en Nestabilities Die, för att göra ett jämnt snyggt fyrkantigt hål använde jag en av de dies som följer med i giftsetet.  Den ljusblå ramen runt namnetiketten är även den stansad med tillbehörsdies ur setet, en klammer form och en avlång rektangel, de passar perfekt ihop. Det blå pappret är baksidan av Fancy Pants Designs- Good cher .

Min favoritcombo för tillfället är mustig chokladbrun och turkos, vilket syns här :).
De turkosa Prima blommorna används flitigt, så flitigt att för första gången någonsin, har jag nästan använt upp en hel omgång blommor. Och vill ha fler likadana! 

Ni har väl inte missat Primas underbara Pebbles, runda glasstenar med ett motiv under. Jag lyckades trycka in en liten rackare, som matchar så bra att den nästan försvinner.
Har naurligtvis även använt favoriten Pearl Maker, i färgen Pastel grön.Innuti sitter en ficka som jag vikt av brun Bazzill, dekorerad med en vit punchad bord...pepparkakstema förstås.

Alfabetet förvaras i två kraftiga CD-plastfickor. Innuti varje plastficka sitter en svartklädd pappskiva med några strängar magnettape.

Lagomt litet och smidigt att ta med på pysselträffar.


Trevlig måndag!
/ Kattta


Nya stämplar!

Nu kan vi presentera ett helt nytt märke - In2Stamps:


Du hittar dem under nyheter v.3

OBS - Det finns några platser kvar till lördagens minimara! Passa på att pyssla med oss hela dagen! Under lördagen så kommer även butiken att ha lite längre öppettider: 12.00-16.00.


LekfullEn bild på min busiga dotter passar bra med ett mönstrat bakgrundspapper från Graphic 45-serien Playtimes Past - jag som sällan scrappar med mönstrad bakgrund utmanade mig själv att göra så. Blommor, spets och Sequin Centers från Prima, likaså blingswirlen; utstansade hjärtan, Bazzill cardstock, alfabetsstickers, Tim Holtz Word sticks och bokstäver utstansade i foam med QKs alfabet som medföljer Santa's Workshop-setet.

Sugen på att utmanas? Scrappa med mönstrat papper som bakgrund!!! :D

Ha det gott allihopa!
/ Jeanette

Äntligen här.....mönsterpapper från Pink paislee!

 

 
 
Du hittar dem under nyheter V.2

Distresslek = ett kort

Dagens lek med Rangers distressdynor resulterade i ett kort:Jag har använt mig av Distress Inks Vintage Photo och Walnut Stain tillsammans med Distress Ink Blending Tool som återfinns i butiken. De turkosa blommorna är Primas Country Elegance Turquoise och i mitten på den stora blomman sitter en mörkröd Sultan Center från Prima. Bandet är ett vinrött Picot-band.

Stämplarna som jag har använt är signerade Tim Holtz och i övrigt har jag lagt till lite wellpapp, blad och utstansade grenar, plus ett par pärlhattar i blommornas mitt och även ett par självhäftande halvpärlor.

Det blev medvetet ingen text på kortet - jag kan i stället lägga till text när jag har bestämt mottagare av kortet. :)

Ha det så gott i vinterkylan!
Varma hälsningar,
Jeanette

Distresser

Har ni sett att vi har fått påfyllning av distresser. Jag tycker att de är grymt rolig att leka med, i riktigt a´la Tim Holtz-anda. Här har jag använt mig med att dra två olika färger av distressdynorna på teflonpapper och spreja vatten och hämta upp färgen med en tag. Sen har jag stämplat två inkidostämplar med mahognydistressdyna och embossat clear. Distresserna, tagsen, rosorna och spets hittar du i shoppen.Há det så gott!

/Gunilla

Mycket ljus blir det

Ja, även om julen har kommit och gått och det börjar bli dags att rensa bort allt julpynt så är det ju fortfarande högsäsong för stearinljus och därmed även tändsticksaskar, eller hur? Kanske kan det vara läge att göra en ask som inte är så väldigt julinspirerad, den här funkar väl även efter jul, va?Blomma från Prima, knapp från Bo Bunny, Bazzill Dotted Swiss Rope Swing och "Fa la la" från Bo Bunnys serie Tis the Season hittar ni i shopen.

Pyssla på!

=o) Muffin

Blev det för er...

...som för mig - klent med skickade julkort? Varför inte skicka ett nyårskort istället och kanske skriva några rader inuti? En fd kollega till mig bojkottade julkort fullständigt (så långt ska vi kanske inte sträcka oss) och skrev i stället nyårsbrev till ett antal personer varje år. Han tyckte det var meningslöst att köpa opersonliga julkort och bara skriva sitt namn under, bättre med ett "riktigt" brev. Tänkvärt och trevligt, men nu ska vi ju inte glömma bort att vi pysslare köper ju inte opersonliga julkort. ;) Hur som helst så kanske man kan börja med ett litet nyårskort?Cardstock från Bazzill, blommor och Flower Centers från Prima, bollfrans och mönstrade papper ("Itinerary" från Collage Press Camden, "Wonderland" och baksidan av "Peppermint Twist" från Collage Press Joyride samt "Glitter Big Red Dot" från Making Memories Mistletoe) och Alphabet Stickers från Collage Press Joyride hittar ni i butiken. Rutigt band och stjärnbling har jag lagt till själv.

Jaa, Gott Nytt 2010 på er alla, önskar er ett pyssligt år!

=o) Muffin

RSS 2.0