Just for you!Altrad ask med papper från Pion Design, Minnenas Ateljé, Fotoram och Bårder.
Pärlband, bling och blommor finns i butik. Stickles Platina har använts till kanterna.

LO


LO skapad med papper från Pion Design. Sagan om våren, körsbärsblom. Kanterna är chalkade med chestnut roan. Dekorationer som spets, band, pearls och snöre från butik. Blommor i kanterna är upphöjda och får en inramande effekt.


Mors dag


Morsdagskort i form av en kanna, där det även går bra att lägga en liten present inuti. Pappret till denna är från BoBunny, Chiffon Flourish. Kanterna är chalkade med chestnut roan. Olika utstansade blad samt fjäril. Liten tag som fästs med guldsnöre från butik.

Till denna kanna har använts Pion Designs papper Sagan om våren, Liljekonvalj.

LOEn LO som är gjord av papper från Pion Designs kollektion Minnenas Ateljé, Ornament.
Egengjord blomma, med pearls i mitten som är från butiken, även metallramen. Sisal i kanten på fotot förstärker känslan av hö från bilden. Band, spets och hampasnöre från butik.

Altrad flaskaAltrad flaska och korg.
Flaskan har en tags som är färgad med distress, Fired Brick. På kanterna även stämplad med Stempelglede, Grunge Collection. Spets i nedre kant för att få en vintage look. Till blomman har använts Glossy för att få en blankare effekt. Brads med bokstäver finns i butik.Altrat albumAltrat album med Pion Designs papper Minnenas Ateljé, Ros. Pearls och bling från Prima. Div. band och blommor från butiken.

GorjussInspirationskort med vacker Gorjuss stämpel som finns i butik. Färglagd med distress. Bling från Prima samt övriga blomdekorationer.

"Scrappdag" med föreningen PysselhäxornaLördag 7 maj hade jag förmånen att ha föreningen Pysselhäxorna i butiken.
En rolig dag med många kreativa scrappare.Många fina alster skapades under dagen. Här ser ni Sophie och Malin.Ett glatt gäng med härlig gemenskap.Flera utmaningar fanns med under dagen. Här är bilder på vackra alster som skapades för snabbutmaningen - "tolka Idag".


Tack för en jätte trevlig dag.

Hälsningar Brunkullan

Mera Prima Melody

Gjorde ett snabbt diamond fold card där jag använde den fina burfågelstämpeln från Prima Marketing och glossade den med crackle accents. Lite blommor och bling så var kortet klart, väldigt enkelt! :)


Grattiskort


Till grattiskortet är det använt vit cardstock, och mönstrat papper från BoBunny, Gabrielle Dot. Grattis stämpel kommer från Reprint och finns i butiken. Kanterna runt stämpeln är skrapade med edge scraper för att få en lite "sliten" look. Fjärilen och spetskanten är utstansat med Martha Stewart punchar, samt chalkat med chesnut roan för att få lite mörkare färg. Runt kanten är det gjort egna pearls med liquid pearls som även det finns i butiken.

Jonas fyllde 30...

... och jag mötte Lassie... eller inte :)

I mitt härliga dt-paket fick jag bland annat papper från Prima Marketing serien Madeline, vackra cherry blossoms och även ministämplar från Prima som jag använde på nedanstående kort. Eftersom jag bara hade tagit med mig mitt dt-paket till mamma och lämnat resten av pysselsakerna hemma, så fick jag göra som på den gamla goda tiden och vara lite extra pysslig. Siffrorna ritade och klippte jag ut ur vanlig cardstock för att få dem så stora som jag ville ha dem.

På återseende!
♥ Wih ♥

LO med BoBunny papperLo gjort med BoBunny papper, Gabrielle. Dekorerat med div. blommor från bla Prima.Dekorerat med utklippta fjärilar samt bling från Prima.

KortKortet är gjort av vit cardstock och stämplat med vacker stämpel från Reprint. Embossat i guld och dekorerat med vita rosenknoppar.I stämpeltexten har jag skurit snitt för att kunna sticka in rosenknoppar. Enkelt och väldigt effektfullt.

RSS 2.0