Midsommartjejen

De ljuvliga papprena från Primas serie Madeline passade perfekt till bilder från förra årets midsommarfirande hemma i trädgården. Kajsa fick oss alla att blåsa såpbubblor, så hon kunde jaga dem...Utöver de mönstrade papprena har jag använt blandade blommor, blad, Prima alfabetsstickers, chipboardstickers från BoBunnys Timepiece, spetsband och alfabetsstickers.

Jag hoppas verkligen att det blir lika fint väder på midsommar i år, som vi hade förra året... ;) Det är inte så långt borta nu, men jag njuuuuuter av det härliga väder vi har här i Stockholmstrakten (och i hela Sverige?)nu. Sommaren kommer, tids nog!

Pyssliga hälsningar,
Jeanette - Tettiz

Chipsmonstret

Vi hade glömt att tag bort chipsskålen efter kvällens mys och såklart hittade lilla fröken bus den och mumsade glatt i sig. Mamma såg sin chans, tog fram kameran och fångade denna underbara min:Tagen på bar gärning!! :)

Jag har använt benvit cardstock och mönstrat papper från Primas serie Madeline och sen har jag dekorerat med körsbärsblommor, en egengjort gul blomma, vita småblommor från Prima och ett par turkosa minirosor för att fånga upp färgen i gardinen bakom lilla Kajsa. I de små vita blommorna har jag satt små droppar av Pearl Maker, och i den lite större vita blomman sitter en pearl från Prima. Till höger om titeln har jag stämplat med de ljuvliga  Den stora swirlen kommer från BoBunnys ark med chipboardstickers tillhörande Timepiece-serien. Spets, pärlbrads (Reprint) och de fina tygklädda bokstäverna (Prima) kommer också från shoppen.

Ha nu en riktigt mysig påsk!

Pyssliga hälsningar,
Jeanette - Tettiz

Glad Påsk

Brunkullan önskar er alla en riktigt glad påsk.
Trevlig helg!

//Berit

Mammas ögonsten

Jag fortsätter att visa vad jag skapat av mitt underbara DT-paket innehållandes papper och dekorationer från BoBunny. Har alldeles kärat ner mig i chipboarddekorationerna, superfina! Här har jag kombinerat med bling och hjärtbrads, även dessa finns såklart i butiken!

Som i en liten ask!

Ibland kan det vara bra att ha en liten presentask att ge bort någonting i - kanske nu när det inte är sååå långt kvar till mors dag? Jag har gjort en liten ask - måtten är ca 5x5 cm - som man kan ge bort när som helst. Kanske kan man lägga i ett smycke, några goda praliner eller en biljett till något trevligt evenemang?Jag har använt vit cardstock, brunt satinband, papper från BoBunnys kollektion Timepiece, en pärlbrad från Reprint, en beige miniros, en liten bit spets, en bookplate i metall och små alfabetsstickers. Det mesta kan du finna i shoppen såklart!

Ha en trevlig avslutning på denna våriga helg!
/ Jeanette - Tettiz

Edit: Insåg att jag skrivit fel - det är inte ett papper ur BoBunny-serien Timepiece jag har använt, utan ett papper från Prima - Madeline! Ber om ursäkt för detta! :)

Underbara BoBunny!

Föll pladask för dessa underbara papper och matchande chipborddekorationer från BoBunny. Fjärilar i massor! Här har jag kombinerat med minirosor, alfabet från prima, bling, hjärtbrads och labelholder i metall. Allt finns i butiken!

Inspirationskort

Lite inspiration inför påsken.


Scrappade ihop ett påsk kort ur den underbara serien ifrån Maja Design  Mina Vänner, Paula 5. Kanterna är chalkade med Dark moss. Som band stansade jag ut ifrån vit cardstock med Martha Stewarts Doily Lace. Den lilla ängeln finns längst ned på arket Paula 5.
Bilden på framsidan av kortet är hämtat ifrån Pysselgummans Sagan om Våren, Bildark. Även den är chalkad med Dark moss.

RSS 2.0