Ett minialbum i kärlekens tecken

Alldeles nyligen fick vi veta att Brunkullan skulle få hem papper från Maja Design - och jag kan lova att det var fler än jag som gjorde små (bildliga) krumsprång av glädje, så döm om min lycka när DT-paketet kom med Maja-papper!
Jag glömde tyvärr att fota paketet (råkade visst bli lite för ivrig och påbörja klipp&klistrandet...) men jag kan ju berätta att jag fick två mönstrade papper, ett papper med diecuts, två fina "vanliga" band, ett blått självhäftande pappersband, några vackra och mycket tunna blommor, vackra självhäftande halvpärlor, 2 Bazzill-blad i beige och rött och ett rött thickers-paket.
Thickerserna var röda. Inte paketet... ;)

Hur som haver. Om mindre än en månad firar maken och jag vår allra första bröllopsdag, och eftersom jag alldeles jättenyss blivit ägare till en Bind-it-All så komponerade jag ett litet album att ge honom i bröllopsdagspresent.

Såhär blev det:

image194

image195

image196

image197

image198

image199

image200

image201

image202

image203

Ha en skön helg!

/Zarah

Ny inspiration!

När man har några dagar ledigt så får jag alltid massor av inspiration! Tiden som alltid är alldeles för knapp, räcker plötsligt till det man vill göra, i mitt fall pyssel! Visst hjälpte det till att det kom ett alldeles rykande hett paket från Brunkullan i veckan, papperen fullkomligt skrek "Använd mig" !!! :-) De var från Scribble scrabble och hade underbart våriga färger!
Jag fick ihop min tredje LO nånsin; allt material är från shoppen.

image193

Enfärgat: Bazzill glamour bling som botten; Mönstrade papper: Scribble scrabble, Felicity collection; Rubrik: Thickers Vinyl Rub-on: Hambly (sitter över de mönstrade och är eg. svart...) Paper ribbon: från serien Mellon berry Blommor: Prima press'n'petals; vit Floss och slutligen en grön knapp !


Njut av de lediga dagarna du också och passa på att skapa!!

~: kram Anna : ~

BASIC GREY

Nu har Basic Greys senaste kollektioner landat även i Östersund.

Tips: Nu finns förslag på matchande bazziller under respektive kollektion.

Välkommen in i butiken!  Här kommer lite inspiration..............

Påskharar

Bazzill: Petunia, Mönsterpapper: Basic Grey- Luscious och Attractive
Stämpel: Whipper Snapper Designs - Easter Bunny Trio.
Färger: Har använt lite promarker men mest Torrchalks - glimmer, fluid Chalks.
Övrigt: Figurskurna fjärilar från Fiskars, sugarcoated brads pastell,


Frakfritt

Fraktfritt påsk2008

Nya papper från en svensk designer!

Vi är så lyckliga och stolta över att få presentera för er de mest underbara mönstrade papper man kan tänka sig och från en svensk designer: MajaDesign - de finns nu i butiken under "Nyheter vecka 11"! Detta är bara början, vi har tagit in denna första kollektion och vi väntar in fler spännade kollektioner under våren från MajaDesign.

Maja

Ett tips är att om du skall gå på bröllop i vår eller scrappa dina egna bröllopsbilder så är det dessa mönstrade papper från den romantiska kollektionen "Du och Jag"  allt du behöver!

// Lotta & Sara

Nyhetsbrev mars 2008


Nyhetsbrev mars 2008

RSS 2.0