Vinnare - Bloggcandy!

Vinnare av vår bloggcandy blev efter lottodragning

maskanspyssel.blogspot.com.


STORT GRATTIS

önskar

Sara, Gunilla och Lotta!


20 % Rea på mönstrade julpapper!

Till alla er som inte hunnit börja med julkortstillverkningen än - nu är det dags!

Vi erbjuder dig 20% på ALLA mönstrade julpapper med start fredag den 27:e november tom söndag den 29:e november kl.23.59.

Erbjudandet gäller ordinarie priser, ej förbeställning eller redan gjorda ordrar. (med reservation för slutförsäljning) 


Du kan antingen göra en order via vårat webbsystem eller om du besöker oss i butiken under lördagen mellan kl. 13.00-15.00.  

 
Du har väl inte missat att vi har extra öppet lördagen den 5:e december mellan kl.12.00-16.00!


(Stämplar från: Magnolia och Stempelglede)

Då har vi dukat upp ett inspirerande julbord med alster som våra DT-medlemmar och vi själva har gjort!

Vi bjuder på glögg och demonstrationer under dagen!

Varmt välkomna!

Gunilla, Lotta och sara

 


Presentkort under granen?

God kväll!

Tänkte visa upp en liten ask/låda/kartong som jag altrat till en presentkortsgömma eller en ask att lägga foton på barnbarnen i!





Material som jag använt är: papper från Making Memories (Cardinal Miseltoe), röd cardstock från Bazzill (Pomegranate), stämpel från Stampabilities som jag färglagt med Distress Ink Refill:er och de röda bären har jag lagt i med röd Pearlmaker.

Pysslig vecka på er alla!


Mer domestic goddess...

Här kommer mitt förmodligen sista alster med domestic goddess-papperen, för nu är det bara spillbitar kvar! Är som bekant en riktig sucker för Graphic45 så det har varit ett väldigt trevligt paket att jobba med!


g45 - Domestic Goddess - My Pretty Garden
g45 - Domestic Goddess - Happy Homemaker

Kortinspiration

Ni har väl inte missat våra tävlingar inne på forumet? 
Förra veckan knåpade jag ihop ett kort till dåvarande tävlingsskissen. Det är Muffin som har ritat den och jag tycker att den var super att jobba till. Allt material är från Brunkullans butik. 
Om ni kör fast med inspirationen är det ett bra tips att leta efter en skiss. Sätt igång att jobba efter den och sen kan jag lova att ni kommer igång igen. ;-)  
Alla mönstrade papper är från 3ndy papir, stämpeln The Greeting Farm, spetsen och blinget finns också i butiken. Stämpeln är färglagd med distressrefiller.

Här är mitt kort: 
 


och såhär såg Muffins skiss ut:


In och tävla nu!!
~: kram Anna :~

Presentask

Hemma hos oss är det min man som är en ekorre och vill samla på allt medan jag gärna rensar och slänger det mesta. Det finns dock ett område där jag är fullständigt hopplös och kan samla på mig hur mycket som helst - askar och kartonger. Pysslare som jag är så är jag väldigt förtjust i att slå in paket och jag lägger ofta nästan lika mycket pengar på papper och snören som på själva presenten, självklart behöver man då bra kartonger att slå in sakerna i. Nyligen tog jag hem en massa tomma askar  och förpackningar från jobbet och en av dem har jag gjort en presentask av nu. Har klätt själva locket med papper och band så att man alltså inte behöver slå in den sedan, så här blev den:



Klädde locket med "Glitter Music Note" från Making Memories serie Mistletoe och hittade ett band i mina gömmor som passade fint till. (Noterna är, som man förstår av namnet, i grönt glitter så den ser faktiskt lite tjusigare  ut irl än på bilden.) Eftersom asken är ca 24 x 15 cm så räckte pappret inte riktigt till på kortsidorna så där satte jag bitar av "Mistletoe" från samma pappersserie.



Passar väl bra till en juklapp, va?

Trevlig pysselhelg!

:o) Muffin

Kossera

Har gjort en enkel layout om de fina kossera på Öland, som betade fritt med utsikt över Östersjön.


g45 - Domestic Goddess - Miss Manners
g45 - Domestic Goddess - Farmers Market
Reprint - Metallramar - Grön
Rosor - Mörk röda stora
Bazzill - Dots - Pepper

10% på ALLT i butiken!

Nu erbjuder vi dig 10% på ALLT i butiken. Undandtaget är frakt, presentkort och Magnolia julstämplar samt tomtestämpel från Ladybug and Friends som ni hittar under nyheter v.47.


Erbjudandet gäller ordinarie pris och gäller endast nya ordrar gjorda from idag och fram till söndag den 22:a november kl. 23.59. (Faktisk frakt tillämpas enligt postens portotabell).


Inspiration

Lördagen den 5:e december är det dags för julmarknad på Jamtli. Då vill vi passa på att komma i lite julstämning varför vi håller extra öppet mellan kl. 12.00-16.00 i butiken. Vi kör då en hel eftermiddag späckad med tips och ideér inför julen!


Vi bjuder på glögg och olika demos under dagen som går i julens tecken. Passa även på att inspireras av alla de alster som våra DT-medlemmar gjort inför julen - vi har ett stort julbord framdukat!

Varmt välkomna!


tomte

 

Lotta, Gunilla, och Sara


Julgransdekorations-fnatt

Jag har kört min nya QuicKutz Epic Six varm genom att pyssla denna julgransdekoration:




Jag måste bara tipsa er alla om det handgjorda papperet från Prima som vi nu har i butiken - jag gillar det i massor. Har också pysslat ett dopkort, beställningen löd "rosa" och även här har jag använt det handgjorda papperet:




Här fick jag också tillfälle att använda de underbara nya papperna från Collage Press! Stämpel från CC Design som jag färglagt med Distress Ink Refiller som vi har flera läckra färger av i lager i butiken just nu! Vill också passa på och tacka Carin som varit min inspirationskälla till detta kort!

Ha en fortsatt fin torsdagskväll!

Kram Lotta

Julfnatt smittar...

...jag är helt fast i julträsket nu och ville bara visa ännu ett julkort. Har använt cardstock, underbara papper från BoBunny, liten sötnisse från October Stamps, retro punch till blomman och supersnygg blombrad från Chatterbox.



Mönstret på det bruna mysiga BoBunny-pappret får mig att tänka på saffransbullar - är det normalt?

=o) Muffin

Jag har fått julfnatt!

Med bland annat Graphic45, 3ndy papir, YouDo-brad, Prima Stud Centers, Primablommor, minirosor, Pearlmaker och stämpelmotiv från The Greeting Farm så har jag skapat några julalster.

En tändsticksask:


...och ett par julkort:




De säger att jag nu är officiellt av-Grinchad - jag som egentligen inte är så förtjust i julen... ;)

Ha det gott och glöm inte utmaningarna i Brunkullans forum och det fina bloggcandy som du kan vara med i utlottningen av!

/ Jeanette

ÄNNU mer julinspiration?

Infor inspirationskvällen den 10 november gjorde jag lite julalster och skickade upp till tjejerna i butiken, och jag tänkte att jag skulle visa upp dem här också, så här kommer en liten kavalkad:









Det mesta av materialet kan ni hitta i Brunkullans shop, bl.a. glimmer mist, mönstrade papper från Graphic45, Making Memories och 3ndy Papir, blommor från Prima, bling och pearls från Kaisercraft, spets från Prima, Pearl Maker, pins från Maya Road, band och Prima stud centers.

Ja, det är rätt uppenbart att julen har nästlat sig in i min pysselvrå här hemma - jag hoppas att jag kan bidra med lite julinspiration på detta vis!

Ha det gott!
/ Jeanette

PS. Ni glömmer väl inte att kika in på forumet för att vara med i våra höst- och julmysutmaningar? OCH glöm inte heller bort bloggodiset som Brunkullan lottar ut - i detta inlägget.

Mer julinspiration!

Jag fortsätter med lite mer julinspiration! Gammaldags och romantiskt så det förslår.
En jättefin julstämpel med tomte från Tim Holtz, underbara stoooora blommor från Prima och vackra band och spetsar. Allt tillsammans med papper från norska 3ndy papir.  Glitterlim Distress i mitten och genomskinligt  embossingpulver på hela det stämplade motivet.



Trevlig söndagskväll på er pysslingar!
~: Anna :~

P.S. Glöm inte bort att kika in på forumet, där händer det massor just nu!! D.S.


Att scrappa är bästa medicinen...

...mot just en scrapsvacka!

Var och varannan dag sitter jag och klappar på dessa urläckra BoBunny papper. Men min Mojo vägrar visa sig för mig! Så då tänkte jag att - näpp - nu får det räcka! Allt går det att scrappa om. Saknar man sin Mojo så varför inte scrappa om just det? Det är precis vad jag har gjort här :-)


Älskar dessa färger! Papperna heter Stripes, Carol och Treasure. Alla ur serien Tis The Season från BoBunny.

Titeln har jag skrivit med Expressions Glitter Alphabets - Licorice från Pink Paislee och dymo med lite glossy accent på.


Lite bling måste man ha :-) Svart swirl från Prima och en urläcker stud center, även den från Prima.


Röda bandet heter Picot. Det och allt annat hittar ni så klart i shoppen!

Hoppas ni har en skön helg! Själv ska jag få äta svartsoppa, gås och spettekaka med min mans släkt. Hoppas soppan är kryddad med myyyycket vin och konjak :-)

Och juste... ser ni min Mojo nånstans, skicka hem honom! Snälla!

//Alex

Bloggcandy och utmaningar i höstrusket

Brunkullans ägare suktar med lite smarrigt bloggcandy - kika bara på det mumsiga innehållet:



Allt detta kan du vinna och allt du behöver göra är att:

* lämna en kommentar (med länk till din blogg) till detta inlägg
* länka till Brunkullan i din egen blogg

Vinnare av allt detta godis kommer att dras ... 27:e november!



Höst- och julmystävlingar

När vi ändå har din uppmärksamhet så vill vi berätta att det på forumet just har startat två stycken utmaningar som vi såklart vill att så många som möjligt är med i. Är du inte medlem i forumet är det lätt gjort - alla är välkomna och alla får vara med och tävla (förutom designteamsmedlemmarna, såklart!).

Utmaningarna kommer att läggas upp två och två, och deltagarna kommer att ha en dryg vecka på sig att göra klart sitt bidrag och ladda upp det i respektive tråd på forumet.

Skynda er till forumet för att kika på den kommande veckans utmaningar - ni som inte är medlemmar; stig på och känn er som hemma! :D

/ Brunkullan och designteamet

Kort med kul vikning

Någonstans på någon blogg såg jag den här roliga kortvikningen och var tvungen att testa. Tyvärr kommer jag inte ihåg var och kan därför inte ge cred till den som förtjänar det. Har återigen använt papper från Making Memories Mistletoe, denna gången blev det baksidorna av "Trees", "Advent" och "Pattern Stripe".

Så här ser kortet ut:



...en liten närbild på den söta fågeln som jag klippt ut från "Cardinal"...



...sedan öppnar man...



...och voila!



Det var riktigt kul och jag kommer definitivt att göra om det!

Trevlig pysselhelg!

=o) Muffin


Tid för pyssel!




Det måste vi ha?!?! Här kommer ett av årets första julkort med den underbara tomten från Ladybug and Friends (kommer snart in i lager igen!).

Mönsterpapper: Making Memories
Färg: Distress Ink, MCP och Distress stickles och glimmer mist på blommorna.
Övrigt: Pearls, pearlmaker och prima blommor.

PASS PÅ...............SNART kör vi igång med massor av inspiration och roliga TÄVLINGARFORUMET och här i bloggen. Du vill väl inte missa vad våra "tokiga" DT-medlemmar hittar på?!?!?

/Sara

VINNARE!

Vinnare i våran utlottning av "Revan" och övriga priser blev följande:

MONICA S - REVAN!

MADELENE T - Hemlig låda!

MARLEN F - Hemlig låda!


(Det slumpade sig så att alla vinnare började med M......! Fränt!)

Maila oss om du inte hämtat ut ditt pris!


STORT GRATTIS TILL ER ALLA!!!!!!


Sara, Gunilla och Lotta!


Mera julkort

I veckan damp det ner nya härliga saker i min brevlåda. Papper från norska 3ndy papir, stämpel från Tim Holtz och massor av dekorationer. Jag ville göra ett julkort i klassisk stil, ljusa färger och ett relativt enkelt upplägg.



Basen är krämfärgad och mönsterpappret lite mer beige, jag vet inte om det framgår på bilden. Stämpeln är från Tim Holtz och färglagd med distresser. Brun hattnål med 3 klot ihopsatta (finns i massor av härliga färger!) och jättefina blommor i flera nyanser. Allt är upphottat med mina älskade glitterlim! Stämpeln längst uppe i vänstra hörnet har jag stämplat av på ett annat papper för att den inte skulle få för stark färg. Den kommer från Stempelglede.  
Ha det gott!
~: Anna :~

Sommarminnen och julmys

Sommaren på Öland (2008 - jag är en slow scrapper, jag vet!) var verkligen ett minne för livet, men minnena skulle blekna ganska fort om de inte vore förevigade såklart... De mönstrade papperen kommer från G45 Domestic Goddess-serien, blommorna är Prima - Daisy Delicacies - white och Roses - Ljus brun 2,5 cm.



Men mitt i de ljuva sommarminnena kan vi ändå inte låta bli att sukta lite efter julen och all dess mys som börjar redan nu under hösten med pyssel och knåp, så håll korpgluggarna öppna i forumet för att se vad vi hittar på framöver vettja!


Jul igen

När det närmar sig jul brukar jag pynta tändsticksaskar som jag sedan ger bort eller säljer. Det brukar vara väldigt populärt, bra som t ex en mindre gå-borts-present när man ska på glögg hos någon. Har gjort ett par med papper från mitt senaste DT-paket:



Har återigen använt papper från Making Memories serie Mistletoe, denna gången "Holly Leaf Foil" och "Trees". Papper, fin brad i mitten på blomman och det fina röda bandet hittar ni i shopen.

Hoppas ni får en härlig söndag - hurra för alla pappor idag!

=o) Muffin

Snabbt grattiskort

G45-papperen är så underbart detaljerade att man inte ens behöver stämplar för att tillverka kort av dem...! Nedan ett snabbt grattiskort med g45 - Domestic Goddess - Lady of the House och g45 - Domestic Goddess - Domestic Goddess Tags. "Måttbandet" finns att köpa i Brunkullans fysiska butik i Östersund.



Häpp!

Inte julkort denna gången!

Här kommer i stället ett litet bra-att-ha-kort som man kan ha till vad som helst egentligen:



Den söta tjejen ingår i ett kit med de två övriga stämplarna jag använt nyligen - samtliga tre tjejer kommer från The Greeting Farm. För övrigt har jag använt cardstock från Bazzill, "Argyle", "Cardinal" och "Pattern Stripe" från Making Memories pappersserie Mistletoe, brad från Chatterbox och en jättefin spets som jag tyvärr inte vet tillverkare på - alltihop kommer från shopen! Har målat med Distresser som vanligt.

Tänk på att mysa i höstmörkret - det är INTE för tidigt för glögg! ;)

=o) Muffin

Santa´s Workshop Gift Set *Limited edition*

Finns nu i butiken!

Innehåller bas dies för att skapa 3 olika mini albums (Peppermint, Sugarplum, och Wintergreen), flera accent dies att dekorera minialbumen med samt Santa's Workshop cookie cutter alphabet. (Se nedan)



 



Trist att vara hemmafru?

Man kan tro det när man ser det här kortet i alla fall! Papper från fantastiska Graphic45 Domestic Goddess. Stämpeln kommer från the Greeting Farm och heter HG Laundry. De bruna pappersrosorna ger abstinensbesvär när de tar slut, vilket de snabbt gör eftersom de är så snygga...!


Motivet är färglagt med tombows och vatten.

Öppettider i butiken samt utlottning!

Lördagen den 7:e november är det äntligen dags att lotta ut "Revan".
Butiken har öppet mellan kl.13.00-15.00 och lottdragning sker kl. 14.00. (Då har du fortfarande chansen att köpa en lott innan dragning.)



From vecka v.45 så kommer butiken att ha öppet även lördagar mellan kl. 13.00-15.00

Tisdag den 10:e november är det en kurs med julinspiration i butiken. Anmälan kan göras antingen direkt i webbshoppen eller till oss via mail.

Lördagen den 14:e november är det minimara i butiken och då har vi förlängt öpptettiden till mellan kl.12.00-16.00. Nu är den dagen fylld så inga fler anmälningar kan göras till minimaran.

RSS 2.0