Pyramidkort med Stempelglede

Här är ytterligare ett underbart bidrag från "Stempelglede veckan" inskickat av Karin!


Hela pyramidkortetInsidan av kortetLocket

Karin har använt stämplarna från stämpelsamlingen "Ornamental Butterfly" på utsidan, på locket och delvis på insidan(botten).

Fjärilarna är stämplade med svart färg, embossade med den glittriga embossingpulver, målade med akvarellfärg och sedan 3D-lackade.
Gulgrön cardstock, mönsterpapper, band, blommor och 'bling'.

Tack Karin för ditt bidrag!

Pink Paislee i massor!

Av alla spillbitar jag fick kvar efter korten, layouten och pyramiden så tog jag och stansade ut en skylt, blommor och fjärilar för glattade livet och gjorde ett spillbitskort. Distresser, bling, cardstock och övrigt hittar ni i shoppen såklart! Så här blev det: 

Ha nu en underbar sommar och njut av solen, värmen och är mycket jordgubbar!!

Malin ~ Lillpiga

Layout med Scribble Scrabble

De här pappren från Scribble Scrabble var enormt lättscrappade. De är ruggiga och grungiga i färgerna, och det fattar ju alla att det passar mig! Passade på att scrappa ett foto från vårt bröllop, ett foto som inte behöver så mycket mer, utan jag ville hålla det rätt enkelt och avskalat!Materiallista
Cardstock från Bazzill
Mönstrat papper från Scribble Scrabble
Körsbärsblommor, blad och rosor från Prima marketing mm.
Sequin centres Prima
Prima Swirl
Bling från Prima och Kaiser Craft
Journaling tickets från Tim Holtz
Minialphasticker Making Memories
Thickers American Crafts
Foto av Petra Hall

Tack för titten!

Pink Paislee Queen Bee from Lillpiga

Jag har sagt det förr men jag kan inte säga det nog mycket, den här papperserien är verkligen helt outstanding! Sara, Gunilla och Lotta visste vad de gjorde när de skickade just det här DT-paketet till mig. :) Det har runnit som smält smör mellan fingrarna. Här kommer ett beställningskort till en 80-årig jubilar, ett kort som skulle ha bruna toner och gärna lite 20-30-tal över sig. En gammal bild på en fiskande pojke och papper från PP, vilken klockren kombination för önskemålet.

Jag har använt mig av titelspåret Queen Bee denna gång. Härligt när fram- och baksida matchar perfekt! En mörk cardstock fick jobba som kortbas, fotomatta och fjärilar. Blommor och blader hittar ni i denna kategori och Reprint Pearls finns här. Lika säkert som amen i kyrkan så har jag ju använt både Edge Scraper och distresser också. 
 

Jag önskar er alla en trevlig helg, så här i avslutningstider! Pojken på bilden har med all säkerhet precis påbörjat sitt sommarlov och firar det med en fisketur en solig dag. Gör det du med!

Malin ~ Lillpiga

Våryra

Med lite Scribble Scrabble, Pink Paislee, tags, Primablommor, Pebbles, rubons & bling och alfabetsstickers har jag gjort denna LO med en sprudlande glad Kajsa ute och kastar boll:Jag har till och med använt förpackningen som Pebblesarna låg i att dekorera med - det gröna under årtalet och precis ovanför tagen. :) Man kan scrappa med allt!!

Ha det gott!
/ Jeanette - Tettiz

CC Design och Scribble Scrabble

Jag fick leka med ett fantastiskt pysselpaket från Brunis, sist jag var hemma i Sverige. Massa fina murriga härliga papper och en och annan ursöt stämpel.

Här kommer ett kort jag gjorde:Materiallista:
Brun Bazzill CS + kraft CS och aprikos cs från Bazzill
Mönstrat papper från Scribble Scrabble - Sweet Shoppe
Blomma och bokstäver från Prima Marketing
Löv från Magnolia
Stämpel från CC Design Sweet Kiki (som det för övrigt är REA på just nu!)
Bling från Prima E-line

Tack för titten!!

Triss i P!

Pink Paislee Queen Bee vs Pyrmaidkort = sant! Jag tror att dessa tre P:en lyckades rätt bra tillsammans, men hur svårt kan det vara när man jobbar med Pink Paislee? Inte alls, det är UNDERBARA papper! Det här pyramidkortet gjorde jag till min svåger när han fyllde 40. För att få sedelrullen i mitten att stå kvar så vek jag ihop en liten låda och fäste med brads i botten.

Jag har använt mig av vit cardstock, Pink Paislee's Bees Wax, Pink Paislee's Honeycomb, distressen Bundled Sage, Edge Scraper, bling, rosor och blad och band. Korkskruvarna gjorde jag av tunna remsor av pappret som jag tvinnat.

 
 
 


  
  

Hoppas ni känner er inspirerade! In i butiken och botanisera bland alla godsaker!!

Malin ~ Lillpiga


Romantik!

Mitt senaste kort är gjort helt utan stämplat motiv. Det är väldigt ovanligt, men på papperen från 3ndy papir kändes det inte som att det behövdes. Jag använde en färdig liten bild som påminde om ett gammaldags bokmärke och den har jag skrynklat för att få lite mer gammal känsla i den. Ena hörnet är rullat så att man ser den fina baksidan.


Dekorationerna är blad från Magnolia, blommor från Prima och 2 olika band/spetsar. Jag har chalkat kanten på flickan, och satt Stickles runt den yttre kanten.

Passa på att njuta av värmen!
~: Anna :~

Färgglatt med October AfternoonEtt av mina absoluta favoritpapperstillverkare är October Afternoon - de gör riktigt härliga och färgglada papper. Här har jag använt mig av ett av papprena ur nyaste serien Fly a Kite tillsammans med mörkbrun cardstock till kortets bas. Dekorationerna är minirosor, spets och vita E -line-blommor från från Prima. Jag har också använt små remsor av det mönstrade papprets baksida/framsida för att dekorera lite extra, plus att jag har lagt till en ticket från Making Memories, några bokstavsstickers och rosa blingstenar. Självklart har jag rivit kanterna med en Edge Scraper och färgat in dem med distress ink.

Nu ska jag pyssla vidare - ha det så gott!
/ Jeanette - Tettiz

Underbara Rose

Vilket helt underbart sommarväder vi har!! Det inspirerar till blommor och lite sköna färger tycker jag. Har använt DF's underbara stämpel Rose som är hur söt som helst och väldigt användbar tycker jag....och här får ni en liten närbild på stämpeln...Visst är hon söt? Förutom Rose har jag använt mönsterpapper från 3ndyPapir, Bazzill cardstock, finfin spets, Prima alphabet stickers och lite bling, allting hittar ni i shopen.

Det svåra med det fina vädret är att man inte vet om man ska vara ute och njuta eller inne och pyssla (som ju också är en njutning).....ganska trevliga bekymmer, va?

Önskar alla pysslingar en härlig helg!

=o) Muffin

Lillpiga skapar med Pink Paislee

I mitt första ordinarie DT-paket så fanns den underbara serien Queen Bee från Pink Paislee. Så otroligt lättjobbade papper och precis i min stil! Sara, Gunilla och Lotta vet precis hur man får en flicka glad! :) 

Det här är en layout skapad av die cut:en Bee Hive, vit cardstock, stora träbokstäver, halvpärlor, rosor, Lady Bug Gardenia i cremefärg, vita blad, Primas Liliput Roses och små stickers.

Nu är det bara att sticka in i butiken och botanisera bland alla godbitar! Ni har väl inte missat att det är 35% på nästan allt hela sortimentet va?

Ha en underbar dag!

Malin ~ Lillpiga


RSS 2.0