Lillpiga skapar med Stempelgledes Just a Note

Här är ett kort som jag har gjort till Tettiz, min nära vän och designkollega. Jg har använt en av de underbart vackra textstämplarna från Stemeplgledes Just a Note. Dessa textstämplar vet jag är på väg in i butiken igen så maila Brunkullorna i butiken så får du mer information. Som vanligt så hittar ni ju distresser, Tiny Alphas, blommor och blad och Stickles, Pearl Maker i Brunkullans shop!

Om ni undrar vad FVDÄB står för så är det: F*n vad du är bra! Det är som en liten klubb för inbördes beundran som vi har, bara för att vi är så bra. ;)Ha en fin dag och bege er in i shoppen för att kika och klicka hem en massa godsaker!

Malin ~ Lillpiga

Lillpiga skapar med Stempelglede och Tuscan Rose

Idag så tänkte jag visa upp ett kort där jag använt både en swirl från Tuscan Rose på både insidan och baksidan och en grattisstämpel från Stemeplgledes Just a Note. Dessa textstämplar vet jag är på väg in i butiken igen så maila Brunkullorna i butiken så får du mer information. Som vanligt så hittar ni ju distresser, Tiny Alphas, blommor och blad och Stickles, Pearl Maker i Brunkullans shop!

För den uppmärksamme jämtlänningen så ser ni att ön på bilden egentligen inte alls tillhör en skärgård utan är självaste Kycklingholmen i Storsjön. :) Däremot ville beställaren döpa om ön just efter henne som var jubilar.

Ha en underbar dag och glöm inte bort att kika in den sprängfyllda reakategorin!!

Malin ~ Lillpiga


Rally rejsing

Jag fortsätter med de underbara October Afternoon pappren "Campfire", jag tröttnar nog aldrig på dem.

Det började med att jag utmanade mig själv att skapa något i en helt annan stil än vad jag brukar: Shabby Chic.
Men så urartade det lite...självklart skulle jag använda mig av Campfire, absolut inget romantiskt kort och förstås maaassor med blommor (för det hör ju till).

Mnjaäe...särskilt shabby blev det inte, men absolut ngt annat än vad jag brukar få till ändå.Fotot föreställer fyraåringens älskade bilar som just ställt upp sig på startstrecket för att tävla.
Eller som han själv säger: köra rally rejsing.

Mönsterpappren och en del av blommorna samt halvpärlorna finns i shopen.

Trevlig måndag på er!
/ Kattta

En Gentleman

Okej, vid det här laget vet ni att jag älskar Tickled Pinks stämplar, och att jag älskar att färglägga och göra kort av dem. Den här stämpeln är lite av en favorit för tillfället och till detta kort har jag stansat ut bara en del av stämpelmotivet:Jag har använt brun cardstock, mönstrat papper från Pion Design (Från mitt hjärta - Kärleksförklaring), blommor och bling och lite spets. Det som sticker fram bakom stämpelmotivet är en bild från ett ark med härliga vintagebilder - finns här i shoppen! Min vana trogen har jag också inkat kanter med Distress Ink Pumice Stone och Walnut Stain, plus att jag har stämplat med lite textstämplar runt kanterna på motivet.

Ha det så gott och pyssla på ute i stugorna!

/ Jeanette - Tettiz

Lillpiga skapar med Maja Designs "Ska vi ta en fika?"

Jag fick ett underbart DT-kit av mina fina Brunkullor i Östersund! Maja Designs nya Serie Ska vi ta en fika? Allt som är vintage, shabby och romtantiskt är ju som skapat för mig. :) Och inte nog med fina papper, jag fick även de helt fantastiska stämplarna Vintage Garden från Stempelglede! Ljuvligt och romantiskt så det förslår.

 

På detta kort har jag använt fram- och baksida av pappret Två Fröknar, spets, halvpärlor, rosor, rosenknoppar, körsbärsblommor, cardstock, distresser, hattnål och så har jag maskat ihop stämplar från Vintage Garden och Just a Note, också en ny stämpelserie från Stempelglede. Jag vet att Just a Note ska dyka upp i butiken igen, maila till Brunkullorna för att få veta mer.

 

Insida

Baksida

 

Det var allt för mig idag, hoppas ni gillade mitt kort och fick lite nya ideér! Ha en underbar dag!

Malin ~ Lillpiga


Näsduksask

Efter att senaste numret av en svensk scrap- och korttidning landade i min brevlåda var jag bara tvungen att prova på att tillverka en näsduksask. Pappret var självklart!!! MajaDesigns nya pappersserie "Ska vi ta en Fika?" är som gjord för mig och ett ark ur den serien gjorde sig naturligt.
Men när behöver man lite kärlek, omtanke och näsdukar som mest? Jo, när man har sorg.
Eftersom jag använder mig av stämplar från Stelpelgledes Vintage Garden snodde jag även till ett "silkespappersljus" som matchade.
Jag hoppas att jag aldrig behöver lämna bort detta set men om jag någon gång måste så hoppas jag att det kan sprida lite ljus och värme.
Married Sweethearts

Jag och min man har varit gifta i drygt fem år nu, och vår tredje bröllopsdag firade vi på ett urmysigt värdshus på Öland. Precis innan vi skulle gå iväg för att äta en gudomlig trerättersmiddag tog vi den här bilden. Den är slarvigt fotograferad, men jag älskar den ändå.

Efter åtta månaders föräldraledighet är min skrivstil kass, rent ut sagt, så jag har inte vågat skriva journalingen ännu. Ska bryta till handleden och ge den en chans när jag får sitta lite i fred utan någon som rycker i byxbenen :)


Vilken TUR att jag är sådan mästerfotograf att det blev ett blänk mitt i layouten, det gör ju att papperets embossade mönster syns. Det är så sjukt snyggt! Pink Paislee Parisan Anthology Lovely Lace heter det och återfinns här i butiken. Journalingrutorna kommer från Shabby Chic Crafts, blommorna från Inkido och alfabetet som jag har använt heter Harvest. Har öst på med Pearlmaker i Creme på både bokstäver och journalingrutor, den är lätt beroendeframkallande...

Ha det gott!
/Evelina

Prassel, prassel...

Kan omslagspapperet vara roligare än presenten? Såklart! Åtminstone om man är/fyller ett år! Melker ägnade en lång stund åt papperet, men själva leksaken slängde han direkt åt sidan :-)
Här har jag använt papper från Glitz, pärlband, bling och blommor från Inkido, samt bokstavsrubons från October Afternoon. Den lilla "ramen" i övre högrahörnet kommer från en ShabbyChicCrafts-ticket. Allt finns såklart i butiken!
God fortsättning på det nya året!
/Anna (anna78)

Svart är alltid rätt

Efter en lååång inspirationstorka var PinkPaislee Parisan Anthology precis vad jag behövde! En härlig serie i milda färger och glossade detaljer, helt omöjlig att motstå.

Gjorde två fvdäb*-kort i svart som matchar varandra då jag har använt samma mönsterpapper till dem, älskar kontrasten mellan de milda färgerna i mönsterpapperen till den svarta cardstocken. Gillar verkligen den här kortvikningen också, för man får trevliga välarbetade kort som dock är svåra att överdekorera, framsidan blir nämligen bara ca 7cm i diameter.
Mönsterpapperet hittar du här  och i övrigt har jag använt rödrosa Gardenia-blommor från Inkido, bokstäver från Jenni Bowlin' på det övre kortet och bokstäver från Glitz på det nedre, svart pearl maker samt journalingrutor från Shabby Chic Crafts.

På återseende! /Evelina*fvdäb = f- vad du är bra :)

Rosa och stämplar

Jag gillar att göra lite enkla layouter emellanåt, och denna blev väldigt sparsmakad för att vara jag:Rosa cardstock, mönstrat papper från Pion Design, alfabetsstickers från Jenni Bowlin, vita blommor från Prima, metallöv från Tim Holtz, självhäftande pearls och så lite stämplat med Stempelgledes Grunge Collection.

Pyssliga hälsningar,
Jeanette - Tettiz


En mycket kär vän

Jag har scrappat en layout med de fina papprena från Pion Design med kärlekstema - visst kan väl det funka till en god vän också?Förutom de fina papprena har jag bland annat använt stämpel från Inkido, alfabetsstickers från Jenni Bowlin, blommor i mängder, spets och pärlband.

Jag har insett att det är riktigt kul att stämpla, även på layouter, och då passar t.ex. Stempelgledes och Inkidos stämplar PERFEKT! Hur jag har använt Stempelgledes Grunge Collection-stämplar på en layout kommer ni få se inom kort...

Pyssliga hälsningar och en god fortsättning på det nya året!
/ Jeanette - Tettiz

Bam Pop och balettflicka

Man skulle kunna tro att Bam Pops häftiga papper och en liten söt balettflicka inte skulle passa så bra ihop men ack, så fel! Jag tycker faktiskt att det passar alldeles utmärkt, vad tycker ni?

Visst är hon söt? Jag bara älskar allt material jag använt till det här kortet:

  • cardstock från Bazzill
  • stämpeln Lizzy från Doodle Factory
  • underbara pappret Monsterule Stripe från Bam Pop
  • underbar ram från Pop frames 1, också Bam Pop
  • bokstavsstickers från October Stamps
  • blingstenar

Allt utom blingstenarna hittar ni förstås i den eminenta shopen, hoppa genast dit och botanisera lite för där finns massvis med fint som får det att klia i fingrarna.

God fortsättning på det nya året!

=o) Muffin


Skrivbok

"Storebror" har nyss fyllt fyra år, säger och gör så mycket som jag så gärna vill komma ihåg. Tidigare trodde jag i min enfald att jag alrdig kommer att glömma bort de där guldkornen. Men det är bara att inse att jag redan glömt det mesta av de roliga saker han sagt bara för ngt år sedan.... *sorg*

Så nu har har jag altrat en skrivbok i storlek A5 som ska ligga synligt nere i köket. För att påminna mig om att notera de där kuliga eller fyndiga påhitten.Jag blev svårt förälskad i October Afternoons serie Campfire, det stjärnmönstrade bakgrunds pappret kommer från den serien. Lika störtkär blev jag i SCC´s journalingkort i form av pratbubblor.
Figurerna är urklippta från ett gammalt papper ur min stash.


God fortsättning på er!

/ Kattta


RSS 2.0