Årets första påskägg!

Dags för årets första påskägg...............


Här har jag målat ett gammal påskägg som jag hade liggande med en vit färg.
Stämpeln från Doodle Factory har jag färglagt med distresser.
Här har jag lagt ett lager med Crackle Paint - i färgen vit och sedan har jag sprayat med brun och rosa glimmermist för att få lite färgskiftningar.

Nedan är det färdiga resultatet:Har satt ett spetsband runt ägget och sedan dekorerat det med blad, och blommor som jag piffat med lite glittrig stickles. Runda pärlbrads och pärlband fick också plats.

Riktigt roligt så det kommer garanterat bli fler påskägg!

/Sara

Kort i försiktiga färger

Ni som känner mig och mina kort vet att de brukar vara fulla med starka färger. Idag har jag gjort ett kort i betydligt försiktigare färger, man måste ju testa lite! :) Har plockat ihop lite material som jag fått från Brunkullan i olika omgångar och så här blev det:Har använt cardstock från Bazzill, Numnum och "Var é tårtan" från Doodle Factory, spets, knappar från Fancy Pants, tags, papper från Collage Press, prickigt organzaband och blommor (Prima?) - rubbet kommer från shopen. Det enda jag lagt till är halvpärlor och den lilla textstämpeln.

Jaha, snart får man väl sticka ut och skotta. IGEN! :)

Go helg, alla pysslingar!

=o) Muffin

Beach 2010

I veckan fick jag ett alldeles underbart DT-paket, fullsmockat med mina favoritfärger turkos, orange och "Kraft".
Ideérna började spruta i hjärnan innan jag ens hunnit hem med godsakerna.

Det första jag satte tänderna i var den fina anteckningsboken i Kraft. Eftersom jag fick G45s nya serie On the boardwalk med beach tema, blev det så klart en "Beach 2010" bok.

Småbarnsmamma med lite otrivsliga extrakilon som jag är samt av en massa andra anledningar ,existerar det där beach 2010 inte. Men jag har som mål att skärpa mig ordentligt med vad jag stoppar i mig (inte banta...bara skärpa mig) och framför allt att röra på mig mer.
Jag har ett färdigt "upplägg" som jag ska klistra in i boken, listor att fylla i mm.

Jag började med att blanda några droppar Distress Ink - Walnut stain med vatten i en minimister och letade fram kartongbitarna som jag sparat från årets julklappsspel. De ser ut som gigantiska punchinella.
Sprayade såpass att det blev synliga prickar, man får ta det lite lugnt eftersom det är ganska obehandlat papper så flyter det blöta snabbt ut. Sedan målade jag med vit gelpenna runt ringarna.

Det helt underbara orangea pappret med vita pricka är Seaside Chic , det turkosa är baksidan på High style Holidy. Ordet Beach samt biten med de tre gentlemännen kommer från border DieCut arket som hör till serien.
Årtalet är stansat i wellpapp och har fått lite vit akrylfärg på sig. Blomman är en Trellis ros från Prima, bladen har jag ritat själv.
På ryggen har jag blingat till det lite med Primas Pearls and crystals


Jag pysslade lite mer av bara farten. Har tänkt länge att jag ska göra egna magneter av ett gäng glasstenar jag har drällandes. Ni har säkert sett liknande magneter på framför allt amerikanska pysselbloggar.
Det är hur enkelt som helst. Välj ett papper, täck undersidan av glasstenen med ett jämnt TUNNT lager 3D-lack och sätt fast stenen på pappret. När det torkat är det bara att försiktigt klippa runt och limma fast en lämplig magnet. Klart!

Till de fyra mittersta har jag använt Border DieCut arket, den orangea är samma papper som på boken, den enfärgade ljusblå är snyggt spräcklig i verkligheten och kommer från Scribble Scrabbles Nanas Trunk no 352

Längst ner till höger har det smygit sig in en liten rackare!
Primas Pebbles är perfekta att göra magneter av, här har jag använt Sandy Mumbai.


Trevlig måndag på er allihopa! :)
/ Kattts

"Puss på nosen" på alla hjärtans dag!


                                                                          
Mönsterpapper: Collage Press
Stämplar: In2Stamps - Caterpillar kisses och DoodleFactory - Swedish Sentiments
(Textstämplen passade precis till stämpelmotivet!)
Färgläggning: Distresser, Vit penna, har även använt lite stickles på mössan och blommorna samt glimmermistat blommorna med "Glacier".
Dekorationer: Blommor i olika utförande från Prima, skeleton och vita löv, organza band och hattnålar.En liten närbild på blommorna. Gillade verkligen de lite större rosorna som alla var vita från början. Har glimmermistat dom rosa och sedan sprayat över lite glacier så att de glittrar lite. 

Önskar alla en fortsatt trevlig alla hjärtans dag!

/Sara


Alla-♥-dag

Jaa, ni glömmer väl inte att det är Valentine's Day på söndag 14 feb? Hos oss blir det visserligen inte firat så mycket eftersom maken fyller år just den dagen, det blir liksom mest födelsedag... Dock har jag slängt ihop ett snabbt kort, sätt igång ni också så ni har något att skicka till nära och kära. Jag är nämligen av den bestämda uppfattningen att man kan skicka till vänner, syskon och andra närstående, inte bara sin käresta! Vem blir inte glad?Det blev som sagt ett mycket enkelt kort med sötaste Yori från Doodle Factory och därifrån kommer också textstämpeln. Brun och vit cardstock från Bazzill och det där prickiga pappret som man aldrig kan tröttna på; baksidan på "Snowflakes" från BoBunnys serie Tis the season, allt finns i shopen. Dymoremsa (ursäkta blixt-blänket), journaling-lappen och rosen har jag lagt till själv, men det finns massvis med fina rosor i shopen vet jag!

Happy Valentine's Day!

=o) Muffin

Jag testar en overlay!

Har länge gått och sneglat på denna overlay med ramen från Pink Paislee men inte riktigt vetat vad jag ska göra. Så en dag hittade jag kortet som passade!Bakgrund: Vit cardstock, har även klippt ut ett par bitar grönt papper som jag lagt bakom fotot och overlayen. Sedan har jag tagit band och satt dem precis där det är häftstift på sidan så det ser ut som jag häftat dem. Hjärtat är en stämpel från Stemeplegledes Grunge Flourish Heart som jag satt utanpå overlayen tillsammans med olika stickers.

Jag kommer garanterat att vilja använda flera overlays! Vill du också testa?! Passa då på att besöka oss i butiken på Brogränd 17 onsdag den 3/2 eller lördag den 6/2 - då kör vi rejäl yra på mönsterpapper.

/Sara

Snabbt, enkelt och roligt!

Letade fram dessa urgulliga stämplar från C.C Design och tänkte mig göra ett enkelt och roligt babykort där jag inte behövde lägga ner allt för mycket tid.Använde mig av vit cardstock och baksidan av ett Pink Paislee mönsterpapper med ljusgrön färg.
Sedan har jag stämplat direkt på papperet med stämplar från C.C Design "Oh baby"! , ett ark med flera babystämplar.

Jag har färglagt mössan och byxan med promarker och sedan har jag klippt ut några stämplar och satt dem på 3D-kuddar för att få lite mer liv i kortet. Roligt, enkelt och snabbt gjort!

/Sara

P.s Du har väl inte missat Veckans vara? Passa på att fynda lite stämplar från C.C Design och The Greeting Farm.

RSS 2.0