Kvällssol


My Minds Eye... Vad ska jag säga? Jag är riktigt svag för deras papper och Lost & Found-serien är inget undantag. Här har jag använt pappret LF1079 som finns i shoppen. De stora härliga röda bokstäverna kommer från Pink Paislee och de vita blommorna (som jag har färgat in med Distress ink Walnut Stain) samt det fina journalingkortet  finns i webbshoppen.

Ha det så gott allihopa!

/ Jeanette - Tettiz

Mera jul med BAM POP

Jag har gjort ännu ett julkort med ljuvliga BAM POP-papper och har återigen gett tomten alternativa färger....och en liten detaljbild på tomten...Jag tror han trivs bra i blått. :) Har använt cardstock från Bazzill, mönsterpappret "Starry Stripes" från BAM POP, Santa och snöflingor från Doodle Factorys "Santa's Sweet Shoppe", lite fluid chalk och glitterlim på "snön", ni hittar alltihop i shopen. Har själv lagt till en dymoremsa, några blingstenar och lite symaskin. Det blå pappret med snöflingor har jag alltså stämplat själv med flingstämplarna i 3 storlekar. Lite kul, ibland glömmer jag bort att man lätt kan göra sitt eget mönsterapper.

Pyssla på!

=o) Muffin

Lillpiga skapar av Maja Designs Gammaldags Jul

Det stora paketet med underbara Maja Designs Gammaldags Jul som landade hemma hos mig innehöll massor av godsaker! Det här kortet är skapat av pappret Hos Mormor. Grungestämplar från Stempelglede och embossingpulver fick vara med och ta stor plats. Blommor&blad, Pearl Maker, distresser och band finns såklart hos Brunkullan Scrap & Card!In med er i butiken och frossa i Stempelgledes olika kollektioner och bland Maja Designs underbara papper! Missa heller inte de sprillans nya Stempelgledekollektionerna som nu går att förbeställa!

Malin ~ Lillpiga

Lillpiga skapar av Maja Designs Gammaldags Jul

Det börjar sannerligen bli dags att tänka på alla julkort, månaderna rullar på och hösten svischar förbi i en rasande fart!

Jag fick hem ett stort paket med underbara Maja Designs Gammaldags Jul. De pappren är så underbart vackra och passa mig precis. Mitt första alster ut är ett kuvertkort som är öppningsbart så att man kan lägga tex en tag och pengar inuti. Pappret heter Vackra paket och blommor&blad, bling och spets finns såklart i butiken och jag har även använt mig av flera olika stämplar ur Stempelgledes Grunge-kollektion.På baksidan använde jag den stora swirlscirklen som passar perfekt ihop med min personliga stämpel.In med er i butiken och frossa i Stempelgledes olika kollektioner och bland Maja Designs underbara papper! Missa heller inte de sprillans nya Stempelgledekollektionerna som nu går att förbeställa!

Malin ~ Lillpiga

Julkort med BAM POP

Jag har snott ihop ännu ett julkort som blev lite snarlikt det jag lade ut för några dagar sedan i upplägg och stil. Pappret och ramen är så fina i sig så jag ville inte krångla till det med för mycket pynt på, ganska clean and simpel alltså:

Har förutom cardstock från Bazzill använt mönsterpappret "Jellyfish Stripes" från BAM POP, ram från BAM POPs Pop Frames 1 och sötaste isbjörnen Coco från Doodle Factorys "Santa's Sweet Shoppe" - allt detta ljuvliga kan ni genast skutta in och hitta i shopen. Har själv lagt till ett par blingstenar och en stämpel samt lite symaskin.

Vädret säger mig att det är en riktig pysselhelg så det är väl bara att pyssla på!

=o) Muffin

Vem har sagt...

...att tomten måste ha röda kläder? Enligt min mening så kan (och bör) man använda vilka färger som helst till vad som helst, inte minst till julkort och till tomtens kläder! Har nu börjat bli riktigt sugen på att göra julkort så det lär väl bli en del framöver.

Till detta shaker-kort har jag använt Bazzill cardstock, mönsterpappret "Sugercoated stripes" och toppenfin diecut-ram från Bampop (som jag skurit bort mitten på och ersatt med vanlig oh-film), prickigt organzaband, tomte- och textstämpel från Doodle Factory's set "Santa's Sweet Shoppe" och art glitter som skramlar runt bakom oh-filmen, alltihop finns hos Brunkullan. Som så ofta så har jag också använt symaskinen och en hel del 3D-kuddar.

Pyssliga hälsningar från

=o) Muffin


Bullbak


Kajsa är med och bakar bullar för första gången i sitt liv - hon var mer intresserad av att smaka på allt dock... ;)

Pappret från My Minds Eyes Lost & Found-serie passade perfekt till bullbakarbilderna, och jag blev alldeles kär i de stooora röda bokstäver från Pink Paislee. Några knappar och filtblommor i samma färg plus ett par utstansade dekorationer i mörkbrun cardstock och layouten var klar!

Pyssliga hälsningar,
Jeanette - Tettiz

Inspiration - oktoberutmaningen

Ni har väl sett att vi har en utmaning för oktober månad här i bloggen?

Utmaningen går bland annat ut på att göra ett kort efter en skiss som jag har gjort speciellt till detta. Nu har jag också gjort ett kort med stämpeln "Batty Princess" från Kraftin' Kimmie:


Kila iväg, läs instruktionerna och var med ni också!!

Pyssliga hälsningar,
Jeanette - Tettiz

Plånbokskort

Jag har roat mig med att göra ett plånbokskort, har gjort liknande förut fast inte med "veckade kanter", ni förstår snart vad jag menar. Pappret som jag använt fram- och baksida av heter Daydream och kommer från Pink Paislee, förutom det har jag jag använt stämplarna Goonter, Flob, Clowd, Zed och Cappie från Doodle Factory Creatures II och så klart cardstock från Bazzill, rubbet finns i shopen förutom möjligen ett par av stämplarna men jag tror det går  bra att förbeställa dem.Öppna upp "flärparna"......och voila......och öppnar man upp lite......så hittar man ett kort i varje "fack" med exempel på varför mottagaren är omtyckt!Och här ser ni hela tjotablängen liksom...Lite kul tyckte jag, och det kan ju varieras i oändlighet. En tanke är t ex att göra ett presentkort där man ger bort olika saker som kanske en god middag, ett biobesök, en massage osv.

Tyvärr var det lite grått ute när jag fotade men jag hoppas ni ser skapligt på bilderna i alla fall.

Pyssla på!

=o) Muffin

Månadsutmaning - oktober

Utmaning för oktober:

1. Skapa ett kort med EN av stämplarna Sweet Pea Stamps - "Not just a Pumkin" eller Kraftin' Kimmie Stamps - "Batty Princess". Stämplarna finns i butiken om du ej har dem själva och vi stämplar upp 2 st av det motiv du vill ha. (Vill du ha något speciellt papper eller stämpeldyna så får du ta med det till butiken).
2. Temat för oktober är - Halloween!
3. Utgå från den SKISS som våran DT - Tettiz har gjort nedan.....!Senast den 27 okt kl. 20.00 vill vi ha ditt bidrag lämnat till oss i butiken. Varje bidrag får ett nr och ställs ut i butiken 28 okt - 10 nov. Fram till kl.19.00 den 10 nov går det att rösta på ditt favoritbidrag. En röst/person. Kl. 19.45 redovisar vi vinnarna

Kostnad: 20 kr  (1 bidrag/person) Pengarna går till att köpa vinster till den framröstade vinnaren samt ett pris som vi lottar ut bland alla bidrag.  

OBS - alla röstning sker anonymt så skriv inget namn på ditt alster.

Om du inte själv vill vara med i utmaningen så hoppas vi att du vill komma och rösta fram ditt favoritbidrag!


RSS 2.0