Stilinspiration a'la Zarah

Nu är det min tur att visa upp lite grejer jag skapat med mitt månadskit från Brunkullan!
Jag vet att ni redan sett en LO, men jag kunde liksom inte sluta skapa, och därför får ni nu se den igen - med sällskap av en nyare LO som ingen sett. Förrän nu.
Känn er hedrade! :D

Det jag fick såg ut såhär:
image182
(Plus en stämpel som jag vid tillfället för fotosessionen klappade snällt på och samtidigt ez-monterade, därav frånvaron på bilden.)

Temat jag skulle skapa utifrån var shabby chic/vintage/romantic - vilket ju är precis vad jag tycker är allra roligast, så här sattes igång att scrappa med en gång!
(Ett kort är uppe hos de rara DT-mammorna och hälsar på, så det får ni se senare.)

image183

image184

Det prickiga pappret på den översta, och det randiga på den understa har jag lagt till - annars är det papprena från paketet. Webster's Pages är nämligen så finurliga att de har vändbara papper och det är en finess jag är oerhört förtjust i, Smålänning som jag är... *visslar*

Tack för att du kikade förbi - hoppas att du blev lite inspirerad!
/Zarah

Tema Stil

Den här månaden fick jag i uppdrag att skapa efter en viss stil av mina kära "mammor". "Min" stil benämns Ephemera (flyktig, kortlivad) och går ut på att jobba med mycket detaljer och innehåller flera olika papper med olika mönster. Stilen är kollagebetonad och görs med mörka papper och metalldekorationer. Den ska vara laddad med "textur, färg och intresse". Få se om ni tycker att jag har lyckats.... :-)

image180

Allt material är från Brunkullan;
Papper från Basic grey och de små knapparna är Mini button brads (jag har en i mitten på den högra blomman och 2 nere till höger). Pistillerna på de andra blommorna är Bohemia Gems  (röda).  Blommor från Prima Press'n'petals. Pusselbiten från Rusty Pickle har jag färgat med en ljust grön dabber (akrylfärg) och chalkat med brun chalk. Jag har stämplat en underbar swirl med Tuscan Rose flourishes med en watermarkdyna. Texten är utstansad med Katie till Qk-tången. Stämpeln är från Magnolia, men finns även den i shopen!  
Ha en härlig helg i det varma vädret! 
~: anna :~ 

Cyberpyssel

När det var scrap- och kortmara här i Östersund så pågick det cyberpyssel på pyssel.net som Zarah hade ordnat. Vi kommer att presentera vinnarna i de olika tävlingarna här i bloggen samt lägga ut de andra bidragen allt eftersom...

Först ut är vinnaren i LO skissen och det här var den skiss som gällde:

loskiss

....och här har ni det VINNANDE bidraget gjort av Carina/Cajaba:


cajaba


Sen har vi Kort-skissen:

kort skiss

... och VINNAREN är ......

Dr Nina

dr. Nina!!!


STORT GRATTIS till er båda för jättefina bidrag och TACK till ALLA som deltog!

Sportlovsinspiration från Mahlin

Hejsan hoppsan!
Här är det sportlov och det vilas ordentligt, ja. När det inte pysslas såklart!  =)
Men när jag var liten, då brukade det faktiskt vara snö på sportlovet. Ja, när jag var liten så åkte vi pulka mest hela tiden på sportlovet. När jag var liten..  *tjatar*

Ja, .. mitt uppdrag var Retro 
Retro är ju lite klurigt att sätta fingret på tycker jag, det beror ju helt på hur gammal man är, vad som är retro :)
Jag fick iallafall ett DT-paket ur ursöta färger från Lotta och Sara och här ser ni resultatet.

324202-171

Jag försöker scrappa klart alla gamla kattbilder innan det börjar dyka upp bebisbilder som ska scrappas =)
Till denna 6*12 LO har jag har använt: Bazzill bling bank roll, Mönstrat papper från Basic Grey Two scoops (sprinkles), Blommor från Prima, Making memories button brads, Vit Ric Rac, Gult organzaband med vita prickar och knappar. Allt detta finns i Brunkullans Shop.  

324202-173

Mycket pusskort har vi här hemma.. =) Här är en lettersizeLO där jag har använt: Bazzill bling bank roll, Mönstrat papper från Basic Grey Two scoops (sprinkles och Swirls), Chipboard Rusty pickle puzzle, ursöt monsterstämpel från Bam Pop och knappar. Allt detta finns i Brunkullans Shop.

Det blev även ett litet bonuskort som jag passar på att visa upp.. Bam Pop stämpeln är ju så söt.
324202-172

Visst är han söt monstret? =)
Och den läckra Chipboardscrollen i hörnet finns i shopen också, det är Maya roads Scroll corner.

Nu packar jag ihop för idag! =)
Hoppas ni har ett skönt sportlov med eller utan snö!

/Mahlin

Inspiration från Susanne

Lite inspiration med vårfärger. Det ska väl egentligen inte vara vår ännu, men det känns som den är på väg om temperaturen ska fortsätta så här.
Den här gången fick jag i uppdrag av Lotta och Sara att skapa kort enligt "Classic/Clean & Simple".
*Gulp" var min första tanke.
Alltså vad denna typ står för är bl a att det ska vara minimalistiskt. Det ska vara fyrkantigt. Fotot/stämpel på en fotomatta. Dekos ska vara minmum men användas effektivt. Färger är oftas röd, gul grön och blått.
Så till mitt kort hur jag tänkte.
Jag hade fått en himla massa fina blommor medkskickade, dessa kunde jag inte låta bli att använda. Detta lade jag till defintion "Classic". Man kan ha enligt mitt tycke ha många dekos, men ändå använda effektivt och stilrent.
Om jag nu har lyckats med detta uppdrag ligger i betraktarens ögon ; D

sus_varkort

Material;
  • Mönstrat papper; Sassafrass Lass - Royal Bliss & Qwl pal, Grandiose & Infatuation.
  • Bazill; Apricot och Beewax
  • Dekos; Primablommor, chipboard från Maya Road (buttons), guldband, 3D-lack, brads o loopybrads
  • Övrigt: Privat
Jag har också varit flitig och gjort både insida och baksida.

Insidan Baksidan

Här har jag använt mig av stämplarna från Tuscon Rose. Finns massvis med snygga. Kika här.

Du missar väl inte ERBJUDANDE som Brunkullan har tills imorgon.
Kolla in här!
Skynda och fynda.


Ikväll blir det Melodifestival och filmen "Se uppför dårarna". Morgondagen bjuder på scrap hela dagen låååång i trevligt sällskap.
Kram på er alla!
/Susanne

Heja Sverige!

Ni har väl inte missat att det anordnas VM i skidskytte här i Östersund just nu?! Det har ännu inte blivit några medlajer för det svenska landslaget men vi här på Brunkullan Scrap & Card är säkra på att dessa kommer nu i helgen - och det vill vi ju fira :-)

Skidskytte

Vänligen observera att erbjudandet INTE omfattar nyheter vecka 7. Det kan också ta någon dag extra innan vi plockat och bekräftat alla ordrar under kampanjtiden och ber er ha överseende med detta.

Mvh Sara & Lotta

Scribble Scrabble

Nu har de landat......håll utkik i butiken!

Mer nyheter

Snart är de här - de underbara stämplarna från WHIPPER SNAPPER DESIGN! Håll utkik här i bloggen och i webshoppen för vi lovar att hojta till när de landar här i Östersund.

Kort2

Kort1

Lo

Här får ni ett litet smakprov på tre av alla de stämplar som vi valt att ta hem - visst är de för söta!

Mvh Lotta


Nyheter

Vi har massor med nyheter på väg in i butiken inom kort och för att ge er något smakprov på allt som komma skall så vill vi presentera en ny tillverkare för er: PINK PAISLEE.

Pink Paislee är hitintills för Sverige ett helt nytt märke  - våra kära grannar i Norge har redan upptäckt Pink Paislee och deras underbara produkter och det var där vi "lärde känna" dessa produkter och bestämde oss att även vi i Östersund och Sverige bör få ta del av dessa!

Pinkpaper

Vi väntar även hem deras häftiga overlays, stickers och clearstamps:

Pinkclear

Håll utkik här i bloggen för nu presenterar vi fler nyheter och vad som är på gång in i butiken varje dag! Det är också dags snart för våra otroligt kompetenta och kreativa designmedlemmar att börja ladda upp februari månads inspirationsalster. Bilder från helgens mara kommer vi också att lägga ut här i bloggen.

Mvh Lotta

Mera Alla hjärtans Dag-inspiration!

Jag bestämde mig för att testa att göra ett kort utan mönsterpapper. Det hör inte till vanligheterna, men är skoj att utmana sig själv med ibland.
En stor stämpel blev grunden i mitt kort, björken från Magnolia. Sen ville jag hålla färgerna till en skala och det blev rött, rosa och vitt. Alla söta dekorationer och band finns i shoppen. Och stämplarna med såklart!

image161

Vem ska du göra glad på Alla hjärtans dag? Skicka ett kort till en gammal kompis och lämna lite god choklad till tidningsutdelaren! Vem vet, du kanske gör hennes/hans dag?

~: anna :~

Inspiration från Susanne

Här är lite inspiration till helgen. Ni som bor i närhetena v Östersund ska väl gå på Maran som Lotta & Sara ordnar i helgen. Om inte, då finns en chans ändå.
För dig, som liksom jag bor lååååångt från Östersund så kan du deltaga genom att medverka i en tävling. Brunkullans DT Zarah "Zarischka" anordnar en tävlingPyssel.net. Kila dit imorgon och titta vad hon hittat på för kul.

sus_hjartan

Lite inspiration för Alla Hjärtans Dag.
Material som jag använt;
Bazill:
Romance och Walnut
Mönstrat: Basic Grey Infuse
Blommor: Press n petals
Band:
Rödprickigt och sammet
Övrigt är privat.

Ha en riktigt trevlig helg allihop oavsett ni sitter och scrappar i Östersund eller någonstans ute i landet.
/Susanne

RSS 2.0