Trollik prinsessa

I maj/juni-numret av Scrapbooking m.m. blev jag publicerad med nedanstående layout. Vilken konstig känsla det var att se sig själv där i tidningen! Men stolt blir man, såklart, och jag är minst lika stolt över alla mina dt-kollegor som också blev publicerade i samma nummer! Löööv to jo! ♥

Från troll till prinsessa på fyra timmar
- vilken lyxig känsla det var att få bli ompysslad ordentligt på bröllopsdagen! Blev servad med allt ifrån manikyr till näringsintag (mest frukt och champagne, ha ha!) och tjejerna var så lyhörda för hur jag ville ha det. Allt blev helt perfekt i slutändan, en blandning av klassiskt och modernt som jag verkligen uppskattade.

Jag tror att jag har gjort två eller tre dubbellayouter under hela min scrapkarriär, jag har helt enkelt tyckt att det har varit klurigt att få till en röd tråd genom hela dubbeln och få den att hänga ihop. Den här layouten blev jag dock jättenöjd med! Tror att det framför allt beror på stämplarna som ramar in layouten så att den inte spretar åt olika håll, det är lätt att se helheten på alstret. Grunden i LOn är vit och beige cardstock, som jag har chalkat med creamy brown och dark brown. Har rivit en "spets" av mönsterpapper som bara skymtar under den beige cardstocken, och bundit ihop den med övriga layouten med ett beige pappersband/spets. I varje hålighet i den beige spetsen har jag limmat fast små halvpärlor, pilligt värre kan jag säga! Använde vit fotomatta för att knyta an till den vita grunden och lyfta fotona. Stämplade på mönsterpapperet innan jag stansade ut blommorna med Retro Flower punch, prydde mitten av blommorna med halvpärlor.

Materiallista: CS: Bazzill. Mönsterpapper: 3ndyPapir "Isroser/Juleglede". Stämplar: Stempelglede "Grunge Collection". Dekorationer: Crafty Secrets Altered Alphabets and More "Vintage Booklets". Prima "Journaling notebook" och "Say it in crystals". MM "Photo anchors". 7gypsies "Keys". Rubriker: QK "Chopsticks", magnetstämplar "Rummage" och MM "Tiny alphas - brown ledger". Pennor: ZIG Journal & Title "Chocolate" och Pentel Hybrid, vit. Övrigt: retroblommor, tårtpapper, spets, floss.


Kommentarer
Postat av: Gunsan

Jättefint:)

2009-05-17 @ 10:24:58
URL: http://gunsan71.blogg.se/
Postat av: Muffin

Fiin dubbel-LO och fiiin brud!

2009-05-17 @ 20:16:39
URL: http://muffinspyssel.blogspot.com
Postat av: Örnen

Superfin LO! Jag tycker dubbel-LOs är svåra att göra. Du har verkligen lyckats. Snyggt!!

2009-05-18 @ 06:38:02
URL: http://ornen.blogg.se/
Postat av: anna76

Åh, den här LO:n är såå fin! Man "söker" förvandlingen med ögat genom serien av bilder. Toppenfin!!

2009-05-18 @ 10:12:43
URL: http://annaskort.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0