Josefins favorit och ERBJUDANDE just nu!Detta underbara kort som förmedlar massor med sommarkänsla har Josefin Åkesson skickat in till oss. Så här motiverar hon sitt val av favoritmotiv från Penny Black:

Detta är min favorit Pennyblack stämpel. Främst för att den är sååå himla söt...sen att den passar både till nyfödda, blivande pensionärer och födelsedagsbarn. Passar även på ett bara för att kort...passar till allt helt enkelt! =)Sara och jag, Lotta, går nu på tre veckors semester - detta innebär att vi kommer att ha den fysiska butiken här i Östersund stängd vecka 29,30 och 31. Internetbutiken rullar på som vanligt med en liten reservation för att orderhanteringen kan ta något längre tid än normalt.

För att fira att det är semestertider så erbjuder vi just nu:Vi ger just nu 10% rabatt på samtliga produkter i lager och även 10% rabatt på frakten = 10% på hela orderbeloppet (rabatten omfattar ej på postförskottsavgiften eller beställningsvaror). Vi ber om överseende med att produkter under erbjudanden kan bli slutsålda.

Fortsatt trevlig sommar på er alla!

Hälsningar Lotta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0