Elfte luckan öppnas i elfte timmen
Pga tekniska problem kommer dagens inlägg lite sent... pliiis have mercy with us! :) /Evelina
Idag bjuder jag på ännu ett julgottarecept!
Passade på att haka på tävlingen som går för fulla
muggar inne på forumet, du har väl inte missat den va?
Jag har gjort en sida till min julreceptbok som ska bindas
ihop med min nya kärlek, den rosa BIAn som står på
skrivbordet och glänser *kärlek*.

/Kattta
Idag bjuder jag på ännu ett julgottarecept!
Passade på att haka på tävlingen som går för fulla
muggar inne på forumet, du har väl inte missat den va?
Jag har gjort en sida till min julreceptbok som ska bindas
ihop med min nya kärlek, den rosa BIAn som står på
skrivbordet och glänser *kärlek*.

/Kattta
Kommentarer
Postat av: Zarah
Muuuuums!!!
Postat av: Betty
Låter jättesmaskigt. När ska man ha i vaniljsockret?
Postat av: Kattta
Hehe..ja så där kan det gå när man skriver upp ett recept med "stödord" bara för att man ska komma ihåg arbetsgången :D
Vaniljsockret häller man i när det svalnat och man ska till att vispa med träsleven.
Men det där med 5 minuter är nog lite mycket, börjar det på att skära sig (bli seg gegga med vatten) så börjar det bli dags att sluta vispa. för huxflux har det blivit smulor istället. Vill ju att det fortfarande ska hänga ihop så pass att man kan skära det när det svalnat.
Och det är beroendeframkallande, sliskigt sött men oooohh så smarrigt!
Trackback