Premiär för Brunkullan Scrap & Card´s INSPIRATIONSBLOGG

Det är med stor ära vi nu realeasar vår INSPIRATIONSBLOGG och våra DESIGNMEDLEMMAR som vi har klara i dagsläget. Det känns så fantastiskt att vi kan kalla denna underbara kvartett kreativa människor för "våra" och vi vet att uppskatta deras vikt i guld då de i mångt och mycket kommer att vara en mycket viktig del av Brunkullan Scrap & Card´s ansikte utåt.

Vi som startat denna blogg, butik (både på webben och fysiskt) och företag som heter Brunkullan Scrap & Card heter Sara och Lotta, och vi är två för närvarande föräldralediga mammor som faktiskt träffades på föräldrautbildningen som BVC här i Östersund anordnar för alla förstagångsföräldrar. Brunkullan Scrap & Card AB är ett resultat av många långa och härliga promenadrundor med våra söner gott sussandes i sina vagnar kan man säga. Vi fann tidigt att vi hade pyssel i alla dess former som gemensamt intresse och då framförallt kortmakeri - och man kan väl säga att det var Lotta som introducerade Sara i denna underbara hobby och livsstil.

Nu ungefär ett år senare och när båda våra söner hunnit fira sin allra första födelsedag slår vi upp portarna till vår butiks inspirationsblogg och här kommer det att hända massor vill vi lova. Som inledning har vi valt att presentera våra kompetenta designteamsmedlemmar var och en - besök gärna deras respektive bloggar också för där finns det massor med inspiration att hämta! Vi slår också naturligtvis ett slag för scrap- och kortmaran som vi anordnar här i Östersund helgen den 6-7 oktober (se inlägg ang. detta) - och vi har redan mååååååånga anmälda men hoppas på ännu fler.

Vi kommer framöver att presentera oss själva lite mer ingående om ni är nyfikna på vad vi är för ena filurer :)

Det känns enormt inspirerande och vi ser fram emot att få slå upp portarna till butiken som har webpremiär den 8 oktober 2007!

Hoppas att just du besöker vår blogg ofta framöver!

Mvh Lotta & Sara


Kommentarer
Postat av: Lena Liljestrand

Det skulle vara intressant att veta var denna butik ligger eller hur man kommer in i webshopen. Min syster bor nämligen i Hallstahammar och varje gång jag är där så försöker jag leta fram nån som har scrapbookin-grejer, men "där kammar jag noll"
Kram Lena

2007-09-25 @ 09:52:51
Postat av: eva

När öppnar butiken idag????
längtar

2007-10-08 @ 14:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0