MELLANDAGSREA

Besök oss på Brogränd 17 idag!

ÖPPET MELLAN KL. 10.00-14.00


Sista-minuten-inspiration

Kom igen! Än finns det tid att göra några sista julkort! Gå över till grannen med ett handgjort kort, eller varför inte börja med nästa års julkortsproduktion redan nu? (det skulle jag behöva i alla fall, för att inte få samma stress över julkorten som iår...!)


Mönsterpapper från Making Memories (Mistletoe) och tag från Graphic 45. Den stora tagen är stämplad med klockstämpel från Tattered Angels (just nu slut i butiken). Blommor och blader (inkl. den läckra "flower center") kommer ifrån Prima Marketing.


Mönsterpapper från MM Mistletoe


Mönsterpapper från MM Mistletoe och stämpel från Inkido


Mönsterpapper och tags från Graphic 45, hattnålar i guld, pearlmaker i guld, och chokladfärgade pappersrosor



Urläckra papper från Collage Press -  Joyride, stämpel från Magnolia samt blommor och blader från Prima Marketing

Nu är det jul här i vårt hus!

Snart är det julafton och det vill vi naturligtvis fira med ett riktigt fint erbjudande:



Vi växlar alltså upp från förra veckans kampanj och erbjuder nu 35% rabatt på nästan hela vårt sortiment. Undantaget från kampanjen är: cardstock från Bazzill, punchar från Martha Stewart Crafts och Presentkort. Vi ber om överseende med att vissa produkter kan vara slutsålda då vi även kört kampanjen i vår fysiska butik och att lagersaldot då kan misstämma på någon produkt.

Alla ordrar som läggs under denna pågående kampanj kommer att bekräftas/skickas tidigast måndagen den 28 december. Vi kommer att ta oss lite välbehövlig julledighet och ber om överseende med att orderhanteringen därför är längre än normalt.

God Jul och Gott Nytt År vill vi önska Er alla våra kära kunder och vänner!

Ann-Charlotte, Gunilla & Sara
Brunkullan Scrap & Card

Små gåbortspresenter

Såhär i juletid kan det vara bra att ha lite minipresenter hemma, tycker jag. Plötsligt blir man inbjuden på glögg och pepparkakor eller nåt annat smarrigt.
Jag har gjort tändsticksaskar i modell större, de här är ca 5 x 10 cm så ett "normalstort" stämpelmotiv får plats.

 Här har jag letat lite i gömmorna och hittat ett äldre stämpelmotiv med en lucia. Texten är från samma serie. Guldglittret uppe till vänster är en rolig dekoration  med paljetter från Making memories. Guldplupparna är Pearl maker och pappret är också från Makling memories! Baksidan på asken går i samma serie men där har jag använt ett färdigt motiv som är utskuret från ett papper.
 Jag har också använt ett härligt guldband, samt en hattnål (mina nya favoriter!), distress stickles och chalkat kanterna för lite gammaldags känsla.

Nu ska jag ner i pysselrummet och fortsätta med mina askar!

~: Anna :~

PS. Ni har väl inte missat Lucia och adventsrean?? Skynda fynda!!! DS.

Advents- och luciaERBJUDANDE



Besök butiken genast och börja fynda: www.brunkullan.se!

Hurra för Tettiz!

Nu får ni ursäkta att jag trycker in det här inlägget så tätt inpå det förra (gå genast tillbaka och titta på det ordentligt) men detta måste ju faktiskt ut idag. Just idag fyller nämligen världens bästa Tettiz år och det måste ju uppmärksammas, eller hur? Jag har skickat henne ett kort, jag hoppas verkligen det har kommit fram med posten!



Söta tjejen kommer från The Greeting Farm (har jag lyckats skapligt med din hårfärg, Tett?) och förutom den har jag använt cardstock från Bazzill, fram- och baksida av "Itinerary" från Collage Press serie "Camden", blommor och Sultan Centers från Prima och härlig bollfrans från Fancy Pants, allt detta mumsiga hittar ni i shopen. Jag tokgillar det där pappret, visst är det snyggt? Har själv lagt till bokstavsstickers och så har jag duttat lite med Fluid Chalk Chestnut Roan förstås.

Stort GRATTIS till söta Jeanette, hoppas du får en härlig dag!

=o) Muffin

Bilder från butiken på Brogränd 17!

Här kommer lite bilder från inspirationsdagen vi hade den 5:e december.
Vi inleder "bildserien" med höstens ägartillskott - Gunilla!





(Uppdukat med julinspiration, tändsticksaskar, LO:s, julkort........


.........kalendrar, tags, godis mm......!


(En sektion med mönstrade papper i härliga färger!)


(blommor, band och nestabilities står på rad!)

Tack till alla som besökte oss under dagen och för er som missade det så
kommer borden finnas kvar ända till den 16:e december!

Ni har väl inte missat våra öppettider i jul och nyår?!

Öppettider under Jul och Nyår!

December
Lör 12:e Kl.13.00-15.00
Ons 16:e Kl.18.00-20.00 Pass på - sista dan före jul!
Mån 28:e Kl.10.00-14.00 Extra öppet - Mellandagsrea

Januari
Stängt fram till onsdag den 13:e januari 2010 då vi har öppet igen kl.18.00-20.00

OBS - Webbshoppen har öppet som vanligt under den här perioden!
Uthämtning av ordrar i butiken sker enligt överenskommelse.

Scrappat!

Den senaste veckan har jag grejjat lite med en scrappad sida. Det hör inte till vanligheterna att jag scrappar, men ibland händer det :-)
De här papperen passade perfekt till  att scrapa ett porträtt av min lilla röda(guldfärgade) kisse.



Mönstrat papper från Making memories, "rufsiga" papper och blomman under den vita Primas Natural obsessions botanical mix, Etikett med frimärken är utskuren ur samma pappersserie ovan, hattnål, PearlMaker i guld, blommor Prima, samt guldtext från ett ark där man skar ut varje bokstav... 

~: Anna :~   


Julklappstag!

Har äntligen provat att "maska" några julstämplar och så här blev resultatet!



                                                    

Octoberstamp:"Lill-Lucia" och "Lill-Gosse"
Magnolia: Textstämpel - "Juletid"
Färglagt med promarkers och lite fluid chalks runt kanterna.
Enkelt, snabbt och sååå roligt!

Ha en mysig pysselkväll!

/Sara


Min hemliga önskelista

Hoppas att ni har en riktigt trevlig andra advent idag, det har jag haft.

I år känner jag mig sådär tråkigt vuxen, jag har bivit smittad av antijulklappsbacillen, något så fruktansvärt!
Jag har i alla tider älskat att pyssla och köpa julklappar, samlat dem på hög tills någon kväll innan julafton, och då haft en riktigt svullig julklappsmakar kväll. Glögg, tändaljus, julmusik och allt som gör det sådär härligt juligt.

Men i år vill jag bara glömma att det där med julklappar finns, blir kallsvettig bara jag tänker på det...
Så, jag har förhandlat bort julklappsbytandet, alla personer i min omgivning över 18 år får finna sig i att njuta av julgodiset och varandras sällskap istället.

Meeeen...eftersom jag innerst inne är inte särskilt gammal alls, så vill jag ju i hemlighet ha en massa massa massa julklappar :). Så jag har snickrat ihop en hemlig julklapps önskelista...ifall att.

Här får ni se några av sidorna.
Tyvär stämmer färgerna på bilderna inte riktigt överens med verkligheten. Jag fotade i mörker under lysrör.




Jag har använt årets QK Giftset "Santa´s workshop"  . Sidorna i minialbumet är gjorda med Dien "peppermint"
och albumets utstansade ord är alfabetet som ingår.

På framsidan har jag klippt ut en av rutorna från 3ndypapir "jul i skogen" . Underbara sammetsblad från Prima, Metallramar från Reprint. Blomman är ritad för hand och braden kommer från Chatterbox.




Här har jag använt mig av Pink Paislee och 3ndypapir. Blomman är en hydrangea från Prima, även spetsen kommer därifrån. Den ovala formen på vänstra sidan, den jag skrivit rubrik i, är stansad med en av tillbehörsdiesen i Giftsetet.



Peralmaker är en storfavorit hos mig, specielt färgen pastell ambra som blir härligt skimrande nougatbrun.
Den har jag duttat med på nästan varje sida. Här har jag lyckats klämma in ännu en favorit, Bingokorten med jultema.



Kan inte sluta lovorda Giftsetet, det är helt fantastiskt. Jag var övertygad om att det var en riktig godbit innan jag såg det live, men när jag såg alla tillbehörs diesen blev jag salig :)
På den vänstra sidan är ännu en die använd, eller igentligen två. Klammerformen + den avlånga rutiga biten innuti. När man lägger ihop dessa blir det en superfin ramform. Jag lade rutigt papper under så det syns inte här riktigt. Samtliga mönsterpapper från 3ndypapirs julserie. Blomman är stansad med Retropunch, jag har vikt bladen på mitten.

Sådär!

Nu ska jag bara se till att som av en händelse, råkas maila blogginlägget till dem som kan tänkas vilja ge mig en julklapp eller sju :)


God fortsättning på er allihopa!
/ Kram Kattta

Mycket julkort blir det...

...här kommer ännu ett från mig:



Irl stämmer färgen på stjärnorna mycket bättre med det prickiga pappret men det ville min kamera inte begripa hur jag än bar mig åt, skyller som vanligt på november...

Förutom Bazzill och tag av okänt märke har jag avänt papper från Collage Press underbara serie "Joyride" igen - "Peppermint twist" och "Wonderland", dessutom Die-Cut "Good Times" och Alphabet Stickers från samma serie. Stjärnorna stansade jag ut i Bazzill Dotted Swiss men jag är osäker på vad nyansen heter. Stämpeln är en av mina favoriter "Yori" från Doodle Factory. Min vana trogen har jag satt tomteluva på honom, så här års gör jag det på alla möjliga stämplar vilket ju gör att man plötsligt har väldigt många julstämplar! Hela klabbet finns i shopen. Nämnda luva samt blingstenar och snöre har jag lagt till själv.

Ha en härlig lördag!

:o) Muffin

Nu är det jul igen!

Det är ju ett och annat julkort som göras vid den här tiden och här tänkte jag visa ytterligare ett som jag gjort.



Det är som bekant svårt att fota så här års så färgerna ser lite si och så ut på bilden, ni får försöka föreställa er. :) Har använt cardstock från Bazzill, underbara mönsterpapper från serien Joyride från Collage Press: "Wonderland" (fram- och baksida) och "Peppermint twist" (baksida), blomma från Prima, knapp från BoBunny, hattnål Ivory, metallram från Reprint och en stämpel från October Stamps - allt detta hittar ni förstås i shopen. Alfabetstickers och en liten snörstump har jag lagt till själv. Jag älskar färgerna på dessa papper, visst blir man glad?

Önskar er alla en trevlig pysselhelg!

=o) Muffin


Julkalender



Här har jag fixat till årets julkalender. Skulle ha lagt upp den tidigare men det tog lite tid att fota den. I fjol började jag med att göra en egen med tändsticksaskar men den är fortfarande inte klar. Då var det enklare att utgå från en färdig kalender och så mycket roligare! Det finns några kvar i lager och du hittar dem här.

Mönsterpapper: Bo Bunny
Övrigt: Velvet och sugercoated brads samt pompoms. Alfabet - Snowdays som jag sedan lackat med 3-d lack.

Pyssla på och besök oss gärna nu på lördag i butiken mellan kl. 12.00-16.00! Vi bjuder på glögg och pepparkaka!

/Sara


Det lackar mot jul

Ska erkänna att jag ÄLSKAR julen - eller i allafall mycket med den så som att umgås med nära och kära, äta god mat och att pynta och göra mysigt hemma!

Jag och älsta sonen Nils vi pysslar nästan varje kväll tillsammans. Vi har gjort julgransdekorationer, kristyrer, bakat pepparkakor, julplanteringar mm. Det är vår första jul i nya huset så allt känns väldigt speciellt för oss!

Härom kvällen rostade jag och Nils apelsinskivor i ugnen och så här blev mina julgransdekorationer (blingade med brads från Reprint!) och så gjorde vi en liten "girlang" av nypon:






Sedan har jag använt underbara och användbara Pearlmaker till min andra lilla gran:





Pyssla på!

Hälsningar Lotta


Julgodis i fin förpackning?

Första advent har passerat och december månad har börjat - som alltid så undrar man var tiden tagit vägen? Snart ska all julmat vara klar, alla julklappar inslagna och godiset framdukat. Ska man gå bort under julhelgen så kan en trevlig gåbort-present vara en dekorerad burk med just julgodis. Jag har tagit en vanlig tomatsåsburk och pyntat den med fina detaljer från 3ndy papirs fina mönstrade ark, Bazzill cardstock, Making Memories-papper, spets, blommor och Kaisercraft-bling. Klar att fylla med favoritgottiset:



Ha en skön vecka och stressa absolut inte för mycket!

önskar
/ Jeanette

RSS 2.0