Nyheter i butiken

Här är några häftiga RUB-ONS från HAMBLY SCREEN PRINTS.........................och DOODELING TEMPLATE från CRAFTERS WORKSHOP. 

Hambly - blackJournaling-brown

Doodeling Template använder du till att rita konturer eller måla schabloner med på din kort/LO:s. Mallen är av mjuk plast och kan användas om, och om igen!!!


DFCCDT



...............och lite häftiga THICKERS från AMERICAN CRAFTS!!!!  Härliga bokstäver, specialtecken och siffror i olika material, färger och utförande. Kika in i butiken för mer information! De är så snygga!

platformallalegwarmersgiggles

...............och mycket mer har kommit in!!! Vi uppdaterar så snart vi kan!

Lite julkortsinspiration från Sara.......

Julkort 1Julkort 3Julkort 2

Ja nu har jag också pysslat lite och här blev kort och gott resultaten......

Inspiration från Anna

Eftersom uppdragen för dt-gänget den här månaden är film så har även jag fått ett sånt ;-) Min film är "Borta med vinden". Inte helt enkelt, eftersom jag inte ens har sett den... Men romantik och bränder är väl en del av den iallfall. Och nån slags känsla av ensamhet kanske.
Jag har lagt fokus på romantiska Tilda (Magnolia) och jobbat utifrån henne på båda mina kort. Parkbänken och solen är också stämplar från Magnolia (de finns i shoppen http://shop.brunkullan.se/ .
Först ut är ett grattiskort:

image87

Material:
Bazzill Chandler-Yam, mönstrat papper MME, en naturally daisy från Prima, brads, band och knappar. Allt är från Brunkullan!  Texten är utstansad med Qk:n och är från Sophisticate-setet.
Övrigt:
Solen har fått lite glans och effekt av Diamond Glaze och de glänsande prickarna på texten är Liquid pearl. 
Kort nummer två är utan text, tanken är att det ska passa till lite vad som helst. Kan vara bra att ha hemma om man blir bjuden nånstans och inte vill komma tomhänt, till exempel.

image88

Material:
Bazzill Chandler Palo Verde, Mönstrat papper MME, kopparbrads Reprint, garn och plastblommor. Papper utskuret med ShapeCutter (Fiskars) och så är det stämplat med Versamark för att få vattenstämpeleffekt (Flourishes).  
Jag har valt att låta både Tilda och solen "bryta linjerna" på tagen för att inte få så markerade linjer i kortet, utan lite mjukare känsla.

Nu är det kanske dags att leta sig till videobutiken för nån gång ska man väl se en sån klassiker??

~: anna :~

Nyheter i butiken

Vi uppdaterar så fort vi hinner och fyller på med nyheter i butiken och i webshoppen. Vi vill särskilt tipsa våra bloggbesökare om några nyheter antingen som "vill-ha-själv" eller som julklappstips:

image81

Det underbara julsetet SNOW DAYS från QUICKUTZ är här och kostar 949 kronor - och ni vet väl att vi levererar alla ordrar överstigande 600 kr fraktfritt - så skynda in i webshoppen nu, först till kvarn gäller!

image82
Åter i lager - de underbara TOTE-ALLY COOL 2 väskorna från ALL MY MEMORIES!

Flera kulörer av mangapennorna PROMARKER från LETRASET har vi fått hem och vi lägger upp dem så fort vi bara hinner. Exempel är:
image83
Maroon
image84
Emerald

Hälsningar,
Sara & Lotta

Inspiration från Mahlin

Nu är det min tur att visa upp lite tjusigheter.. men det är nääästan så jag får bakläxa och skämmas.. för jag har faktiskt inte sett Höstlegender..Nepp, inte ens en liten stund.. men , den finns säkert att hyra så jag kan rätta till det misstaget..

Däremot så är ju Brad Pitt en läckerbit.. precis som min sambo..  =) image78

Material från Brunkullan: Papper från Basic Grey  - Mellow ( Cultured, Deciduous och Slack), en tag, Primablomma(Naturally paper), chipboardbokstäver 07 (egentligen O och Z) från Craft n Craftin Chipboard style.

Jag har lagt till svart Bazzill, chipboard från Mellow Chip Shapes, nitar, orange akrylfärg (dabber-tangerine) och dymo.

Sen var det en av mina sötaste vänner som fyllde år i dagarna och hon fick en söt liten reskasseburk!
image79

image80

Från brunkullan kommer de höstmysiga pappren från Basic Grey - Mellow ( Cultured, Deciduous och Slack), resväskan är utklipp ur Bazzill - Chandler brown  och copper.

Jag har lagt till några primablommor, brunt band med vita prickar, thickers från American Crafts, hambly rubon, stickles, glittriga stickerletters från MM, en ticket och själva lådan är en rund papplåda från Ikea!


Sådär.. det var allt för mig denna gången, men vi ses snart igen! Glöm inte bort att det är kampanj på Promarkerpennor i butiken! Har du inte fallit för dessa underbara pennor ännu så rekommenderar jag dig att prova! Lycka till!

Inspiration från Susanne

Jag fick i uppdrag att skapa ett kort efter den underbara filmen "Min bäste väns bröllop".
Jag är ett stort fan av Julia Roberts, har glömt hur många gånger jag sett Pretty Woman... Jag tror dessutom att denna film ska ändra slut när jag ser den ; D
Min tanke var att det passade bra med mycket rött. Kanske skulle behövt lite svart också för Julias lilla avundsjuka. Mina virade hjärtan står för den ljuvliga kärleken som spirar hela filmen igenom.

sus_nov_kort

Material från Brunkullan:
Mönstrat papper från MME, kollektion Cést la vie: Friends & Cousins. Stämpel från Magnolia som är färglagd med distresser. Blomma från Prima Marketing; Naturally Daisy. Vit tag. Guldband. Creméfärgat organzband. Fluid chalk Chestnut roan.

Övrigt material:
Hjärtan från QK. Pärlband. Halvpärlor som hjärtan. Öljetter.

Jag har även tillverkat en presentpåse. Men det var svårt att fota så det ser ut som en påse. Jag får öva på det till nästa gång. Jag ville ha en enkel påse eftersom det finns dekorationer på kortet. Återigen mina virade hjärtan. Tycker väldigt mycket om att använda denna dekoration, dessutom så står det för stor varm kärlek i mina ögon.

sus_nov_pase

Här har jag använt baksidan av MME:s papper, det har en liten "smutsig" baksida som är jättesnygg. Det röda pappret är embossat med CuttleBugs swirl. Hjärtan är QK. Den söta spetsen är från Brunkullan. Till handtag har jag använt cremefärgat organzaband.
Om du vill göra en sådan presenpåse som jag gjort här så finner du en mall här.

Må gott allihop och ha det så jättebra!
/Susanne

Filmtema

Nu är det höst och mörkret börjar falla tidigt på kvällarna och visst är det den tid på året då det känns extra härligt och mysigt att tända några ljus, krypa ner under en filt och se på en härlig filmrulle?!

Denna månads tema är med andra ord FILM som vi utmanat våra kära DT-medlemmar med, och här är filmerna som de fått att inspireras av:

image75

Susanne är först ut att presentera sina alster och Susanne har fått inspireras av filmen "Min bäste väns bröllop" med Julia Roberts i huvudrollen. Filmen handlar om Julianne som blir svartsjuk när hennes bäste vän Michael ska gifta sig. Hon åker till bröllopet för att försöka stoppa det, men bröllop blir det - frågan är bara vem Michael väljer?!

Sedan som nummer två ut att dela med sig av sitt skapande är Mahlin. Och Mahlin har fått dregla över Brad Pitt i filmen "Höstlegender"! En favoritfilm som innehåller allt som en "riktig" film ska göra: kärlek, drama och sorg - ett kostymdrama som utspelar sig i storslagna vyer. Filmens handling: överste Ludlow uppfostrar sina tre söner ensam. De tre är oskiljaktiga, ända tills Susannah kommer in i familjen...

Tredje kvinna att inspirera oss i massor är Anna. Anna har fått sätta tänderna i en av filmhistoriens största klassiker - "Borta med vinden". En film som är inspelad redan 1939 men som håller lika bra än idag! Filmen kanske inte behöver någon närmare presentation men den skildrar livet i den amerikanska södern och berättar historien om en bortskämd flicka som överlever det amerikanska inbördeskriget, men samtidigt förlorar den man hon älskar.

Imorgon lägger Susanne ut sina fantastiska skapelser här i bloggen så håll utkik!

Hälsningar
Sara & Lotta

Erbjudande i webshoppen

image74

Tidigare ikväll invigde vi den fysiska butiken här i Östersund och vi vill tacka alla som kom och förgyllde vår premiär! Vi hade då en hel massa erbjudanden i butiken som vi nu även erbjuder i webshoppen till er alla runtom i vårt avlånga land. Vi reserverar oss för slutförsäljning - så skynda in och fynda!



BESÖK BUTIKEN I ÖSTERSUND

Vill du också besöka Brunkullan Scrap & Card i "verkligheten" och shoppa loss i vår fysiska butik? Från och med den 7 november 2007 kommer vi att ha fasta öppettider i butiken:
Onsdagar 18-20
Lördagar 12-16



FRAKTINFO
Nu har vi fått ordning på det tekniska som rör uträkningen av frakt och detta innebär att du som kund direkt får besked om vilken frakt som tillkommer till din order. Frakten räknas efter vikt och storlek - allt enligt postens portotabell för brev och paket. Vi har en maxfrakt på 39 kr (det enda som vi undantagit och där maxfrakten ej gäller är på tex verktyget Cuttlebug och liknande produkter).

Hälsningar
Lotta & Sara

SNOWDAYS are coming :)

Håll ögonen öppna för snart landar QuicKutz exklusiva julutgåva: Snow Day Limited Edition Gift Set on 2x2 Dies hos Brunkullan Scrap & Card! Detta är en begränsad upplaga och de är slutsålda hos Quickutz så först till kvarn gäller... och så här urtjusigt är setet:
image65
image66
image67



I början av nästa vecka (v 45) väntar vi hem vår allra första leverans från det franska företaget Rouge de Garance med helt underbara och häftiga mönstrade papper. De ligger redan i webshoppen så att ni kan börja förhandskika nu!

image70
image72


Mvh Sara & Lotta

Rutan - julkortsmästare

image62

Rutan är i full gång med att producera julkort för Brunkullan Scrap & Card. Vi har gjort en beställning på närmare 60 (!) stycken julkort som vi skall skall ha med oss när vi skall stå på marknaden som man bara inte får missa om man kan ta sig till Östersund 7-9 december - nämligen Jamtlis traditionella julmarknad. Så här mysigt är det:

image63

Här finner ni mer information om marknaden: Jamtli julmarknad 2007.

Material till julkorten ovan kommer naturligtvis från Brunkullan Scrap & Card :)

Hälsningar Lotta & Sara

RSS 2.0