Victor

Här kommer mitt andra försök till att göra en LO och valet föll givetvis på att göra något med min son. Ville göra det enkelt....., försökte faktiskt med mer dekorationer men det är svårt när man inte är så van!! Färgerna grönt, svart och vitt är något av mina favoriter så det fick det bli. Ville även passa på att använda det nya papperet från Prima - Paintables II - Sweethearts, så här är resultatet:


Victor


Cardstock: Svart - Raven
Mönsterpapper: Grönt - är baksidan på julpapperet - Peppermint Snowfall från Websters. Papperet med hjärtan är Paintables II - Sweethearts från Prima.
Övrigt: Chalks - Moss, Organzaband - lime och organza svart med kant. Alfabet - Diesel. Har även använt Crackle Accent på bosktäverna vilket inte syns på bilden. Promarker - Moss

/Sara, som är ute på okända marker?!?

Vi firar!

Jag och Sara är så otroligt glada och tacksamma över vårt fantastiska designteam som från och med denna vecka består av fem kreativa och härliga personer: Mahlin, Anna, Susanne, Rutan och Zarah!

Bara för att ni är ni tjejer och för att ni är så bra på alla sätt och vis så firar vi med erbjudanden både i webshoppen och i butiken i Östersund för våra kunder!

image157

Erbjudandet ovan gäller i webbutiken - vi ber dock om överseende med att bekräftelse och leverans kan ta några dagar extra i samband med erbjudandet. Vi ber också om överseende med att vissa produkter kan bli slutsålda då vi också har butiken här i Östersund öppen under lördagen (och vi kanske inte hinner med att uppdatera lagersalot för alla produkter alldeles med det samma).

I butiken i Östersund så erbjuder vi alla som besöker oss på lördag 26 januari 20% på alla filtdekorationer och 10% på övriga dekorationer! Varmt välkomna till butiken på Norra Gröngatan 9A och vi håller öppet mellan 12-16 på lördagar.

Mvh Lotta


Nyheter och på G!

Nu är de här - de underbara Valentine-dies:en från QUICKUTZ och här kommer ett smakprov på några av dem (fler finns i butiken):

image153
Till alla hjärtans dag passar också de ursöta bradsen från MAKING MEMORIES i form av hjärtan:

image154

Sedan så har vi fått in de härligt vår- och glassinspirerade mönstrade papperna från BASIC GREY's nya kollektion "Two Scoops":

För att blicka lite framåt så väntar vi hem vår första leverans av mönstrade papper från SCENIC ROUTE. Ur de två nyaste kollektionerna Loveland line och Lynden line får vi hem dessa fantastiska papper:

image155

Några nya stämpeltillverkare är också på G och vi lovar att berätta mer snart ... Hoppas att ni också kommer att gilla Scenic Route lika mycket som vi gör!

Mvh Sara och Lotta

Lite mer att inspireras av....

Ett litet kort som jag gjort med både lite gammalt och nytt från butiken. Jag ska ge detta kort till en som har fyllt år nyligen och hon gillar lila. Så lila fick det bli och vad är då inte finare än My Minds Eyes "Darling Tapestry"?!


Födelsedagskort

Papper: My Minds Eye, Bazzill - Chantilly
Stämpel: Min privata supergulliga igelkott
Dekorationer: Organza med prickar - creme, Ribbon Slides från Maya Road, Brads - Velvet brown och så lite scrappers floss.
Färg: Färglagt med Promarker pennor, de ljuslila blommorna är en ny nyans som vi fått in som heter Blossom. Jag har även färglagt papperet lite promarkers. Chalkat runt kanterna.

God Natt!

/Sara

Lite pyssel och MYCKET NYHETER!

Ja nu har även jag lyckats knåpa i hop ett kort! Skaparlusten har liksom inte riktig infunnits sig förut men nu var jag tvungen då detta var ett beställningskort. Kortet skulle gå i blått och det fick jag till och så fick jag inviga mitt nya Diesel! Hurra! Jag har färglagt stämpeln med promarkers, chalkat kinderna med glimmerchalks (finns nu i butiken) och lagt lite vitt med penna från sakura. Papperet är ett gammalt som jag hade i byrålådan! Got Flowers blommor.

60åring

Nog om detta! Nu känner jag att inspirationen och skaparglädjen kommer tillbaka! Idag kom det ett flertal paket med posten och de var fyllda med härliga vår-nyheter! Superfina brads i sammet och med en dekoration i mitten, prickig filt i 12 x 12" ark, stickers, clearstamps mm. Håll UTKIK i butiken - vi laddar upp så fort vi kan! Nedan följer ett litet smakprov: 

PAPER RIBBON  ( Självhäftande band i 4 stolekar, former och färger)

antikribbonfrenchribbonbluebell


Häftiga STICKERS från Crative Imagintaions. Mönsterpapper finns som matchar!
stickersblueStickerscream
Slutligen så MÅSTE jag bara visa några av de fina filtbradsen!

brownlilarod

Födelsedag i rosa

Jag knåpade ihop detta gratulationskort igår kväll (läs natt :-)) till en liten tjej som fyllde fyra år nyligen och det blev ju som ni ser väldigt ROSA och "tjejigt" precis som planerat.

image139

[Papper: Cardstock från Bazill och mönstrat papper från Imagination project  Dekorationer: Blommor stansade med punch, vit spets, blombrads, small gems, "flourish:ar" och text stansade med QK (Mathilda = Snowdays och 4 = Eliza) Stämpel: Stämpel från Magnolia]

Motivet är färglagt med ProMarker's (Mangapennor) och Twinkelings. Stämpeln från Magnolia heter "Tilda med tårta" och den kommer vi snart att få in i butiken: www.brunkullan.se.

Hälsningar Lotta

Framtid och tillbakablick

Nytt år och nya utmaningar för oss alla och även för oss hos Brunkullan Scrap & Card. Först tittar vi lite på vad som är på gång inom den närmaste framtiden:

- Nyheter på väg in i shoppen från Gel-a-tins, Creative Imaginations, BAM POP och Magnolia (bla påsk och vårmotiv!)
- Vi väntar också hem edgescrapers, 3-D och krackeleringslack och massor med läckra dekorationer så som stickers, brads och blommor
- Årets första mara är på G - håll utkik efter information som kommer denna vecka
- Kursverksamheten drar igång snart - mer info här på bloggen och via nyhetsbrev kommer snart

Sedan så har jag och Sara försökt att summera ihop våra första månader som butiksinnehavare och oj, så underbart roliga månader vi haft så här långt! Vi är fortfarande nybörjare men börjar ändå känna oss något varmare i kläderna och vi känner att vi landat lite och kan blicka framåt och planera inför ett mycket spännande 2008.

Vi slog upp portarna till webshoppen i oktober 2007 och till den fysiska butiken här i Östersund i november och vi är så glada för det enormt positiva gensvaret vi fått från alla kunder och besökare! Tusen tack för att ni alla hittat igen lilla Brunkullan Scrap & Card och för alla vänliga ord på vägen som stöttat oss i vår satsning.

-image138
I bästa "Johnny och Mattias"-stil tog jag och Sara oss an den något nerslitna lokalen och målade, borrade och packade upp grejjor så att det stod härliga till - och till invigningen den 7 november så kände vi oss så nöjda över resultatet och VÅR ALLDELES EGNA LILLA BUTIK!

BUTIKENS ÖPPETTIDER:
ONSDAGAR 18-20
LÖRDAGAR 12-16
Adress: Norra Gröngatan 9A, Östersund. Övriga tider så kan vi öppna butiken enl ök.

Gor fortsättning!
Lotta

RSS 2.0