Inspiration från Mahlin

Nu är det dags att visa resterande del av mina alster. Jag har haft dom liggandes här så jag kunnat klappa på dom men nu är det dags att se bloggens ljus..

Först ut är en, ptja, presentationsLO, kan man väl säga. Jag ber om ursäkt för att den vita bakgrunden inte är riktigt så vit som jag skulle vilja, jag ligger i hårdträning för att fotograferingen av vitt ska fungera och bli bra!

324202-19

Från Brunkullan kommer den vita Bazzillen, Mönstrat papper från Basic Grey (Scarlet Letter/Amon the ruins), underbara svarta och grå blommor (också de med sammetskänsla) från Prima (Crown Jewel Collections/Queen Victoria)

Övriga produkter: Papper från Autumn Leaves; Rhonna Farrer, Hambly overlay, feltribbon, dymo, Rubons och Thickers från American Crafts (typsnitt: Sprinkles, gift box, Daquiri)

Näst ut är.. En liten skissbok!
324202-19

Från Brunkullan kommer pappren från Basic Grey (Scarlet Letter/Amon the ruins och Fare the well), sammetsband från Prima (Crown Jewel Collections/Queen Victoria) .

Övriga produkter: Rithäfte från bokhandeln, Ugglan är ett eget motiv som jag ritat och sedan gjort PP utav, dymo, 2 knappar ur knapplådan, en hårsnodd!, lite röd filt, Thickers från American Crafts, svart vävtejp till bokryggen.

Inuti Skissboken finns såklart ett helt gäng färgglada skisser i mina favoritfärger (rosa, lime och aqua) men de går självklart att använda till andra färgkombinationer också. Alla ni som kommer på Brunkullans mara nästa helg har chansen att bläddra, klämma och kännai  verkligheten.

En tjuvkik på sidorna inuti.

324202-17

Tack för titten!

/Mahlin

Och här kommer en annan variant..........

...........av den underbara Edwin med kvast från Magnolia! 


Och här kommer en annan variant..........

Det här är ett kort jag gjorde för ett tag sedan till Nils när han fyllde ett år. Tyckte det var passande att visa det en sådan härlig höstdag som det varit i dag. (I alla fall i Östersund!)

Papperen är från Basic Grey (Mellow) Duoble Shape Tag från Quickutz där jag textat Nils själv. Har klippt ur ettan i papperet och sedan ritat smala streck lite här och var på kortet. Skall föreställa stygn. Tags, vaxad lintråd och en knapp som jag hittade i en gammal låda. Edwins väst har jag stämplat på ett gult papper och klippt ur och färglagt, likaså med kvasten.

/Sara

Inspiration från Sara

Ja nu har även jag suttit och pysslat lite.....

Tuff kille

Papper: Crate Paper, Bazzill
Stämpel: Magnolia
Färger: Manga-pennor, Tilda-pennor. Har textat med svart penna på tagsen.
Dekorationer: Organza med kant, Creme-färgade Tags, Chalks, vaxad lintråd,

Inspiration från Anna

Jul, jul, strålande...
Nä, inte riktigt än, får vi hoppas. Men lite julkortsinspiration kanske kan komma till nytta inför höstens julkortsplanering och -tillverkning. Mitt första DT-paket innehöll röda papper, både mönstrade och enfärgade, samt röda, gröna och beige blommor. Mustiga varmar färger är det på papprena från Sassa frasslass och de går igen i blommorna från Got Flowers. Stämplarna är från Magnolias förra julkollektion och de kommer snart att få sällskap av årets... Hos Brunkullans också ;-). Det dröjer nog bara några veckor till innan de kommer.
Här är mina allra första inspirationskort åt Brunkullans:

image10

Material:
Papper från Bazzill, mönstrat papper från Sassa Frasslass "Indian Summer".  Stämpel Magnolia design.
Diamond Glaze på hjärtat, stickles på paketsnöret, Liquid pearl som pistiller, text (Katie) och etiketter utstansade med Qk-tång.

image11

Material:
Brunkullans, samma som ovan. Swirl från Magnolia och utstansade hjärtan och text från Qk.Inspiration från Susanne

Mitt första DT-kort. Detta skulle man kort och gott kunna döpa till "Prestationsångestkort" ; D
Det har vridits och vänts mycket på detta kort.
Jag fick i uppdrag av Sara och Lotta att i klara färger och häftiga mönster skapa tuffa kort med nya stämpelmotiv från Space Age Design.
Hur som helst. Jag ville ha stämpeln i fokus och tycker det känns som jag fått det.

susanne_bk_1

Material från Brunkullan är det ljuvliga pappret från Daisy D. Stämpeln kommer från Space Age Design. Det är en tjej som heter Hanna Engkvist som tecknar dessa stämplar.

Övrigt material. Fluid chalk chestnut roan, retroblomma, brun blomma från bazill, beige blommor från Prima, brads från American Crafts, organzaband, scrappers floss brown, qk-die och swirl från Revolution.susanne_bk_2

Material från Brunkullan. Stämpel från Space Age Design, mönstrat papper Daisy D.

Övrigt material. Spets, brun blomma från bazill, beige blomma från Prima, bruna brads från American Crafts, antikbrad och loopy brads från Making Memories, scrapper floss brown, brunt sidenband och spets.

Tack för titten!

Inspiration från Mahlin

Nu i veckan gjordes det trippla kullberyttor och ett gäng hejarramsor när det första DT-paketet från Brunkullan damp ner på hallgolvet i Norrköping.. Lotta och Sara hade plockat ihop riktigt läckra saker.. Temat var " Stjärnklar midvinternatt". Nu vet jag inte om dessa två första alster är så midvinternattiga men det kommer mera! Så håll utkik.

324202-24

Utsikt från Åreskutan -  Från Brunkullan kommer den läckra vita bling Bazzillen, Mönstrat papper från Basic Grey (Scarlet Letter/Fare thee Well) svart sammetsband, vita blingstenar och helt underbara svarta och grå blommor (också de med sammetskänsla) från Prima (Crown Jewel Collections/Queen Victoria)

Övriga produkter: Papper från Daisy D´s och Autumn Leaves, Overlay från Hambly, Thickers från American Crafts och stickles (svart).

mahlins

Jag misslyckades totalt med att få kameran att återge färgerna rätt så denna LO ska helst ses live.. Om ni kommer på Brunkullans mara i oktober så har ni chansen!

En värld av färg -  Från brunkullan kommer svart Bazzill, vit bling Bazzill, svart sammetsband, vita blingstenar och de fantastiska svarta och grå blommorna från Prima (Crown Jewel Collections/Queen Victoria)

Övriga produkter: Thickers från American Crafts, Stickles i olika färg och dymo.

Tack för titten och välkommen tillbaka snart igen - Det kommer mera..

/Mahlin

Premiär för Brunkullan Scrap & Card´s INSPIRATIONSBLOGG

Det är med stor ära vi nu realeasar vår INSPIRATIONSBLOGG och våra DESIGNMEDLEMMAR som vi har klara i dagsläget. Det känns så fantastiskt att vi kan kalla denna underbara kvartett kreativa människor för "våra" och vi vet att uppskatta deras vikt i guld då de i mångt och mycket kommer att vara en mycket viktig del av Brunkullan Scrap & Card´s ansikte utåt.

Vi som startat denna blogg, butik (både på webben och fysiskt) och företag som heter Brunkullan Scrap & Card heter Sara och Lotta, och vi är två för närvarande föräldralediga mammor som faktiskt träffades på föräldrautbildningen som BVC här i Östersund anordnar för alla förstagångsföräldrar. Brunkullan Scrap & Card AB är ett resultat av många långa och härliga promenadrundor med våra söner gott sussandes i sina vagnar kan man säga. Vi fann tidigt att vi hade pyssel i alla dess former som gemensamt intresse och då framförallt kortmakeri - och man kan väl säga att det var Lotta som introducerade Sara i denna underbara hobby och livsstil.

Nu ungefär ett år senare och när båda våra söner hunnit fira sin allra första födelsedag slår vi upp portarna till vår butiks inspirationsblogg och här kommer det att hända massor vill vi lova. Som inledning har vi valt att presentera våra kompetenta designteamsmedlemmar var och en - besök gärna deras respektive bloggar också för där finns det massor med inspiration att hämta! Vi slår också naturligtvis ett slag för scrap- och kortmaran som vi anordnar här i Östersund helgen den 6-7 oktober (se inlägg ang. detta) - och vi har redan mååååååånga anmälda men hoppas på ännu fler.

Vi kommer framöver att presentera oss själva lite mer ingående om ni är nyfikna på vad vi är för ena filurer :)

Det känns enormt inspirerande och vi ser fram emot att få slå upp portarna till butiken som har webpremiär den 8 oktober 2007!

Hoppas att just du besöker vår blogg ofta framöver!

Mvh Lotta & Sara


RSS 2.0