Enkelt kort

Ibland vill man att det fina pappret ska synas ordentligt, eller så kanske man bara känner för att göra ett enkelt kort utan en massa rychpych. I detta fall var det båda :)

Jag har fått leka med papper ur Lily Bee Designs serie "Lovely", superfina papper som jag nästan inte vill sätta saxen i. Jag gillar verkligen monokramatiska kort, men orkar aldrig ge mig på det för jag tänker att då "måste" jag använda så mycket grejjor för att det ska bli fint. Kontrasterna mellan nyanser gör ju så mycket.

Därför utmanade jag mig själv att försöka göra ett monokromatiskt, men superenkelt kort.

Så här blev det:
Det var svårt att fånga det riktiga utseendet på bild, det ser betydligt bättre ut i verkligheten.
Och framför allt ser det mer monokromatiskt ut. På bilden syns nästan inte den klara orangea färgen jag färgat in kanterna med.

Musen är färglagd med distresser. Jag har använt en av de nya Distressfärgerna - Rusty Hinge - att färglägga blombuketten och chalka alla kanter med. När man använder den direkt från flaskan eller dynan ger den en klar ganska mättad orange, men minsta lilla vatten så blir den knalligt gul. Bara så att ni vet :).
Blommorna fick även lite knallorange blingig Stickles på sig för att synas ordentligt.

Lite småprickar med en rostorange penna runt motivet, så var det klart!

In i shopen och hamstra Lily Bee Design för jag lovar, är det några papper man blir glad av och inte vill sluta pyssla med, så är det dessa.

Trevlig Valborg!!
/ Kattta

Hot Mama!

Här är ett kort till en underbar tjej som väntar smått i juni!Mönsterpapper: Lily Bee Design - Bonjour och Pink Paislee - Front porch. Sämpel: Unity Stamp Company - Hot Mama.

Övrigt - blommor, färglagt en del av bokstäverna med promarker, glossy accent, pärlor, doily lace punch och svart penna.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

/Sara

Ett försenat...

...påskkort kommer här:

Ja, jo, jag erkänner ju att jag är förtjust i påsken, men liiite väl sent (eller tidigt kanske?) med ett påskkort i slutet på april kanske det är? Nåväl, jag uppmanar er att tänka bort texten - det kan ju lika gärna stå "grattis" eller "hej" eller kanske "kram".
Underbara, underbara papper från Scribble Scrabble - jag tror att de här turkosa papprena är mina favoriter faktiskt. Blommor och pebble från Prima, brad från Reprint, härliga skelettlöv, bling från Basic Greys gnuggisar med bling, ticket från Making Memories och cardstock från Bazzill. Den söta kaninen heter Georgie och kommer från Doodle Factory.
Ha det så gott och pyssla på!!
/ Jeanette - Tettiz

Ny DT !!!!!!!!!!!!!!!

Nu har vi fått en ny DT i gänget och inte vilken DT som helst...........................!

Vi hälsar MALIN "LILLPIGA" varmt välkommen till oss!
Nedan följer lite mer alster som Malin skapat till oss med de läckra mönsterpapperen från Graphic 45.

SötNOSEN


Graphic 45’s serie Le Romantique är alldeles för snygga för att bara nyttja ena sidan på så jag har använt bägge sidorna även på denna layout, detta papper heter Celebration. Det lilla vykortet är sprayat med Glimmer Mist. Alla blommor, blad, spets och Pearl Maker hittar du så klart i Brunkullans webshop!

Närbilder:


 
 

Ny vår, Nytt liv

Här har jag använt Le´Romantique - Daydreams från Graphic 45. Jag vill nyttja hela det vackra pappret så jag använda både fram- och baksidan.

 
 

/Malin

Du har väl inte missat Brunkullan Scrap & Cards vårstädning i butiken?!?!?!
30 % på nästan allt! Kolla här


Tankfull tös

Jag har gjort en LO med min absoluta favoritbild på min dotter Kajsa:Papper från Scribble Scrabble, wellpapp, spets, pebbles och pearls från Prima, en liten rund tag, lite utstansade fjärilar, utstansade bokstäver från QK och i botten ett Kraft cardstock. Underbart material att leka med!

Glöm inte bort att Brunkullan har 30 % rea fram till om med den 18 april - läs mer här!

Ha det gott!!
/ Jeanette - Tettiz

Gult och brunt

Men ingen mer påsk för mig ;-). Jag har ätit både ägg och godis och känner mig nöjd med det för tillfället.

Jag har testat lite olika stämplar från CC Designs och de hör faktiskt till mina favoriter. Så söta och ändå lite coola. Den här lilla apan *kunde* jag inte hålla mig från att köpa... Papper från Scribble scrabble i härliga gula och bruna nyanser. Dekorationer från Prima och bas i Bazzill craft. Måste nog slå ett slag för det igen, för de blir riktigt fina i kombination med mönstrat!! 

  
Motivet är färglagt med distresser och jag har satt på en basic grey rubon med glitterstenar på. Supersnyggt! Texten är Gem alphabet stickers, som är lite genomskinliga med dekorationsstenar som glittrar. Pärlfloss med olika stora pärlor.


Nästa kort är skapade av samma papper fast baksidor (eller framsidor?) från Scribble scrabble. Stämpeln är än en gång från CC Designs, men den här gången från ett ark med gravid/bebistema.


Ha en skön avslutning av påskhelgen, på återseende!!
~: Anna :~

Vem har sagt...

...att allt måste vara gult runt påsk (ja, det skulle väl vara Tettiz då, men hon vill ju alltid ha gult ;) ) och att godis måste komma i ägg? I år varierade sig vår påskhare och valde påsar och lite alternativa färger, det funkar väl bra?Stekt ägg går väl lika bra som kokt?Förutom godis så delar vår påskhare också ut varsitt paket med en bok i. Bazzill Dotted Swiss finns så klart i butiken och där hittar ni också Doodle Factory-stämpeln Freckles, hon är väl för söt?

Önskar er alla en riktigt Glad Påsk med mycket pyssel!

=o) Muffin

Påskkort med Doodle Factory

Hej allihopa och glad påsk!

Jag hoppas att ni får en riktigt mysig påskhelg - precis sådär som ni vill ha den; vare sig den är fullproppad med släktingar och uppdukat buffetbord med påskens läckerheter eller om det för dig är att pyssla hela helgen lång med påskmust och välfyllt påskägg. ;)

Idag bjuder jag på ett påskkort med vårkänslor - Scribble Scrabble möter Doodle Factory . blommigt, färgglatt och vårigt. :)

!

Materialet kan du såklart hitta i shoppen - och det är perfekt att passa på att shoppa nu när det är 20 % rabatt på nästan hela Brunkullans sortiment!!

Ha det riktigt bra nu och en glad påsk till er alla!
önskar
Jeanette - Tettiz

RSS 2.0