Grattiskort till min pappa

Min kära pappa fyllde år tidigare i veckan och såklart gjorde jag ett kort till honom:Jag har använt kraft cardstock som bas och det mönstrade pappret kommer från BoBunnys Timepiece-serie, som finns i shoppen. Papprena är helt ljuvliga - det stora problemet är bara om jag ska använda fram- eller baksidorna eftersom båda är lika fina!

Kanterna på det mönstrade papperet är såklart ruggade med min edge scraper - min ständiga följeslagare - och infärgade med Distress Ink Walnut Stain. Bokstäverna är från Prima Marketing, den stora pärlbraden från Reprint och blingstenarna följde med i en förpackning med små clearstamps från Prima, och dem har jag använt till att stämpla små fjärilar och fåglar på det mönstrade pappret. Mörkbrunt, brett organzaband till rosetten och körsbärsblommor och en beige ros fick toppa kortet tillsammans med ett par gröna löv.

Kortet ställdes upp till allmän beskådan, så jag tror att födelsedagsbarnet blev glad över det. ;)

Ha det gott allihopa och pyssla på!
/ Jeanette - Tettiz

Fönsterkort i naturfärger

I början på veckan fick jag mitt första paket med produkter från Brunkullans nya ägarinna Berit. Hon ville att jag skulle skapa med bland annat BoBunnys pappersserie Timepiece och papper och dekos från Prima. Jag fick med andra ord frossa i godsaker och det första jag gjorde var ett recessed window card, som ni kan hitta instruktioner till härJag använde ett av papprena ur BoBunnys Timepiece-serie, underbart spetsband, Magnolias dies Bon Voyage Foliage, en ros, en körsbärsblomma, självhäftande pearls, en stor pearlbrad från Reprint och underbara tygklädda bokstäver från Prima.

Det är så kul att göra lite annorlunda kortvikningar och jag försöker utmana mig själv lite då och då att göra något som inte "bara" är ett enkelvikt kort. Ibland blir det bra och oftast är det jättekul, men jag har gjort en del saker som inte har blivit så bra också. ;) Kanske jag ska utmana mig själv att göra de vikningarna igen för att se om jag kan lyckas med dem nån gång...?

Jag vill också påminna om skisstävlingarna som går in på slutspurten nu - i Brunkullans forum kan du ladda upp ditt eller dina bidrag för att vara med om en utlottning av ett pris i vardera kort- och LO-utmaningen. Imorgon kväll drar jag vinnarna!

Ha det gott och pyssla på!
/ Jeanette - Tettiz

Prima Marketing Melody

Fick personlig leverans av ett härligt dt-paket fyllt med bland annat Prima-papper från Melody-serien. Sprakande härliga vårfärger - me like!

Knåpade ihop en liten layout med ett av våra gamla bröllopsfoton, hjälp, det börjar vara längesen nu! (2005)

På återseende! :)
/Wih

Skissutmaningar!

Är ni sugna på att skapa efter skiss?

Bege er då till Brunkullans forum och skapa antingen efter en LO-skiss eller en kortskiss - eller varför inte båda två? Jag har ritat två skisser enkom för Brunkullans forummedlemmar och hoppas att de ska inspirera!

Skissen för layouter ser ut så här:...och kortskissen så här:Era alster laddas upp i respektive tråd i forumet (Skissutmaning - LO och Skissutmaning - kort + 27 mars) och söndagen den 27 mars kommer jag under kvällen att lotta fram en vinnare för vardera skissen. Vinnarna kommer att få ett varsitt litet pris av mig.

Sätt igång och skapa nu - jag hoppas få se många fina kort och layouter!

Pyssliga hälsningar,
Jeanette - Tettiz

RSS 2.0