Ännu mer Lily Bee Design

Jag har en väldig massa foton där knalligt rött och knalligt blått förekommer. Speciellt alla foton på sonen när han är hos Momma, momma har härligt tomatröda köksluckor från 70-talet.
Lily Bee Designs serie "hello sunshine" passar perfekt till alla dessa foton.

Här är det dock inget hos-momma-foto jag scrappat. Har valt att dokumentera en av de första Legobilar treåringen byggt alldeles själv, självklart blev det en bajsbil. Vad annars?

Ha nu en fortsatt trevlig Måndag på er! :)

/ Katttta
Lily Bee <3 Shimmerz

Lily Bee designs Hello sunshine är en sån där kollektion som jag bara älskar!

Det går att göra så mycket med den och även om det är väldigt starka primärfärger så går de att använda även på ljusare mildare layouter... Här har jag kombinerat lily Bee med lite mist från Shimmerz! En perfekt kombination..

Du hittar även lite naturpapper från Prima..
En lite närmre titt...


Som avslutning vill jag också berätta att det här var min sista layout som DT-medlem hos Brunkullan...
Jag har fått den stora glädjen att designa för ett gäng tillverkare och jag vill ta fasta på den chansen och koncentrera mig fullt ut på dessa....

Jag är fortfarande ett stort stort fan Brunkullan, dess mammor och talangfulla designteam. Jag har varit med här sen starten och jag har trivts som fisken i vattnet..

och eftersom Brunkullan har ett härligt utbud med en hel del speciella varor som inte går att finna hos någon annan så kommer jag med all säkerhet återkomma som vanlig kund inom en snar framtid..

Ha det gott allesammans och tack för den här tiden!

/Mahlin

Lily Bee Design

Nu när sensommaren börjat gå över i höst, i allafall där jag bor, och det är kallare och ruggigare. Då knackade pyssellusten på dörren. Fortfarande vill jag ha knalliga sommriga färger, vad passar då bättre än Lily Bee Design?

På samtliga alster har jag använt mig av Papper från serien "Lovely" det är lite mer pastelliga färger men ändå färgglatt...kan man säga knalliga pasteller? :)
Det har smygit sig in ett papper från Pink Paislees serie "Queen Bee - worker bee" .

Utan större krumbukter kommer här ett gäng bilder. Allt material kommer från shopen

En julklapp från fd arbetsplatsen, ett trevligt spel, men allt annat än vacker utsida (reklam...)
Ett M.I.G spel. Är ungefär som ett portabelt Trivial Pursiut, tänkt att kunna tas med på resor. 


Lådan är klädd i pappret från Pink Paislee. Bokstäverna kommer från Prima och snurklorna är underbara Artistan elements från Pink Paislee som jag använt mist från Shimmerz på . Andra varianter finns i shopen, just dess snurklor är tyvär slut.

Två kort i storlek 11 x 11 cm. Det kan vara bra att ha några neutrala kort liggandes, rätt som det är behöver man ett kort men har inte tid eller lust att pyssla.Hjärtat är utklippt i bazzill sedan har jag duttat med Pearlmaker på, när den torkat har jag fyllt övrig "space" med 3Dlack. Syns inte så bra på fotot, men det ger en härlig prickig & glansig effekt.Färdig bas att fylla på med ev dekoration eller text när det ska användas.

Och till sist ett gäng små kort i storlek blomsterbukettskort.Ha en fortsatt trivsam och pysslig Tisdag!

/ Kram Kattta

Stämpel från Sweat Pea!

Har lyckats damma av pysselbordet och bestämde mig för att testa en av de nya stämplarna från Sweat Pea - Elainé Cox's Owl Pals! Så läcker!!! Har färglagt med promarkers och lagt lite 3D-lack på ögonen!

Närbild på de söta ugglorna:Ha en fortsatt bra dag och jag hoppas du inte missat att vi kör
FRAKTFRITT på ordrar över 150 kr just nu!


/Sara

RSS 2.0