Framtid och tillbakablick

Nytt år och nya utmaningar för oss alla och även för oss hos Brunkullan Scrap & Card. Först tittar vi lite på vad som är på gång inom den närmaste framtiden:

- Nyheter på väg in i shoppen från Gel-a-tins, Creative Imaginations, BAM POP och Magnolia (bla påsk och vårmotiv!)
- Vi väntar också hem edgescrapers, 3-D och krackeleringslack och massor med läckra dekorationer så som stickers, brads och blommor
- Årets första mara är på G - håll utkik efter information som kommer denna vecka
- Kursverksamheten drar igång snart - mer info här på bloggen och via nyhetsbrev kommer snart

Sedan så har jag och Sara försökt att summera ihop våra första månader som butiksinnehavare och oj, så underbart roliga månader vi haft så här långt! Vi är fortfarande nybörjare men börjar ändå känna oss något varmare i kläderna och vi känner att vi landat lite och kan blicka framåt och planera inför ett mycket spännande 2008.

Vi slog upp portarna till webshoppen i oktober 2007 och till den fysiska butiken här i Östersund i november och vi är så glada för det enormt positiva gensvaret vi fått från alla kunder och besökare! Tusen tack för att ni alla hittat igen lilla Brunkullan Scrap & Card och för alla vänliga ord på vägen som stöttat oss i vår satsning.

-image138
I bästa "Johnny och Mattias"-stil tog jag och Sara oss an den något nerslitna lokalen och målade, borrade och packade upp grejjor så att det stod härliga till - och till invigningen den 7 november så kände vi oss så nöjda över resultatet och VÅR ALLDELES EGNA LILLA BUTIK!

BUTIKENS ÖPPETTIDER:
ONSDAGAR 18-20
LÖRDAGAR 12-16
Adress: Norra Gröngatan 9A, Östersund. Övriga tider så kan vi öppna butiken enl ök.

Gor fortsättning!
Lotta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0