Victor

Här kommer mitt andra försök till att göra en LO och valet föll givetvis på att göra något med min son. Ville göra det enkelt....., försökte faktiskt med mer dekorationer men det är svårt när man inte är så van!! Färgerna grönt, svart och vitt är något av mina favoriter så det fick det bli. Ville även passa på att använda det nya papperet från Prima - Paintables II - Sweethearts, så här är resultatet:


Victor


Cardstock: Svart - Raven
Mönsterpapper: Grönt - är baksidan på julpapperet - Peppermint Snowfall från Websters. Papperet med hjärtan är Paintables II - Sweethearts från Prima.
Övrigt: Chalks - Moss, Organzaband - lime och organza svart med kant. Alfabet - Diesel. Har även använt Crackle Accent på bosktäverna vilket inte syns på bilden. Promarker - Moss

/Sara, som är ute på okända marker?!?

Kommentarer
Postat av: Pysselrutan

Detta klarade du fin fint Sara!!!

2008-01-29 @ 12:03:47
URL: http://www.pysselrutan.blogg.se
Postat av: Eivor / Ejja

Din LO är jättefin, ingen tvekan! Jag gillar upplägget, stilren och finfint med banden. Jag har aldrig scrappat svart, kanske dags för en utmaning till mig själv?
Tack för inspirationen!

Kram från mig, Eivor

2008-01-29 @ 12:21:30
URL: http://eivor.blogg.se
Postat av: SusanneSj

Superfin!

2008-01-29 @ 13:14:09
URL: http://susannesj.blogg.se/
Postat av: Therese

Jätte fin, jag gillar oxå svart och grönt.
Tycker det är snyggt när det inte blir för plottrigt =)Har sjelv svårt att lämna tomma ytor.. nåt jag måste bättra mig på! Kanonfin!

2008-01-30 @ 15:34:02
URL: http://www.ninjastaff.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0