Strut


En strut som är gjord av papper designat av Pysselgumman, Pion design. Väntan på Tomten ll, Stjärnhimmel.
Tomten och God Jul som är dekoration på framsidan kommer från Klippark, Väntan på Tomten ll. Kanterna är chalkade med Distress ink, Vintage Photo och på julgranen har det använts Frosted Lace stickles för lite skimmer effekt. Längst upp sitter en skir spets som blir en vacker avslutad kant.


Fars Dag

Här är ett Fars dags kort som är gjort av Bo Bunnys underbara papper Timepiece. Grattis-stämpeln är monterad på ett extra insatt/bigat papper för att få en 3d effekt.
Kanterna är chalkade med Distress Black Soot och Vintage Photo. Gångjärnen är utstansade av Tim Holtz Hardware Findings. Halvpärlor blir en effekt i ena hörnet. För att få en gammal känsla har använts snöre till att knyta på olika ställen.

Detaljer.

Tea Bag


Här är skapat en Tea Bag modell av papper från Maja Design, Gammeldas Jul. Storleken på modellen är gjord av en kvadrat på 10 x 10 cm där sidoflikarna har vikts mot mitten. Stansat med Martha Stewart punch och ett organza band som är grå har använts till kanterna. Kanske kan denna tea bag hängas runt en glögg flaska med pepparkakor i. En söt metal charm ängel pryder framsidan.

RSS 2.0